Jump to content



προβλημα με ιους


satkok

Recommended Posts

ο πρώτος είναι worm 32 αλλά δεν είμαι σίγουρος για την έκδοση μάλλον sasser L ο οποίος είναι υπερβολικά πολύ καινούργιος για το στιγκερ και το φιξσας μουγια τα συμπτώματα δεν χρειάζεται να αναφερθώ τα γνωστά ( επανεκκίνηση )

ο δεύτερος είναι τρόιαν από έκδοση δε ξέρω

οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη και αναγκαία 6 ώρες δούλευα το απόγευμα και τις 6 εκεί τις έφαγα

Link to comment
Share on other sites

ο η/υ που κοιτουσα ειχε νορτον ιντερνετ σεκιουριτι αλλα δεν εκανε τιποτα,τα βρηκα αλλα δεν βγενουν με το χερι...αλλα μολις βρηκα κατι ενδιαφερον

ευχαριστω παντος μανος...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 09:47]

Ο norton κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Βάλε Mcafee.

το ξερω αστρολαμπε αλλα αν αγοραζα εγω αντιβ το νορτον ουτε και αν με πληρωναν δε θα το εβαζα... αλλα οι αγγλοι λεν το εξης you can't learn an old dog new tricks ο πελατης εχει παντα δικιο:zzz: :zzz:

Link to comment
Share on other sites

κανένα λειτουργικό δεν χρειάζετε antivirus. το λέω και επιμένω.

kerio firewall

ad - aware se

spy bot search & destroy

microsoft spyware

window washer (για καθαρισμό temp, κτλ)

και δεν βλέπεις ιό στον αιώνα τον άπαντα. εννοείτε ότι ανα δυο τρεις μέρες θα τα τρέχεις... και μην σας τρομάζει, δεν είναι τόσο βαρυά προγραμματα. με μια 256 κάνω όλη την δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

Χρειάζεται. Οι ιοι δεν μπαίνουν μόνο από παράξενες θύρες επικοινωνίας, αλλά απο την πολύ γνωστη θύρα 80 που δεν μπορείς να την αποκλείσεις γιατι αλλιώς δε θα μπορείς να δεις ιστοσελίδες. Βάλτο και άστο να κάθεται.

Link to comment
Share on other sites

ο ιος τελικα ηταν exploit lsass. κοτς αν ο η/υ ειναι σερβερ σε 20 μηχανακια πρεπει να εχει και ας καθεται οπως λεει και ο αστολαμπος, η περιπτωση φορματ δεν ειναι δυνατη απλα την επομενη φορα mcafee firewall

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.