tragikos Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν (edited) Καλησπέρα σας, θέλω ένα UPS για να προστατεύσω κυρίως desktop και οθόνη από εναλλαγές τάσης και απότομες διακοπές. Δε με νοιάζει να τα κρατήσει ώρα ανοιχτά, ίσα για να προλάβω να κάνω ασφαλή τερματισμό. Το σύστημα είναι της υπογραφής και η οθόνη είναι η Asus ROG Swift OLED PG32UCDM. Το Gemini μου τα υπολόγισε ως εξής: PC System Total (CPU, GPU, etc.) - ~525W Μonitor (Asus PG32UCDM)- ~110W (Using the highest reported peak draw for safety) Total Wattage - ~635W Άρα 1300VA/780W για 3-7' ή 1500VA/900W για 5-15'. Συμφωνείτε; Και αν ναι σε τι εταιρεία να κοιτάξω; (αν έχετε και συγκεκριμένο μοντέλο ακόμα καλύτερα) Επίσης έχει νόημα να με ενδιαφέρουν οι πρίζες που έχει πάνω ή μου αρκεί να κουμπώσω ένα πολύμπριζο; Ευχαριστώ! Έγινε επεξεργασία 4 ώρες πριν από tragikos
acct 2 ώρες πριν #2 2 ώρες πριν Έχω μείνει εξαιρετικά ευχαριστημένος με τα CyberPower pure sine wave. Στον σταθερό έχω ένα 1300 ή 1500 VA, το οποίο καλύπτει 2 υπολογιστές με τις οθόνες τους και τα ~10' half load μεταφράζονται σε >1 hr φυσιολογική χρήση γραφείου. Δε σου προτείνω ακριβές μοντέλο, γιατί δεν αλλάζουν δραματικά τα χαρακτηριστικά. Είτε πας στα 1350VA/810W είτε πας στα 1600VA/1000W που διαφημίζουν αυτήν την εποχή, θα είσαι μια χαρά. Γενικά είσαι καλυμμένος με τις ~6 schuko που έχουν ως πιο συχνή επιλογή, αλλά μπορείς να παίξεις και με πολύπριζο, ιδίως για να χωρίσεις διαφορετικά συστήματα μεταξύ τους. Προτείνω όμως να μείνεις σε schuko και να μην μπλέξεις με IEC C13-C14, γιατί κάποια στιγμή θα βρεθείς στην ανάγκη να συνδέσεις προσωρινά κάτι άσχετο και δε θα βρίσκεις βολικό καλώδιο ή πολύπριζο. 1
Recommended Posts