Jump to content



Βιντεοκάμερα online?.....


hipro5

Recommended Posts

Για παράθυρο δεν ξέρω... αλλά υπάρχει κάρτες pci που παίρνουν επάνω μέχρι 4 κάμερες, την βάζεις σε ένα pc συνδεμένο στο internet και τρέχει το προγραμματάκι που έχει μέσα, μετά έχεις την δυνατότητα πληκτρολογώντας την ip του υπολογιστή στον ie θα ανοίξει μια σελίδα όπου θα σου ζητήσει να εγκατασταθεί κάτι (activex νομιζω) και μετά ανοίγει ένα πολύ απλό interface απ'όπου μπορείς να αλλάζεις ανάμεσα στις κάμερες και αν υποστηρίζουν ζουμ και μετακίνηση να μπορείς να τα κάνεις και αυτά...

Το πακέτο αυτό εννοείται ότι υποστηρίζει καταγραφή δεδομένων όπως και ενεργοποίηση των καμερών με ανίχνευση κίνησης!

Σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο να ρωτήσω λεπτομέρειες?

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει ένα προγραμματάκι,δεν έχω λινκ αλλά λέγετε Watcher(Για να γίνει αυτό που θες Hipro πρέπει να κάνεις ότι είπε ο Φροστ,έχεις το PC OnLine και από άλλο pc μπορεις να βάλεις ως λινκ το ip σου + κάτι άλλα και βλέπεις OnLine το σπιτάκι σου :D )

Είναι πολύ καλό πάντως και έχει τρελή φάση....

ΥΓ.έχει επίσης και κάτι άλλες επιλογές, πχ.να το βάλεις μόλιςς εντοπίσει κίνηση να αρχίσει το Record στον σκληρό;) ή μόλις δει κίνηση να συνδεθεί μόνο του στο νετ και να δείχνει από μόνο του;) ;)

Link to comment
Share on other sites

Γίνεται πολύ εύκολα με τον Windows Media Encoder, όσο για το παραθυράκι μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος που ασχολείται πιο πολύ με http.

Αν και λογικά θα μπορούσε να μπει σαν object σε ένα frame μέσα σε ένα site.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.