Jump to content



Υπογράψτε την καταγγελία για τις Χρεώσεις ADSL


Blackjim

Recommended Posts

@mods , ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα με αυτο το thread.

Ειναι μια προσπαθεια που πρεπει να ακολουθησουν οσο πιο πολλοι γινεται. Ευχαριστω.

http://adslgr.com/forum/showthread.php?t=18597&page=1&pp=20

Oσοι επιθυμουν να προσυπογραψουν το κειμενο, παρακαλούμε να συμπληρώσουν την online φόρμα στη διεύθυνση http://www.nethome.gr/adsl/"

Tα στοιχεια που απαιτουνται ειναι τα εξης:

1. Ονοματεπώνυμο

2. Πλήρη Ημερομηνία Γέννησης

3. Αριθμό Αστυνομικής Ταυτότητας

4. Επάγγελμα ή άλλη ιδιότητα (καλύτερα με λεπτομέρεια όσον αφορά τους τίτλους και όχι "Ιδ.Υπάλληλος")

Το κειμενο της καταγγελιας ειναι το ακολουθο:

Αξιότιμε κύριε XXX,

Επικοινωνούμε μαζί σας για να ζητήσουμε την συνδρομή και παρέμβασή σας σε ένα ζήτημα που αντιμετωπίζουμε ως καταναλωτές υπηρεσιών ευρυζωνικής πρόσβασης ADSL. Το ζήτημα είναι πολυδιάστατο, αλλά οι πιο βασικές πτυχές του εστιάζονται στην απόκλιση της ποιότητας των υπηρεσιών και των χρεώσεών τους από τον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Η σύγκλιση προς αυτό τον μέσον όρο είναι εξαιρετικά σημαντική για τη προώθηση της Κοινωνίας της Πληροφορίας, αλλά και της ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα μέσω αξιόπιστων και οικονομικών τηλεπικοινωνιακών υποδομών μεταγωγής δεδομένων, ακολουθώντας το παράδειγμα προηγμένων οικονομικά κρατών-μελών της ΕΕ όπως η Ιρλανδία και η Φινλανδία.

Επισυνάπτουμε κείμενο με τις σκέψεις μας αναφορικά με τις αιτίες του προβλήματος, καθώς και το τι θα συνιστούσε λύση του ή τουλάχιστον θα αποτελούσε μια σωστή κατεύθυνση προς την αντιμετώπισή του.

Επίσης επισυνάπτουμε ενδεικτικό πίνακα χρεώσεων ευρυζωνικής πρόσβασης στην Ευρώπη και εκτός αυτής, ώστε να μπορείτε άμεσα να κάνετε τη σύγκριση. Στον πίνακα περιλαμβάνονται δεσμοί προς τις ιστοσελίδες των εταιρειών από τις οποίες συγκεντρώσαμε τις χρεώσεις, όπως αυτές ίσχυαν το Μάιο.

Προσδοκούμε την συμπαράσταση και τη συνδρομή σας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε σχετικά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : __________, μέσω ομοιότυπου ___________ και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

_________, ___________

----------------------------------------------------------------------

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ (συννημένο PDF)

-----------------------------------------------------------------------

Σας αποστέλλουμε την επιστολή αυτή ως χρήστες ευρυζωνικών συνδέσεων ADSL με το Διαδίκτυο, διαμαρτυρόμενοι έντονα για την απαράδεκτη, αδικαιολόγητη, και ανεξήγητα υψηλή τιμή παροχής ευρυζωνικών συνδέσεων στην Ελλάδα οφειλόμενη στη καταχρηστική πολιτική που ασκεί η εταιρία ΟΤΕ Α.Ε. και την εκμετάλλευση της δεσπόζουσας θέσης της στην ελληνική αγορά, όσον αφορά την χρήση, εγκατάσταση, συντήρηση και λειτουργία του δικτύου ευρυζωνικών συνδέσεων αποκλειστικά από αυτήν.

