Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίζοντας λίγο με το iphone Xs (NBA 2k mobile), και όντας γνωστό ότι είμαι κολλημένος με το NBA 2k (δεν με ενδιαφέρουν οι νέες εκδόσεις απλά μου αρέσει να παίζω),

διαπίστωσα 2 προβλήματα που έχει το iphone Xs σε τέτοια παιχνίδια:

1. ζεσταίνεται υπερβολικά και κάνει throttling (είναι ήδη παλιό για τέτοια, οπότε από τα 25fps πέφτει στα 5)

2. ακόμη κι αν το φορτίζεις, πολλές φορές κόβει τη φόρτιση λόγω υπερθέρμανσης

Γκουγκλάροντας για τα καλύτερα smartphone για gaming (όχι ότι υπάρχει περίπτωση να πάρω κάτι άλλο πλην του iphone air, απλά για το χαβαλέ), έπεσα σε αυτό που με εντυπωσίασε: 

WWW.OPPO.COM

Explore the new OPPO K13 Turbo Pro gaming phone, featuring Cooling Fan, Snapdragon 8s Gen 4 Processor, and 7000mAh Large...

Ομολογώ ότι η προσθήκη cooling fan, η τεχνολογία με τα μεγάλα vapour chambers και το bypass της φόρτισης όταν το έχεις καλωδιωμένο και παίζεις είναι κάτι που πραγματκά θεωρώ έξυπνο για ένα gaming phone.

Δεν είμαι υπέρ του one thing to rule them all, προτιμώ τις διαφορετικές συσκευές, αλλά η εμπειρία μου έχει δείξει ότι θα κάνεις τα περισσότερα με την πιο readily available (άμεσα διαθέσιμη) συσκευή. Δηλαδή έχω 2 tablet, δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ γιατί κατ'αρχήν έχουν παλιώσει, κατά δεύτερο θα πρέεπι να τα φορτίζω κι αυτά και να τα έχω στο μυαλό μου. Συνήθως χαζεύω στο τηλέφωνο, και βάζω και κάνα παιχνιδάκι. Οπότε έχω αρχίσει και σκέφτομαι κάποιες τέτοιες εναλλακτικές σαν βιώσιμες.