Jump to content


Βοηθεια με Buffer Underrun protection στο Νero 6


Maz00nga

Recommended Posts

Γεια σας Λαμπιονια! :)

Εχω γραψει ενα σιντι με το Νερο (ενα νερο κυρα Βαγγελιω) και στο τελος μου στραβωσε κ εβγαλε Write Error. Δεν ξερω τον λογο, δεν κοιταξα κιολας αλλα θυμαμαι οτι ειχα τσεκαρει την επιλογη Enable Buffer Underrun Protection. Πως συνεχιζεις το γραψιμο ενος δισκου αν σου γραφτηκε μεχρι την μεση ας πουμε?..

Link to comment
Share on other sites

Αυτο πιστευω και γω αγαπητε Ραχμανινοφ :p Μαξελ, 700αρια, προφανως δεν αντεξαν τα 48χ αλλα το write error το βγαλε την ωρα που εγραφε το Lead Out. Μετα το ξαναγραψα στα 40 κ δουλεψε... Αρα μπορουμε να σβησουμε το Θρεντ? :p

Link to comment
Share on other sites

όχι, άστο να μείνει στην ιστορία.

τα maxell δεν είναι μούφα δισκάκια πάντως, μια χαρά είναι.

απλά τα 48x θα'ταν ιδιαίτερο ζόρι.

προσωπικά τα cd δεν τα γράφω πάνω από 16x (εκτός αν είναι για άλλον:p)

Link to comment
Share on other sites

Μεγαλυτερη ταχυτητα = μεγαλυτερη πιθανοτητα αποτυχιας . Για τα Σιντια ηχου (και ειδικα για τους καργα πορωμενους) το 2-4 ειναι το ιδανικο (ναι ξερω οτι θελει μιση με μια ωρα :p) Τωρα απο κει και περα καρφι δε μου καιγεται ειτε καει το σιντι σωστα ειτε οχι, ευτυχως η ζωη μου δεν εξαρταται απο αυτο (ακομη) :p Aπλα ειναι εκνευριστικο να ειναι το τελευταιο σου σιντι και να θες να γραψεις κατι και ΤΣΑΦ! παπαλα :p

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρον θα ήταν να ξεθάψουμε όλοι τα αρχαία μας CDR δισκάκια αυτά που έχουν γραφτεί περί τις αρχές της CDR επόχης (1995-96) και να δοκίμασουμε να τα διαβασούμε.

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ποίες μάρκες και με τι χαρακτηριστικά άντεξαν στον χρόνο συντροφία με την καλή και σωστή αποθήκευση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.