Έχοντας το ουσιαστικό μονοπώλιο και το προνόμιο να υπομισθώνει το δημόσιο δίκτυο σε εταιρείες Παροχής Πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Internet Service Providers - ISP), ο ΟΤΕ κατέστησε την Ελλάδα την ακριβότερη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση στην παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών, επιβαρύνοντας το μέσο χρήστη - καταναλωτή με κόστος που αφενός ουδόλως ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα, αφετέρου φθάνει τα όρια της αισχροκέρδειας, καθόσον το αντίτιμο που καλείται να πληρώσει κάθε μέσος χρήστης είναι προκλητικά υψηλό σε σχέση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Συγκεκριμένα, εκμεταλλευόμενη την παραχωρημένη από το κράτος μονοπωλιακή θέση της στη συντήρηση και λειτουργία του δικτύου ευρυζωνικών συνδέσεων, καθώς και τις νομικές ελλείψεις και τις λειτουργικές αδυναμίες που έχει να αντιμετωπίσει κάθε άλλη εταιρεία κατά την είσοδό της στη συγκεκριμένη αγορά, η εταιρία ΟΤΕ Α.Ε. εισπράτει μίσθιο από κάθε καταναλωτή για την ευρυζωνική σύνδεση έως τα Κέντρα της εταιρείας και παράλληλα να επιβάλλει αντίστοιχο μίσθιο σε κάθε ISP, ουσιαστικά χρεώνοντας δύο φορές την παροχή, τη δρομολόγηση δηλαδή από τον καταναλωτή έως το Κέντρο του ΟΤΕ, από όπου και αναλαμβάνει ο ISP. Υπενθυμίζουμε ότι η σύνδεση αυτή γίνεται μέσω του απλου, τηλεφωνικού δικτύου (POTS/ISDN) για το οποίο η ΟΤΕ Α.Ε. εισπράττει επίσης πάγιο.

Το αποτέλεσμα είναι, πως το ποσό που καταβάλλεται στον ΟΤΕ για μια σύνδεση μερικών χιλιομέτρων ανέρχεται σε περίπου 80-90% της τιμής που χρεώνει ο ISP για τη σύνδεση προς όλον τον υπόλοιπο κόσμο. Σημειωτέον, πως η διάθεση των συνδέσεων απευθείας σε καταναλωτές αλλά κυρίως το υπερβολικό κόστος του παγίου αποτελεί Ελληνική πρωτοτυπία, όπως σαφέστατα παρουσιάζεται στον (επισυναπτόμενο στη παρούσα) πίνακα που αποτυπώνει κατόπιν έρευνας τις αντίστοιχες χρεώσεις χωρών της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου. Ενδεικτικά μόνο, αναφέρεται πως, οι μηνιαίες χρεώσεις ISPs για ευρυζωνική σύνδεση ταχύτητας 1Mbps στη Γαλλία είναι 1,50, στην Ιταλία 4,99 , ενώ στην Ελλάδα είναι 85,25 . Στα 85,25 πρέπει να προστεθεί το προαναφερθέν πάγιο του ΟΤΕ, το οποίο ανέρχεται στα 63,90 , ανεβάζοντας το συνολικό μηναίο κόστος στα 149,15 (!!!) επιβαρύνοντας τον Έλληνα καταναλωτή με ποσά πολλαπλάσια των αντιστοίχων της ΕΕ. Το γεγονός αυτό είναι παραδεκτό και από εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε απάντηση της 4ης Ιουλίου 2005 σε σχετική επιστολή διαμαρτυρίας μας για τα πάγια ΟΤΕ στις ευρυζωνικές συνδέσεις. Προφανώς η εταιρία ΟΤΕ Α.Ε. μετακύλισε το κόστος πραγματοποίησης επενδύσεων όχι μέσω της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, αλλά μέσω της προαναφερθείσας τακτικής, που ασφαλώς δεν συνάδει με καμία ενδοκοινοτική ή εξωκοινοτική αρχή δικαίου.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης, πως η χώρα μας έχει παραπεμφθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Λουξεμβούργου γι αυτήν την αδυναμία εναρμόνισης της Ελληνικής αγοράς ευρυζωνικών συνδέσεων, και κατ επέκταση της αγοράς τηλεπικοινωνιών, στα αντίστοιχα πρότυπα και πρακτικές της ΕΕ, όπως καθορίζονται από τις σχετικές Κοινοτικές Οδηγίες.

Επιπλέον αυτές οι πολιτικές δε συμβιβάζονται επ ουδενί με την διακήρυξη του ιδίου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για την εξάπλωση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα και την πρόσβαση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών σε "φθηνό Ίντερνετ". Διακηρύξη που επανέλαβε και η Ειδική Γραμματεία της Κοινωνίας της Πληροφορίας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, δεσμευόμενη από την πρωτοβουλία e-Europe 2005.

