serpico75 Δημοσιεύτηκε Πέμπτη at 09:27 πμ #1 Δημοσιεύτηκε Πέμπτη at 09:27 πμ (edited) Καλημέρα σε όλους! Πρόκειται για το μοντέλο τηλεόρασης: F&U FLA5520UH Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να λειτουργεί το πλήκτρο P+ / P- σε λίστα προγραμμάτων που θα φτιάξω εγώ. Αρχικά να ενημερώσω πως, το control που είχε μέσα η συσκευασία, έχει αντικατασταθεί από κάποιο OEM. Πληροφορία που ίσως είναι σημαντική, διότι, μπορεί να παίζει ρόλο ποιο OEM πρέπει να αγοραστεί. Απ'όσο έχω ψάξει, αυτό που θέλω να κάνω είναι μόνο με δημιουργία λίστας αγαπημένων. Και το κάνεις σε δύο βήματα: α. δημιουργία λίστας αγαπημένων β. κάνεις το P+ / P- να παίζει εκεί, και όχι στην κεντρική/default λίστα που δημιουργεί η σάρωση. Εάν μπω στα settings και επεξεργαστώ-φτιαξω από κει τη λίστα όπως τη θέλω, μετά το P+ / P- δεν λειτουργεί επάνω σε αυτή τη λίστα. Αυτή η λίστα είναι ή κάτι σαν οπτική ή λειτουργεί για κάτι άλλο. Πάντως, το πλήκτρο δεν την ακολουθεί. Έγινε επεξεργασία Πέμπτη at 09:28 πμ από serpico75
slalom 18 ώρες πριν #2 18 ώρες πριν On 5/2/2026 at 11:27 ΠΜ, το μέλος serpico75 έγραψε: Εάν μπω στα settings και επεξεργαστώ-φτιαξω από κει τη λίστα όπως τη θέλω, μετά το P+ / P- δεν λειτουργεί επάνω σε αυτή τη λίστα Μηπως κανεις κατι λαθος?
serpico75 2 ώρες πριν Author #5 2 ώρες πριν (edited) 14 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Ειναι μονο για λιστα καναλιων. Τι είναι μόνο για λίστα ; Ποιο είναι μόνο για λίστα, και για ποια λίστα; Με AI έχω κάνει πάρα πολλά chat. Τα AI σε πολλές περιπτώσεις βοηθούν, αλλά από την άλλη δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Με το που τους βάλεις στην κουβέντα ένα άλλο στοιχείο, είναι ικανά να σου παραθέσουν ως λύση το ακριβώς ανάποδο. Λόγω ότι έχω κάνει πολλά chat, και γενικότερα έχω ψάξει πολύ και manual, και εταιρείες που φτιάχνουν/προγραμματίζουν με τις IR εντολές τα control, κ.λπ. κ.λπ., είπα να ανεβάσω το θέμα. Έγινε επεξεργασία 2 ώρες πριν από serpico75
fatalara 2 ώρες πριν #6 2 ώρες πριν 33 λεπτά πριν, το μέλος serpico75 έγραψε: Τι είναι μόνο για λίστα ; Ποιο είναι μόνο για λίστα, και για ποια λίστα; Με AI έχω κάνει πάρα πολλά chat. Τα AI σε πολλές περιπτώσεις βοηθούν, αλλά από την άλλη δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Με το που τους βάλεις στην κουβέντα ένα άλλο στοιχείο, είναι ικανά να σου παραθέσουν ως λύση το ακριβώς ανάποδο. Λόγω ότι έχω κάνει πολλά chat, και γενικότερα έχω ψάξει πολύ και manual, και εταιρείες που φτιάχνουν/προγραμματίζουν με τις IR εντολές τα control, κ.λπ. κ.λπ., είπα να ανεβάσω το θέμα. Το P+/- ειναι μονο για την λιστα της τηλεορασης. Την default που εχει. Τα αλλα μονο με βελακια πανω κατω. Μερικες αν τα πατησεις κιολλας ενω εισαι σε καποιο app, παιζει να σε πεταξει στα καναλια.
serpico75 1 ώρα πριν Author #7 1 ώρα πριν 16 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε: Μηπως κανεις κατι λαθος? Για να πω την αλήθεια, τόσες ημέρες, και γω σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει: σίγουρα κάνω εγώ κάτι λάθος. Δυστυχώς, δεν είμαι αυτές τις ημέρες στην τηλεόραση. Το πιο πιθανό, που σκέφτηκα ως πρώτο λάθος, είναι, με επεξεργασία, δημιουργώ τη default λίστα τής τηλεόρασης όπως τη θέλω, αλλά από κάπου πρέπει να γίνεται save. Κάτι που δεν κάνω, και, έτσι, το P+/- ανεβοκατεβαίνει στην αρχική λίστα όπως τη δημιουργεί αρχικά η σάρωση. Από τα AI chat, πολλές smart TV, και ειδικά οι Vestel/ F&U , έχουν στα settings, κρυμμένες λειτουργίες. Ίσως έχω πέσει σε τέτοια περίπτωση, ίσως, πάλι, τα πράγματα δεν έχουν να κάνουν με κρυμμένο. Πάντως, νομίζω πως το όλο θέμα έχει να κάνει με κάτι που δεν κάνω εγώ σωστά.
Recommended Posts