icy20 Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν Να ρωτησω κατι. Εδω και καποια χρονια προσπαθω να αλλαξω υπογραφη αλλα δεν με αφηνει να κανω τιποτα. Ουτε 1 γραμμα σκετο δεν με αφηνει καν να βαλω και τιποτα αλλο. Ξερει κανεις τι μπαγκια ειναι αυτη;
YDinopoulos 4 ώρες πριν #2 4 ώρες πριν Στειλε μου την σε ΡΜ να δω αν μπορω εγω να στην βαλω (την υπογραφη ε! )
icy20 4 ώρες πριν Author #3 4 ώρες πριν Βασικα θελω να ξηλωσω ολα τα μπλαμπλα και να αφησω μονο τα 2 λινκ απλα το 2ο να εχει αυτο σαν source : https://www.youtube.com/@Icy20 6 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Στειλε μου την σε ΡΜ να δω αν μπορω εγω να στην βαλω (την υπογραφη ε! )
YDinopoulos 3 ώρες πριν #6 3 ώρες πριν 8 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: του την έβαλες λοιπόν Ζηλευεις, α! 1
icy20 3 ώρες πριν Author #7 3 ώρες πριν Δεν ξερω τι μπαγκια εχει φαει. Εσας σας την δειχνει κανονικα; Εμενα την δειχνει αλλα με μπλε φοντο απο πισω. wtf... Επισης γιατι δεν εχω dark mode οπως ειχα πριν τα χριστουγεννα; Τι εγινε...
panoc 3 ώρες πριν #10 3 ώρες πριν εμανα με το default φαινεται ετσι και τωρα ετσι μαλλον τη φτιαχνουν ακομα
panoc 3 ώρες πριν #14 3 ώρες πριν (edited) 3 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Εντωμεταξυ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DARK MODE ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ... Και μετα λες εμας τυφλους 1-1 εκει ηταν παντα Έγινε επεξεργασία 3 ώρες πριν από panoc
panoc 3 ώρες πριν #16 3 ώρες πριν 1 λεπτό πριν, το μέλος icy20 έγραψε: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ και οχι στις ρυθμισεις πανω πανω. Eκει ηταν απο εξαπανέκαθεν
icy20 3 ώρες πριν Author #17 3 ώρες πριν Just now, το μέλος panoc έγραψε: Eκει ηταν απο εξαπανέκαθεν Ναι τωρα το θυμηθηκα αλλα το εχω ετσι εδω και καμμια 10αρια χρονια
BloodMage 3 ώρες πριν #18 3 ώρες πριν 3 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Ναι τωρα το θυμηθηκα αλλα το εχω ετσι εδω και καμμια 10αρια χρονια Αντε βγαλε ακρη με APPLEακηδες 1
Recommended Posts