Τέλος, η διαβάθμιση της παρεχόμενης ταχύτητας πρόσβασης ADSL και η αντίστοιχη κλιμάκωση των χρεώσεων που επιβάλλει η εταιρία ΟΤΕ Α.Ε. (384Κbps, 512 Κbps, 1024 Κbps) εμφανίζει τέτοια απόκλιση που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία για τηλεπικοινωνιακό πάροχο, καθώς η διαφορά της τιμής από βαθμίδα σε βαθμίδα είναι αδικαιολόγητα δυσανάλογη, τη στιγμή που ο εξοπλισμός και η τεχνολογία είναι όμοιες, αν όχι ίδιες, με τον εξοπλισμό και την τεχνολογία που χρησιμοποιούνται σε άλλες χώρες.

Συνεπώς, κατά τα προεκτεθέντα παρατηρείται μία αδικαιολόγητη, αθέμιτη και κατά την άποψή μας μη σύννομη τακτική της εταιρίας, η οποία αποβαίνει εις βάρος της τεχνολογικής εξέλιξης της χώρας μας και εις βάρος των χρηστών-καταναλωτών, χωρίς να παρέχεται κάποια αιτιολογημένη κοστολογική ανάλυση του μηνιαίου παγίου και χωρίς να δικαιολογούνται οι τεράστιες αποκλίσεις που παρουσιάζει η Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες του εξωτερικού στο κόστος χρήσης των ευρυζωνικών συνδέσεων

Ενόψει των παραπάνω, με την ιδιότητά μας ως καταναλωτές, αιτούμεθα όπως η εταιρία ΟΤΕ Α.Ε. προβεί το συντομότερο δυνατόν στα εξής:

1. Στην πλήρη, δημόσια και διαφανή αιτιολόγηση της χρέωσης παγίων που καθιστούν την παροχή ADSL την ακριβότερη σε όλες τις 25 χώρες-μέλη της ΕΕ, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

2. Στη δημοσιοποίηση του μοντέλου σύγκρισης (Benchmark) με άλλο κράτος της ΕΕ (ή μη) που χρησιμοποιεί η εταιρεία στην κοστολόγησή των ευρυζωνικών υπηρεσιών της.

3. Στην αιτιολόγηση της μη εναρμόνισης των χρεώσεων σε σχέση με το μέσο μηνιαίο εισόδημα του Έλληνα (τιμαριθμική προσέγγιση), υποχρέωση την οποία έχει ως οργανισμός κοινής οφελείας (ΔΕΚΟ)

Σε περίπτωση που η εταιρία αδυνατεί ή απροθυμεί να παράσχει κάποια ικανοποιητική απάντηση στα ως άνω, ζητούμε να προβεί σε εξάλειψη ή άμεση μείωση των υπερτιμημένων παγίων σε επίπεδο που ανταποκρίνεται τόσο στον μέσο όρο τιμών ευρυζωνικών προσβάσεων και συνδέσεων στην ΕΕ όσο και στο μέσο μηνιαίο Ελληνικό εισόδημα.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για την παροχή περαιτέρω στοιχείων και προσδοκούμε στις άμεσες ενέργειές σας

Με εκτίμηση,

Τα στοιχεία που θα δώσετε ΔΕ θα δημοσιοποιηθούν σε κανέναν εκτός των βασικών αποδεκτών της αποστολής (Φορείς, Υπουργείο). Θα τηρηθούν από τον Δικηγόρο μας έως ένα εύλογο χρονικό διάστημα μετά την καταγγελία ώστε να μπορούν αν χρειαστεί να επαληθευτούν από αυτούς στους οποίους δε θα τα κοινοποιήσουμε στο σύνολό τους (π.χ. δημοσιογράφοι, βουλευτές). Μετά τη λήξη αυτής της περιόδου τα στοιχεία θα καταστραφούν.

Τα email δε θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνον την αποστολή του email διαμαρτυρίας (μέσω mail merge) σε εσάς, καθώς και για τη διάχυση των απαντήσεων που θα λάβουμε.

