Jump to content



ΤΑ DRIVES ΜΟΥ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ!


CALEB

Recommended Posts

ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ DRIVE MOY ΚΑΘΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ MODDED CASE?ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ Η ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ TOWER ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΑ ΤRAYS?Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΛΙΣΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

Link to comment
Share on other sites

θα διαβαζουν .απλα θα πρεπει αναλογα με τον τυπο του drive να ανοιξεις

κατι ειδικες υποδοχες που εχουν(διαφερει απο κατασκευαστη σε κατασκευαστη) πανω στο tray για να μην σε φευγουν τα cd,dvd οταν θα το ανοιγοκλεινεις .

δεν ξερω κατα ποσο επηρεαζει ομως την διαρκεια ζωης του drive.

Link to comment
Share on other sites

o 2cpu εννοει κατι γαντζακια που εχουν, τα ειχα δει και εγω σε ενα αντιγραφικο αλλα δεν θυμαμαι γμτ ποιο. παντως δεν νομιζω να υπαρχει κανενα προβλημα οπως και ναναι.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά ο φίλος εννοεί το tray να ανοίγει κατακόρυφα, δηλαδή προς τα πάνω σαν τις φέτες ψωμί στην φρυγανιέρα, όχι κατακ'ορυφο το drive και το tray να ανοίγει οριζόντια.

Χωρίς να ξέρω σε ποια κατάσταση αναφέρεστε απλά το επισημαίνω γιατί μου φαίνεται παράξενο ως διάταξη

Link to comment
Share on other sites

Αν θυμάμαι καλά στην φυσική στο σχολείο κάποτε είχαμε πει πως όταν η ρόδα ενός αυτοκινήτου περιστρέφεται κάθετα η ταχύτητα δεν είναι σταθερή παντού* (καλά, δεν το είχαμε πει ακριβώς έτσι αλλά πάνω-κάτω καταλαβαίνετε στο περίπου τι θέλω να πώ). Αν αυτό που θυμάμαι ισχύει τότε λογικά θα έχει σχέση και με την περιστροφή των cd-rom...

Αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας ποστάρει.

Link to comment
Share on other sites

Seeker αυτο που λες ειναι η γωνιακη ταχυτητα τροχου,και εχει ως εξης:Στο πανω μερος του τροχου η ταχυτητα ειναι 2ω στο κεντρο ω και στο κατω μερος 0,αλλα στην προκυμενη περιπτωση δεν νομιζω να παιζει κανενα ρολο γιατι μιλαμε για ταχυτητα περιστροφης κεντρου....

Link to comment
Share on other sites

Γνωμη μου..

Οπος και να παει διαβαζει....αλλα...

Να υπολογησουμε το γεγονος οτι θα χρειαζετε πλεον να ΣΠΡΩΧΝΕΙ το συρταρι προς τα πανω και δεν ξερουμε της συνεπειες στον μηχανισμο φορτωσης μετα απο λιγο καιρο...;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.