serpico75 Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν #1 Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν Καλησπέρα. Δεν έχω λάβει σχεδόν δύο μήνες τώρα ένα φάκελο λογαριασμού ρεύματος δεη. Η ΔΕΗ λέει ότι έχει εκδοθεί 27.11.2025 και παραδοθεί σε ΕΛΤΑ ΚΕΠ Κρυονερίου στις 1.12.2025. Στο αρχείο της η δεη βλέπουν ότι έγινε προσπάθεια παράδοσης φακέλου στις 15.12.2025. τι είναι αυτό το "προσπάθεια παράδοσης"; Το όλο θέμα σκαλωνει στο ότι ο λογαριασμός τοσα χρόνια εκδίδεται στα στοιχεία της γιαγιάς, που δεν είναι εν ζωή. Εντάξει, γνωρίζω το λάθος μη αλλαγής στοιχείων. Με πολλές προσπάθειες επικοινωνίας με ΔΕΗ, μου λένε το ίδιο πράγμα: δεν μπορούν να μου στείλουν σε PDF το λογαριασμό, εφόσον δεν εκδίδεται σε μένα (αναμενόμενο). Μπήκα και στο site ΔΕΗ,, και πήγα στο σημείο που ζητάς επανέκδοση λογαριασμού. Εκεί, στη φόρμα, είναι υποχρεωτικά κάποια στοιχεία που το κάνουν πάλι μάλλον να κολλήσει. Περιμένω απάντηση, που δε νομίζω ότι θα πάρω. Έχω ήδη ενημερώσει εδώ καμία εβδομάδα τα ΕΛΤΑ, αλλά καμία απάντηση από κει. Σας έχει τύχει κατι ανάλογο, και να πετύχετε ηλεκτρονική αποστολή ή επανέκδοση; Επειδή χρειάζομαι άμεσα το λογαριασμό, δεν με παίρνει αυτή τη στιγμή για αλλαγή στοιχείων. υγ δεν θέλω εγγραφή στο MyDEI
YDinopoulos 49 λεπτά πριν #2 49 λεπτά πριν Αν υπαρχει ενεργος λογαριασμος GOV και κινητο, κανε μια εξουσοδοτηση "απο την γιαγια" προς εσενα, να παραλαβεις λογαριασμο.
Recommended Posts