Οποιοσδήπτε μπορεί ανά πάσα στιγμή με ένα email σε μένα να επαληθεύσει το status των στοιχείων του, σύμφωνα και με το Ν.2472/97

Τα σχολια σας δεκτα και επιθυμητα ως προς την καταγγελια και τροπους βελτιωσης αυτης.Η πρωτοβουλια των μελων του adslgr μονο ως θετικο βημα μπορει να χαρακτηριστει.

attachment.php?attachmentid=2000

Link to comment
Share on other sites

Θα την εκανα την αιτηση αλλα τα συγκεκριμενα στοιχεια που ζηταει (αριθμο ταυτοτητας,ημερομηνια γεννησης,ειδικα το πρωτο) δεν υπαρχει περιπτωση να τα δωσω ετσι.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 10:56]

Θα την εκανα την αιτηση αλλα τα συγκεκριμενα στοιχεια που ζηταει (αριθμο ταυτοτητας,ημερομηνια γεννησης,ειδικα το πρωτο) δεν υπαρχει περιπτωση να τα δωσω ετσι.

:T: :T: :T:
Link to comment
Share on other sites

παιδια , το ποστ κυκλοφορει σε ολα το φορουμ ετσι οπως ειναι. Δεν εκανα εγω ουτε την αφισα ουτε το περιεχομενο. Στο αντιστοιχο thread στο ADSLgr μπορειτε να σχολιασετε οτι θελετε και να τα πειτε στα παιδια που το οργανωνουν.

Το να δωσεις αυτα τα στοιχεια οντως δεν ειναι κατι που κανεις χωρις σκεψη. Αλλα διαβαστε στο ADSLgr τις λεπτομερειες και ισως αλλαξετε γνωμη. Υπαρχει και δικηγορος που εχουν τα παιδια αλλα και επικοινωνια για καθε σας ερωτηση/παρατηρηση.

Ειναι για ΠΟΛΥ καλο σκοπο το ολο θεμα και επιτελους μπορει να αλλαξουμε κατι σε αυτην την μιζερη αντιληψη που υπαρχει για το ευρυζωνικο ιντερνετ στην Ελλαδα.

Οσοι εχουν ντιαλαπ και παιδευονται εδω και χρονια με αυτην, θα εκτιμησουν αυτην την κινηση ;)

Οσοι διαφωνουν απλα δε συμμετεχουν.

Link to comment
Share on other sites

Φίλοι & Φίλες Καλημέρα.

Καταρχήν ευχαριστώ το TheLab για τη φιλοξενία αυτής της κίνησης.

Έκανα εγγραφή για να απαντήσω στις παραπάνω κρίσεις.

Αρχίζω από το εύκολο: Ο Θείος Sam.

Το γραφικό έγινε μέσα σε 10 λεπτά στις 4 η ώρα το πρωί. Ως κλασσικός τεχνοκράτης οι γραφιστικές μου δυνατότητες είναι περιορισμένες. Αλλά αυτό μάλλον το έχετε καταλάβει.

Σκοπός του γραφικού ήταν καταρχήν να υπάρχει κάτι που να συνοδεύει το κείμενο και να κεντρίζει την προσοχή. Κατά δεύτερο, το βασικό πρόβλημα σε τέτοιου είδους ενέργειες δεν είναι ούτε το να γίνει το κείμενο ούτε το να αποσταλλεί. Είναι το να ξεπεράσουμε τον ωχαδερφισμό και την κλασσική νοοτροπία του "σιγά μη γίνει τίποτε", "καλά, εμάς θα ακούσουνε" κτλ.κτλ.

Οποιοσδήποτε νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει δημιουργώντας κάτι καλύτερο, με ευχαρίστηση (ανακούφιση θα έλεγα) θα δεχτούμε τη βοήθειά του.

Πάμε στο δύσκολο.

Γιατί θέλουμε τον Α.Τ.

Καταρχήν γιατί, όπως και το ΑΦΜ, αναγνωρίζει μοναδικά έναν Έλληνα πολίτη, άρα έναν (υποψήφιο) πελάτη ευρυζωνικών συνδέσεων.

Κατά δέυτερο γιατί όπως και το ΑΦΜ είναι εύκολο να προσδιορίσει και να επαληθεύσει αυτόν τον πολίτη.

