Trexx Μάϊος 26 #10101 Μάϊος 26 8 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Με GPU τι θα κανεις? Έχω αυτήν. 3090 vision oc 2
YDinopoulos Μάϊος 26 #10102 Μάϊος 26 2 ώρες πριν, το μέλος Trexx έγραψε: Τώρα κλείσαμε Μεγιες ! Meanwhile 1
Trexx Μάϊος 26 #10103 Μάϊος 26 Πριν 10 μέρες το παρήγγειλα, από πότε ειναι η αγγελία; Νομίζω τουλάχιστον ότι είναι συγκρίσιμο αυτό που πήρα, έτσι; μη φάμε πατάτα. 3 review αποθεσωση, αλλά 1 το χαντάκωνε.
BloodMage Τρίτη at 09:02 μμ #10106 Τρίτη at 09:02 μμ 1 ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Πιστευετε εχω θεμα με το πορτοκαλι χρωμα; επρεπε να παρεις το πορτοκαλι iphone Spoiler ξερω οτι εισαι αλλεργικος στα δαγκωμένα μηλα
icy20 Τρίτη at 10:04 μμ #10107 Τρίτη at 10:04 μμ 2 ώρες πριν, το μέλος 2cpu έγραψε: Οχι ρε Βο γιατι λες κατι τετοιο? Χαχαχαχαχα μια papaya mclaren θα επαιρνα αν ειχα λεφτα. Καλος ο general αλλα δεν θα μπορουσε να μπει μεσα η γυναικα κ η κορη 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: επρεπε να παρεις το πορτοκαλι iphone Reveal hidden contents ξερω οτι εισαι αλλεργικος στα δαγκωμένα μηλα Σου εβρισα την οικογενεια εγω? Χαχαχαχα 1
BloodMage 2 ώρες πριν #10108 2 ώρες πριν (edited) Samsung Neo Qled 75" QN85F Έγινε επεξεργασία 2 ώρες πριν από BloodMage 4 1
psyber 1 ώρα πριν #10110 1 ώρα πριν On 26/5/2026 at 7:45 ΜΜ, το μέλος Trexx έγραψε: Πριν 10 μέρες το παρήγγειλα, από πότε ειναι η αγγελία; Νομίζω τουλάχιστον ότι είναι συγκρίσιμο αυτό που πήρα, έτσι; μη φάμε πατάτα. 3 review αποθεσωση, αλλά 1 το χαντάκωνε. Σε ποιο αναφέρεσαι; Ποιο απόντα δύο προτείνεις;
YDinopoulos 1 ώρα πριν #10112 1 ώρα πριν On 26/5/2026 at 7:45 ΜΜ, το μέλος Trexx έγραψε: Πριν 10 μέρες το παρήγγειλα, από πότε ειναι η αγγελία; Νομίζω τουλάχιστον ότι είναι συγκρίσιμο αυτό που πήρα, έτσι; μη φάμε πατάτα. 3 review αποθεσωση, αλλά 1 το χαντάκωνε. Seasonic ειναι εξαιρετικα. Αυτος που το χαντακωνει θα ειναι εξαιρεση στον κανονα και θα ετυχε προβλημα. Ειχα παλια (δεκαετια+ ενα 1000αρι) και δουλευε με 2 Radedon καρτες 4-5 χρονια χωρις προβλημα 1
navaho7 1 ώρα πριν #10113 1 ώρα πριν 42 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Samsung Neo Qled 75" QN85F Βάση τοίχου ποια από που πόσο ευκολη η τοποθετηση;
BloodMage 1 ώρα πριν #10114 1 ώρα πριν 5 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: Βάση τοίχου ποια από που πόσο ευκολη η τοποθετηση; Βαση τοιχου πηρα "αναγκαστηκα" απο πλαισιο γιατι ειχε προσφορα. Αν επαιρνες καποιο αξεσουαρ τηλεορασης σου αφαιρουσε την αξια του φπα της τηλεορασης. Επελεξα αυτη Ειναι παρα πολυ στιβαρη. Απλα βιδωνεις το "plate" στον τοιχο, βιδωνεις και τα 2 bracket πανω στην τηλεοραση και απλα την κρεμας. Η δυσκολια ειναι στο μεγεθος και το βαρος της εκαστοτε τηλεορασης μετα. Η δικια μας που ειναι 32 κιλα την κρεμασαμε με την γυναικα σχετικα ευκολα. TIP. Η βαση σου δινει μαζι και 6 στριφωνια (πολυ χοντρες βιδες με 10αρι εξαγωνο κεφαλι) και τα αντιστοιχα ουπα. Τα συγκεκριμενα ηταν παρα πολυ χοντρα και ηθελαν 12αρι τρυπανι για να μπει το τουπα. Επειδη δεν ειχα 12αρι τρυπανι εβαλα λιγο πιο λεπτα στριφωνια εννοειται με το αντιστοιχο ουπα που αναλογει στην βιδα αυτη με 10αρι τρυπανι και εβαλα 4 βιδες και οχι 6. Δοκιμασα να κρεματω απο την βαση και φανηκε παρα πολυ στιβαρη. Οποτε δεν χρειαζεται να βαλεις τις γαιδουρισιες βιδες που δινει μαζι η βαση και με 4 εισαι υπερ κομπλε 1
Trexx 12 λεπτά πριν #10115 12 λεπτά πριν Το τσιγκουνεύτηκα το επιπλέον 50αρικο για τον Τ710, ελπίζω να μην το μετανιώσω. 1
Recommended Posts