YDinopoulos Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν Xτυπησαν 2 δισκοι του NAS μου. Ειμαι μεταξυ Toshiba S300 Surveillance και Seagate Ironwolf. Διαφορα ειναι μικρη. Τι λετε ?
BloodMage 5 ώρες πριν #2 5 ώρες πριν 23 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Seagate Ironwolf αυτο! 1
acct 5 ώρες πριν #3 5 ώρες πριν Για NAS κλίνω λίγο στους Seagate. Πώς σου χτύπησαν 2 δίσκοι μαζί όμως;
YDinopoulos 5 ώρες πριν Author #4 5 ώρες πριν 12 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Για NAS κλίνω λίγο στους Seagate. Πώς σου χτύπησαν 2 δίσκοι μαζί όμως; Μαζι... ο ενας εβγαλε πριν απο 2 εβδομαδες errors στο truenas. o δευτερος χτες. Παραξενο - ναι....ΠΟΛΥ αλλα οι αλλοι 6 που ειναι ιδιοι (Seagate Enterprise 4TB) ειναι απολυτα υγιεις (φτου φτου φτου) 1
BloodMage 5 ώρες πριν #5 5 ώρες πριν 6 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Seagate Enterprise 4TB μου εχει ψοφησει και εμενα ενας τετοιος. χωρις λογο
GFFermari 4 ώρες πριν #6 4 ώρες πριν Ποσα χρονια τους ειχατε? Εχω δυο Ironwolf 4TB στο NAS μου, ακριβως 3 χρονια.
YDinopoulos 4 ώρες πριν Author #7 4 ώρες πριν Καπου 5μιση. (Πιο πριν ειχα WD Black 2TB. 11-12 χρονια αντεξαν οι ατιμοι) 1
BloodMage 4 ώρες πριν #8 4 ώρες πριν 8 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Καπου 5μιση. (Πιο πριν ειχα WD Black 2TB. 11-12 χρονια αντεξαν οι ατιμοι) τα ιδια και γω. εχω κατι wd black και red πανω απο 10 χρονια και δεν εχουν κανει κιχ
Recommended Posts