Η διαμαρτυρία που έχει ξεπεράσει τις 150 συμμετοχές σήμερα θα έχει ως αποδέκτες Φορείς και το αρμόδιο Υπουργείο. Σε αυτούς τους αποδέκτες θέλουμε να είναι ξεκάθαρο ότι η προσπάθεια δεν διοργανώνεται από μια παρέα πιτσιρικάδων με αδυναμία στα P2P και στα παιχνίδια Διαδικτύου αλλά από ένα μεγάλο σύνολο υπεύθυνων ανθρώπων που έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται και δε φοβούνται να δώσουν στη διάθεση των αρμοδίων τα στοιχεία τους, σε περίπτωση που κάποιος κακοπροαίρετος προσπαθήσει να μειώσει ή προβοκάρει την όλη προσπάθεια.

Αναγνωρίζω ότι ο "yiapap" στο TheLab δε λέει απολύτως τίποτε. Και ειλικρινά, αν εμφανιζόταν οποιοσδήποτε moderator του TheLab στο ADSLgr κι εγώ θα είχα τις ίδιες επιφυλάξεις στο να του δώσω τα στοιχεία μου.

Όπως αναφέρεται όμως στο αρχικό post, τα στοιχεία αφού συγκεντρωθούν από μένα θα τηρηθούν από τον δικηγόρο μας τον κ.Μπλέτσα Σταύρο, Αισώπου 5-7 ΤΚ 54627, Θεσσαλονίκη. Με τον κ.Μπλέτσα ο δεύτερος διοργανωτής έχει μιλήσει επανειλλημένα, ενώ εγώ έχω σήμερα συνάντηση μαζί του.

Στη συνάντηση αναμένεται να αποφασίσουμε ποιά από τα στοιχεία τελικά θα αποσταλλούν σε ποιούς αποδέκτες.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, η πρόταση είναι να δοθούν πλήρη στοιχεία (ότι θα συμπληρώσετε πλην του email) τους κύριους αποδέκτες (Φορείς, Υπουργείο) και μόνον τα ονοματεπώνυμα στους αποδέκτες προς κοινοποίηση (ΜΜΕ, βουλευτές, λοιπούς).

Επαναλαμβάνω ότι η όλη διαδικασία και τήρηση των στοιχείων σας είναι σύννομη του Ν.2472/97 και ότι εφόσον μου αποστείλλετε στοιχεία μπορείτε να ζητήσετε τα πλήρη στοιχεία μου και τα στοιχεία επαφής του κ.Μπλέτσα, και φυσικά να ενημερωθείτε για την κατάσταση (status) των στοιχείων σας.

Ευχαριστώ (ξανά) για τη φιλοξενία,

Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

όπως είπε και ο γιώργος ο ωχαδελφισμός δεν βοηθάει, μόνο με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να ασκήσουμε πίεση για βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης....άντε να μαζευόμαστε!

Link to comment
Share on other sites

Φίλε εφόσον μαζέυεις τόσα στοιχεία με e-mail καλό θα ήταν να υπάρχει κάποια κρυπτογράφηση ...έχεις κάποιο private key για να δώσεις κάποιο Public key ή το αναλαμβάνει το google αυτό... ξεχωριστή κρυπτογράφηση για κάθε χρήστη?Αν είναι η ίδια για κάθε χρήστη τότε δε λέει και πολλά.

Επίσης καλό θα ήταν να βγάλεις στον αέρα και ένα κείμενο συμφωνίας-συμβόλαιο υπογεγραμμένο από έσενα τον δικηγόρο παρουσία συμβολαιογράφου ότι θα τηρηθούν τα συγκεκριμένα αρθρα του νόμου και θα γίνουν έτσι όπως τα λες

Επίσης αυτό

"Στη συνάντηση αναμένεται να αποφασίσουμε ποιά από τα στοιχεία τελικά θα αποσταλλούν σε ποιούς αποδέκτες.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, η πρόταση είναι να δοθούν πλήρη στοιχεία (ότι θα συμπληρώσετε πλην του email) τους κύριους αποδέκτες (Φορείς, Υπουργείο) και μόνον τα ονοματεπώνυμα στους αποδέκτες προς κοινοποίηση (ΜΜΕ, βουλευτές, λοιπούς)."

