Jump to content


Ιστοσελίδες με Codecs


kreach

Recommended Posts

Μιας και είμαστε στο "'Ηχος κ Multimedia" καλό θα θεωρούσα να υπήρχε thread με τις ιστοσελίδες για τα πιο γνωστά codecs, μιας και χωρίς τα Codex δεν γίνεται να κινήσαι ελεύερος στο χώρο του Multimedia.

Γνωστά sites

www.free-codecs.com

www.doom9.net (γενικό Multimedia site)

Βασικά, θα ήταν καλό όσοι γνωρίζουν ποιά είναι τα πιο συνήθη codex να προτείνουν τα ανάλογα codec packs, μιας και δεν είναι κ το πιο ευχάριστο να έχεις κατεβάσει ένα media file και να μην μπορείς να το παίξεις.

Προσωπικά έχω κατεβάσει το KLite Mega Codec Pac, XP Codec Pack. Μιας και είμαι ακόμη αρχάριος στο θέμα αυτό, υπάρχει κάπου κάποιο GIGA codec pack με όλα τα χρήσιμα codex ?

Την γνώμη σας παρακαλώ !

Link to comment
Share on other sites

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=3695&highlight=klite

παιδια νομιζω οτι καλυτερα να τα μεταφερουμε ολα στο παραπανω θρεντακι...........το βασικο που ψαχνουν οι περισσοτεροι ειναι το Mega codec pak το οποιο με καθε ανανεωση περιεχει και αυτα που λετε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.