Jump to content



Ειδοποίηση με Email εξ ορισμού


MasterDAL

Recommended Posts

Με την εγγραφή μου, επέλεξα να μου έρχετε mail κάθε φορά που υπήρχε απάντηση σε θέμα που παρακολουθούσα. Αργότερα όμως το βρήκα ενοχλητικό και το απενεργοποίησα (από τις επιλογές)

Γιατί μπαμπά μου έρχονται ακόμα mail?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Battosai

Στο προφίλ, στα Θέματα υπό παρακολούθηση, δεξία, υπάρχει το λινκ -> Δείτε όλα τα θέματα που παρακολουθείτε.

Αυτό είναι άδειο?

Αν ηταν τσεκαρισμενο δε θα το εβαζε στο bug report !!!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από MasterDAL

Ναι, το δεύτερο Link που είναι για την ακύρωση των ειδοποιήσεων για όλα τα θέματα, αλλά με βγάζει στην αρχική σελίδα του εργαστηρίου

Ετσι πρέπει. Παρόλα αυτά εξακολουθείς να δέχεσαι mail;

Link to comment
Share on other sites

Περίμενα μια δυο μέρες για να σιγουρευτώ και έχω να αναφέρω τα ακόλουθα

1. Το πρώτο bug εξακολουθεί να ισχύει. Δηλαδή και το αντίστοιχο κουτάκι στις επιλογές είναι τσεκαρισμένο και το link από το mail πάτησα

2. Μετά το πάτημα του Link έχω και ΝΕΟ bug. Τώρα πατώντας το link μου έσβησε όλα τα θέματα που είχα επιλέξει για να παρακολουθώ. Στην αρχή νόμιζα ότι έγινε κάτι σαν reset και είπα να ξαναεπιλέξω να παρακολουθώ κάποιες συζητήσεις (μέσω subscribed threads). Όμως πάλι άρχισαν να έρχονται mail και επιπλέον, μετά από μία μέρα σβήστικαν (από μόνες τους) όλες οι εγγραφές μου σε θέματα που παρακολουθούσα.

Ελπίζω να είναι σαφές αυτό που λέω (βέβαια σαν admin πρέπει να διαθέτετε και μεγάλη φαντασία προκειμένου να καταλαβαίνετε τι εννοεί ο κάθε ποιητής οπότε αυτό βοηθάει :whistling )

Γιατί μπαμπά???? :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.