overvolt Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2005 http://oca.microsoft.com/en/windiag.asp Ας το δοκιμασουμε και αυτο , ειναι και Microsoft !! :D
Shidokanjohn Ιούλιος 14, 2005 #2 Ιούλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 03:12] http://oca.microsoft.com/en/windiag.asp Ας το δοκιμασουμε και αυτο , ειναι και Microsoft !! :D Να σαι καλα βρε overvolt:blink: :blink: Κοιταμε και λιγο στο φορουμ!
overvolt Ιούλιος 14, 2005 Author #3 Ιούλιος 14, 2005 Λοιπών, να αναφέρω συντόμως , την εξής ηρωική φράση , Χάσαμε Γιώργο, χάσαμε .. ’σχετο, αλλά, και σχετικό ταυτόχρονα . Αγαπητοί φίλοι εάν το τρέξατε, και το σύστημα σας δεν πέρασε τα τεστ , μην στεναχωριέστε , πιθανότατα κανένα μηχάνημα με DDR η DDR II , δεν πρόκειται να το πέραση . Παραλίγο να κάνω βίδες το μηχάνημα μου ψάχνοντας για το προβληματικό Hardware το οποίο επειδή failling , δεν αφήνει το μηχάνημα να περάσει τα τεστ !! Έτσι λέει η σελίδα της Microsoft . Όπως και να έχει , το δεύτερο μου μηχάνημα, P3 1000 με 750 ΜΒ SDRAM, τα κατάφερε καλά, και πέρασε όλα τα τεστ . Μάλλον μας φτύσανε , και εμείς νομίζαμε ότι ψιχαλίζει . Μετάφραση , ψηφιακή υπογραφή αρχείου Microsoft Πέμπτη, 3 Απριλίου 2003 3:31:56 , Είναι δηλαδή φτιαγμένο πριν 2 χρόνια , ’ρα , είναι ληγμένο το χάπι !! :giveup:
overvolt Ιούλιος 14, 2005 Author #4 Ιούλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 08:23] Να σαι καλα βρε overvolt:blink: :blink: Κοιταμε και λιγο στο φορουμ! Τι να δω μαστορα ? , μια σκετη αναφορα χωρις εις βαθος ψαξιμο !! Ειμαι σιγουρος οτι απο αυτη την σελιδα , κατι περισοτερο εμαθες .
Vagouridis Ιούλιος 14, 2005 #5 Ιούλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt Τι να δω μαστορα ? , μια σκετη αναφορα χωρις εις βαθος ψαξιμο !! Ειμαι σιγουρος οτι απο αυτη την σελιδα , κατι περισοτερο εμαθες . Ναι μαθαμε το ποσο *$&%(#)# μπορει καποιος να ειναι!!!!
Vagouridis Ιούλιος 14, 2005 #7 Ιούλιος 14, 2005 Βρε αι φαε καμια φασολαδα και ελα να μας τα **$&()@#(
overvolt Ιούλιος 14, 2005 Author #9 Ιούλιος 14, 2005 Εαν δεν προκειτε να γραψετε κατι για το κυριο θεμα , καλυτερα, να μην γραφετε τιποτα .Τελος .. :OT:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.