psaraki23 Δημοσιεύτηκε 13 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 13 ώρες πριν Καλησπερα παιδια. Αντιμετοπιζω ενα προβλημα στον υπολογιστη με το vodafone tv. Απο κινητο μπορω ν δω κ στην τηλεοραση ειναι κομπλε δεν μπορω ν δω απο υπολογιστη. Εχω αλλαξει καλωδια hdmi εχω βαλει displayport δεν μπορω για κανενα λογο ν δω απο υπολογιστη.Μηπως εχει αντιμετωπησει κανενας ιδιο θεμα? Εχω κανει διαγραφη κουκις και ιδιοτικη περιηγηση αλλα παλι τπτ εχω απελπιστει.... Κ εκει στην vodafone δεν βοηθανε.....
Artist_ 2 ώρες πριν #2 2 ώρες πριν 10 ώρες πριν, το μέλος psaraki23 έγραψε: Εχω αλλαξει καλωδια hdmi εχω βαλει displayport δεν μπορω για κανενα λογο ν δω απο υπολογιστη Τι εννοείς? Σου δώσανε tv box vodafone και θες να το συνδέσεις στο μόνιτορ του υπολογιστή?
GeorgeVasil 2 ώρες πριν #3 2 ώρες πριν (edited) https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/vodafone-tv-app/yparchei-dynatotita-na-echo-tin-efarmogi-vodafone-tv-ston-ypologisti-mou και εγω ενω κανω login με chrome πεταει Σφάλμα αναπαραγωγής. Παρακαλώ προσπαθήστε αργότερα. (WV1862) edit παιζει οκ ειχα VPN. Έγινε επεξεργασία 2 ώρες πριν από GeorgeVasil
Recommended Posts