Jump to content



Πρόβλημα καλοκαιριού ;


Jpp

Recommended Posts

Τελευταίως που η θερμοκρασία δωματίου είναι πάντα >25 C και του cpu 50 idle και συμπεριλαμβάνοντας ότι έχω 4 δίσκους σε mid case αναρωτιέμαι μήπως τα παραπάνω είναι υπεύθυνα που όταν ζορίσω λίγο το pc κολλάει κυρίως στο multitasking .

Τι λέτε;

Link to comment
Share on other sites

Aν στην λειτουργία του υπολογιστή σου έχει αλλάξει μονό αυτό τότε αυτό φταίει. Αλλά δεν νομίζω γιατί και τον χειμώνα η θερμοκρασία δωματίου παίζει από 22-25 βαθμούς

Link to comment
Share on other sites

Δεν πιστεύω ότι φταίνε αυτές οι θερμοκρασίες. Για να σου φύγει η απορία δοκίμασε format. Eίναι γνωστό άλλωστε ότι το o/c εκτός από θερμοκρασίες φέρνει και κολληματάκια. :D

Link to comment
Share on other sites

κανεις ο/c ? εχεις ανεμιστηρες στο κουτι? αν οχι, βαλε εναν εισαγωγης στο μπροστινο μερος του κουτιου και εναν εξαγωγης στο πισω μερος του κουτιου, πιστευω θα καλυτερα, αν εχεις παλι προβλημα δες καποια καλη αεροψυξη για το cpu ή και υδροψυξη.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω κάνει κανένα oc . Το κουτί είναι ανοικτό με έναν μπροστά έναν πίσω 2 στο τροφοδοτικό .

Η θερμοκρασία έχει αυξηθεί κατά 5 βαθμούς . Έβαλα ένα μεγάλο ανεμιστήρα να φυσάει μέσα έπεσε η θερμοκρασία 6-7 βαθμούς. Χωρίς τον ανεμιστήρα το motherboard monitor έδειξε max 62 C με μέσο όρο 53. Τώρα έχω μέσο όρο 45 και το pc έχει αποκτήσει αρκετή σταθερότητα όσο μπορεί βέβαια αφού μου έχει πετάξει πάλι αρκετές μπλε οθόνες. Το πρόβλημα είναι πως θα καταλάβω πιο part υπερθερμαίνετε αφού ο ανεμιστήρας φυσάει όλο το case. Στη vga o σενσορας που λέει λάθος θερμοκρασίες ήταν 74 και τώρα 67. Το system από 35-40 στα 25-30. Οι μνήμες δε νομίζω να είναι αφού της έχω πιέσει καθόλου.

Δικό μου συμπέρασμα : Μάλλον πρέπει να είναι στο cpu το πρόβλημα αφού είναι η ψήκτρα είναι 3 χρονών όταν ο 2000+ είναι ο τοπ και τότε έκανε 20 ευρο.

Καμία πρόταση για cpu cooler 30-40 ευρο (προτιμότερο σε στιλ volcano fix δηλαδή)

.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή δε μπορώ να βγάλω φωτογραφίες οι ανεμιστήρες του κουτί κάνουν 5-6 ευρο 8ριδες 2500-3000 στροφές .

Έχω σχεδόν καταλήξει ότι φταίει η ψήκτρα του επεξεργαστή . μπορειτε να μου προτείνετε καμία καλή ψήκτρα ;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.