Jump to content



AMD Athlon64 4000+ or Intel 3.2 640 ?


stratos1978

Recommended Posts

Βρε παιδια μια μικρη ερωτηση ... εχω δυο PC . Το ενα αποτελειται απο AMD Athlon64 4000+ , MSI K8N Neo4 Platinum (Nforce4 Ultra) , 2X512 KingSton 3200. To αλλο αποτελειται απο Intel P4 3.2 640 , Abit Fatal1ty AA8XE (925XE chipset) , 2X512 KingSton 4300. Καρτες γραφικων εχουν και τα δυο ιδιες , X700Pro 128MB Sapphire .

To ερωτημα ειναι πως θελω το ενα να το "σπρωξω" και να κρατησω το αλλο , αλλα βρεισκομαι σε ενδιασμο και ρωτω πιο απο τα δυο να κρατησω για μενα και πιο να δωσω?;)

Link to comment
Share on other sites

Βρε παιδια οντως και εγω αυτο κοιταω ... καθε φορα που η Intel ανακοινωνει ΚΑΤΙ καινουριο φερνει τα πανω -κατω στις τσεπες μας ...την βαρεθηκα. Μαλλον με βλεπω καθετα στην AMD...

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα σαν επενδυση οι υπολογιστες οπως αποδεικνυεται καθε μερα ειναι μουφα!Δηλαδη δεν υπαρχει κατι που να αξιζει...οτι και να παρεις σε λιγα χρονια πεφτει κατακορυφα.Ειδικα μοντελα σαν τον 4000+ που εχεις.Αυτο που αγοραζεις συνηθως ειναι η "αποδοση-απολαυση" που σου προσφερουν.

Οπως ειπαν και τα προηγουμενα παιδια το 925ΧΕ δεν εχει μελλον ωστοσο και τα δυο μηχανηματα θα σου κρατησουν τα ιδια χρονια οσο αναφορα την αποδοση παροτι ο ΑΜΔ ειναι πιο δυνατο μηχανημα.Οποτε μια λογικη ειναι να κρατησεις το πιο δυνατο με ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να εχεις μειον στην τσεπη σου και η αλλη να πουλησεις αυτο που θα παρεις πιο ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ τωρα.

Link to comment
Share on other sites

Η αληθεια ειναι πως λογο του επαγγελματος εχω αντιληψη και για τα δυο συστηματα , αλλα ουτε AMDακιας ειμαι ουτε INTELακιας . Απλα "σερφαρω" παντα σε αυτα που μου "πουλανε".

Μαλλον θα το δωσω το ρολοι και θα παρω κομπολοι χμμμμ λαθος ... θα παρω APPLE ....καλοοοοοοο εεεεε?:p :p :D

Link to comment
Share on other sites

Και εγω ειμαι πιο κοντα στο να κρατησω τον AMD , αλλωστε κοντα ειναι και δυ-πυρηνοι... ερχεται ο δυπυρηνος "κουτι" στην μητρικη .Απλα θα παρω επεξεργαστη αργοτερα ...

Link to comment
Share on other sites

Δεν πουλάς καλύτερα και το cpu από τον άλλο (4000+) να πάρεις έναν 3500+(θα κερδίσεις λεφτά και δεν νομίζω να καταλάβεις διαφορά) και όταν με το καλό βγουν οι X2 παίρνεις...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από stratos1978

Xmmm FrOsT δεν εχει και αδικο... Τωρα που το λες .... Εχει πεσει και ενας AMDακιας απο διπλα...Μαλλον θα τον διπλαρωσω και εγω.:rolleyes:

Ναι συμφωνω και εγω με τον Frost,

Να προσθεσω οταν με το καλο βγουν οι Χ2 και εχουν και λογικες τιμες παιρνεις..:D

Link to comment
Share on other sites

Κανένας δεν ρώτησε το παλικάρι για τι πράγμα χρησιμοποιεί περισσότερο το πισί του. Υπάρχουν πράγματα που κάνει καλύτερα ο 4000+ και άλλα που κάνει καλύτερα ο 640.

Εσύ τι κάνεις τον περισσότερο χρόνο στο πισί σου;

Link to comment
Share on other sites

Χεχε η αληθεια ειναι οτι ο Intel δοκιμαστηκε για λιγο στα 4000MHZ και "σκοτωνει" μιλαμε .

Abit Fatal1ty ειναι αυτη... Τον AMD δεν τον εχω clockαρει ακομα. Να λεω την αληθεια βρεισκομαι σε δηλλυμα για το λογο τον οποιο οτι ο P4 ειναι συμβατος με οτι software χρησιμοποιω... Αν και απο το AMD δεν εχω παραπονο αλλα μου εχει κατσει η ιδεα απο "παλια"

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.