Jump to content



πρόβλημα με 440mx


ergotelis

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,συναρμολόγησα ένα PC με asus 478 socket motherboard,celeron 2,66 και κάρτα γραφικών club 3d mx440.Το Pc όμως όταν το ανοίγω παίρνει ρεύμα κανονικά,δουλεύουν τα ανεμιστηράκια όλα ακούγεται ένας θόρυβος από τον σκληρό δίσκο και μετά τίποτα.Η οθόνη δε παίρνει σήμα,είναι σαν να την έχω κλειστή. Ένα κίτρινο λαμπάκι ανάβει κάτω δεξιά όπως βλέπουμε το ΜΒ,αλλά δε ξέρω αν είναι για μήνυμα σφάλματος η όχι.Το cd-rom/σκληρός δίσκος,cpu αν δε κάνω λάθος είναι οκ,επίσης η RAM δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ,καινούργια από μαγαζί.Το ΜΒ και την κάρτα γραφικών δεν είχα χρόνο να τα δοκιμάσω σε άλλο pc,πάντως σαν να είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών.Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι από το ΜΒ?Γιατί την κάρτα γραφικών την τεστάρω πιο εύκολα και αντικαθίσταται επίσης πιο εύκολα,αλλά το ΜΒ θέλει μια ιστορία,και έχουμε τώρα εξεταστική!!!!

Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω?Σόρυ για τις νουμπίστικες ερωτήσεις αλλά ρωτάω λόγω έλλειψης χρόνου να το ψάξω προς το παρόν,να ακούσω θέλω καμιά γνώμη!

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε με μια άλλη vga αν και δεν νομίζω οτι φταίει η κάρτα. Η ψύχτρα δες πατάει καλά στη cpu. Έχεις δουλειά πάντως πρέπει να κάνεις αρκετές δοκιμές.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.