Borg Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2005 Χαίρετε παιδιά ,μόλις πριν λίγο με ηρθε το router 3COM 3CRWDR100A-72 και παίρνω στη οτενετ για ρυθμίσεις και βγαίνει τηλεφωνητής και λέει από δευτέρα εως παρασκευή και κυριακή και όχι σάββατο ! εβραίοι είναι ? και μετά από αυτό δεν ξερώ τι να κάνω μιας και είμαι άσχετος με adsl κλπΥπάρχει κανένα λινκ με ρυθμίσεις για το router μου ? pls help Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 αχχαχαχαα, πηγαινε για μπανακι και αστο αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Ιούλιος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 για ρίξε μια ματιά http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=65 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Borg Χαίρετε παιδιά ,μόλις πριν λίγο με ηρθε το router 3COM 3CRWDR100A-72 και παίρνω στη οτενετ για ρυθμίσεις και βγαίνει τηλεφωνητής και λέει από δευτέρα εως παρασκευή και κυριακή και όχι σάββατο ! εβραίοι είναι ? και μετά από αυτό δεν ξερώ τι να κάνω μιας και είμαι άσχετος με adsl κλπΥπάρχει κανένα λινκ με ρυθμίσεις για το router μου ? pls help O Εβραιος δεν παραταει ποτε το μαγαζι του......Δεν ξερεις το γνωστο ανεκδοτο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούλιος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Γιώργο τι εγινε τελικά ??... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.