Jump to content

Recommended Posts

8 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Με GPU τι θα κανεις?

Έχω αυτήν. 3090 vision ocScreenshot_20260526-133935.MotoAppLauncher.thumb.png.ebadab08a789789246d0c341e8ad1ff1.png

• Like 3

Πριν 10 μέρες το παρήγγειλα, από πότε ειναι η αγγελία; Νομίζω τουλάχιστον ότι είναι συγκρίσιμο αυτό που πήρα, έτσι; μη φάμε πατάτα. 3 review αποθεσωση, αλλά 1 το χαντάκωνε. 

1 ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

Πιστευετε εχω θεμα με το πορτοκαλι χρωμα; 

επρεπε να  παρεις το πορτοκαλι iphone

Spoiler

ξερω οτι εισαι αλλεργικος στα δαγκωμένα μηλα

2 ώρες πριν, το μέλος 2cpu έγραψε:

Οχι ρε Βο γιατι λες κατι τετοιο?

:hehe:

Χαχαχαχαχα μια papaya mclaren θα επαιρνα αν ειχα λεφτα. Καλος ο general αλλα δεν θα μπορουσε να μπει μεσα η γυναικα κ η κορη

1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

επρεπε να  παρεις το πορτοκαλι iphone

Reveal hidden contents

Σου εβρισα την οικογενεια εγω? Χαχαχαχα

• Haha 1
On 26/5/2026 at 7:45 ΜΜ, το μέλος Trexx έγραψε:

Πριν 10 μέρες το παρήγγειλα, από πότε ειναι η αγγελία; Νομίζω τουλάχιστον ότι είναι συγκρίσιμο αυτό που πήρα, έτσι; μη φάμε πατάτα. 3 review αποθεσωση, αλλά 1 το χαντάκωνε. 

Σε ποιο αναφέρεσαι; Ποιο απόντα δύο προτείνεις;

On 26/5/2026 at 7:45 ΜΜ, το μέλος Trexx έγραψε:

Seasonic ειναι εξαιρετικα. Αυτος που το χαντακωνει θα ειναι εξαιρεση στον κανονα και θα ετυχε προβλημα. Ειχα παλια (δεκαετια+ ενα 1000αρι) και δουλευε με 2 Radedon καρτες 4-5 χρονια χωρις προβλημα

• Like 1
5 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε:

Βάση τοίχου ποια από που πόσο ευκολη η τοποθετηση;

Βαση τοιχου πηρα "αναγκαστηκα" απο πλαισιο γιατι ειχε προσφορα. Αν επαιρνες καποιο αξεσουαρ τηλεορασης σου αφαιρουσε την αξια του φπα της τηλεορασης. Επελεξα αυτη
Ειναι παρα πολυ στιβαρη. Απλα βιδωνεις το "plate" στον τοιχο, βιδωνεις και τα 2 bracket πανω στην τηλεοραση και απλα την κρεμας. Η δυσκολια ειναι στο μεγεθος και το βαρος της εκαστοτε τηλεορασης μετα. Η δικια μας που ειναι 32 κιλα την κρεμασαμε με την γυναικα σχετικα ευκολα.

TIP. Η βαση σου δινει μαζι και 6 στριφωνια (πολυ χοντρες βιδες με 10αρι εξαγωνο κεφαλι) και τα αντιστοιχα ουπα. Τα συγκεκριμενα ηταν παρα πολυ χοντρα και ηθελαν 12αρι τρυπανι για να μπει το τουπα. Επειδη δεν ειχα 12αρι τρυπανι εβαλα λιγο πιο λεπτα στριφωνια εννοειται με το αντιστοιχο ουπα που αναλογει στην βιδα αυτη με 10αρι τρυπανι και εβαλα 4 βιδες και οχι 6. Δοκιμασα να κρεματω απο την βαση και φανηκε παρα πολυ στιβαρη. Οποτε δεν χρειαζεται να βαλεις τις γαιδουρισιες βιδες που δινει μαζι η βαση και με 4 εισαι υπερ κομπλε

• Like 1

Το τσιγκουνεύτηκα το επιπλέον 50αρικο για τον Τ710, ελπίζω να μην το μετανιώσω. 

1000011119.jpg

• Like 5

Σιγα τη διαφορα. Εχω τον 710. Αν ειχε 50 ευρω παρακατω τον 705 θα επαιρνα.

• Like 1

Βασικά το λέω από τη σκοπιά ότι ο 710 διάβασα ότι ειναι πιο κρύος, οχι για τις επιδόσεις.

4 ώρες πριν, το μέλος Borg έγραψε:

:dance:

IMG_0721.thumb.jpeg.d86365422ba81e936218dc1b816c8980.jpegIMG_0722.thumb.jpeg.b617da62281fb9f2bf1e9c342b434217.jpeg

Καλορίζικη! Πες δυο λογάκια όταν την δουλέψεις, πχ εδώ:

https://www.thelab.gr/forums/topic/175995-27-ή-32-οθόνη-σε-2560x1440-ανάλυση-αγορά/page/26/

ή εδώ:
https://www.thelab.gr/forums/topic/181463-σύνοψη-για-τις-εξελίξεις-στα-panels-υψηλής-συχνοτητας/page/15/

• Like 1