έπρεπε να γίνει πιο νωρίς κ να κατασταλάξετε στο τι χρειάζεται από τους χρήστες κ τι θα δοθεί καθώς κ σε ποιούς ακριβώς θα δοθούν

Link to comment
Share on other sites

kagelar34,

Καλό θα ήταν τα email να ανταλλασόνται με PGP ή άλλη κρυπτογράφηση.

Καλό θα ήταν επίσης το αρχείο να ήταν στο offile PC μου, κρυπτογραφημένο σε secure φάκελο.

Καλό θα ήταν αντί για μια αράδα τιμές από την Ευρώπη να κάναμε μια ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική μελέτη ώστε βάση της μελέτης να κάνουμε τις συγκρίσεις.

Καλό θα ήταν αντί για συμβολαιογράφο να κάναμε έναν Σύλλογο που θα διαχειριζόταν αυτή την υπόθεση,

Όμως δεν το κάναμε. Κανείς δεν υποστήριξε ότι η προσπάθεια είναι τέλεια ή ότι δεν μπορεί να γίνει καλύτερη.

Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα, δεύτερη (follow-up) προσπάθεια. Προσωπικά θα σε στηρίξω 100%

Για τα στοιχεία που θα δημοσιοποιηθούν, αυτά που λέω είναι τα ΜΕΓΙΣΤΑ στοιχεία που θα αποσταλλούν. Δηλαδή το θέμα δεν είναι αν θα στείλουμε π.χ. τις ημερομηνίες γέννησης στους δημοσιογράφους αλλά μήπως δεν τις στείλουμε ΟΥΤΕ στους φορείς.

Συνεπώς αυτός που υπογράφει σήμερα ξέρει ότι αποκλείεται από εμάς να φύγουν περισσότερα στοιχεία από τα δεδηλώμένα.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Ένας συμβολαιογράφος και ένα Public-private key δεν είναι τόσο ακραίο κ σορρυ αν φάνηκα επιθετικός...ίσα-ισα αυτό που θέλω είναι να πάρει ο κόσμος πιο σοβαρά την κίνηση και συμβάλλω για αυτό...όσο για μια δικιά μου κίνηση..δε θα ήταν τόσο οργανωμένη όσο η δική σας ή πιο απλά δε θα ήταν.

Οπότε αυτό που έκανα εγώ ήταν μια απλή πρόταση για να προσέλθουν περισσότερα ατομα

Link to comment
Share on other sites

Kagelar34 δε φάνηκες επιθετικός. Είναι δεκάδες οι ιδέες και το feedback που λάβαμε.

Όμως αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε κάτι διαφορετικά. Ειλικρινά δεν περίμενα (προσωπικά) τέτοια συμμετοχή και υποστήριξη και γι αυτό έδωσα ως εναλλακτικές επικοινωνίας το pm/email μου! Και τώρα δεν μπορώ να απομακρυνθώ από το πληκτρολόγιο!!!

Παρακαλώ αν κάποιος Mod/Admin έχει τη δυνατότητα επεξεργασίας του πρώτου post να αλλάξει τον τρόπο υποβολής συμμετοχών από το gmail μου σε:

"Παρακαλούμε συμπληρώστε την online φόρμα στη διεύθυνση http://www.nethome.gr/adsl/"

Έχω λιώσει 2 πληκτρολόγια με το να μεταφέρω manually τα στοιχεία.

:rolleyes:

<edit>Επέλεξα site που είναι κενό (under construction), για να μην έχουμε παρεξηγήσεις ;)

Link to comment
Share on other sites

Θα επαναλάβω το Pm που έστειλα στον RootX, μήπως υπάρχουν και άλλοι που θα ήθελαν να κάνουν το ίδιο σε άλλα fora, blogs κτλ.

Όλο το 1ο post του ADSLgr μαζί με τα γραφικά είναι ελεύθερα προς αντιγραφή/χρήση.

Η μόνη προϋπόθεση είναι να μπουν τα disclaimer περί "μη δημοσιοποίησης για άλλο λόγο εκτός της συγκέντρωσης υπογραφών"

Και φυσικά να μην αλλάξει το κείμενο της διαμαρτυρίας

:T:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Vadergr

Θα την εκανα την αιτηση αλλα τα συγκεκριμενα στοιχεια που ζηταει (αριθμο ταυτοτητας,ημερομηνια γεννησης,ειδικα το πρωτο) δεν υπαρχει περιπτωση να τα δωσω ετσι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.