Jump to content

Recommended Posts

Zenor έγραψε:
Αυτό εδώ πρέπει να'ναι:

WinVista_WMP11 - Winamp

Νομίζω το βρήκα, δεν είναι ακριβώς αυτό που λες αλλά το διπλανό του (αριστερά)

Skins Search Results for WMP11 - Winamp

Billys έγραψε:
up...

Τελικά ποιο είναι το gadget για τους σκληρούς; Θέλω να μου πεις και το radio gadget πως λέγεται.

denz έγραψε:
Τελικά ποιο είναι το gadget για τους σκληρούς; Θέλω να μου πεις και το radio gadget πως λέγεται.

εδω εισαι Greek WebRadios - Free Sidebar Gadgets for Windows Vista & Windows 7

κ για hdd ειναι αυτο(αυτο που εχω εγω οχι αυτο που ζητησα) Download Sushi's DriveInfo 1.0 Free - Vista Gadget that will show on your desktop or sidebar your drive info - Softpedia

denz έγραψε:
@JohnnybOlsi, το media (mp3) player ποιο ειναι; Το θέλω πολύ γιατί είναι απλό εμφανίζει μόνο τα απαραίτητα. Τα wallpapers που μπορώ να τα βρω;

Αδερφέ είναι το Winamp με ένα θέμα που λέγεται Vista νομίζω... Μαλών αυτό που λέει το παλικάρι πιο κάτω.

denz έγραψε:
Νομίζω το βρήκα, δεν είναι ακριβώς αυτό που λες αλλά το διπλανό του (αριστερά)

Skins Search Results for WMP11 - Winamp

Το gadget για τους σκληρούς το είχε ήδη αυτή η έκδοση τον Windows που είχα, ήταν τα Windows 7 Extreme Edition... Το wallpaper από αναζήτηση στο Google το βρήκα, thanks πάντως χαίρομαι που σας άρεσε!:rolleyes:

Here i am

screen.jpg

[MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] Ποιό είναι το gadget για τον καιρό και την ημερομηνία;

• 3 weeks later...

ελα φιλος...λοιπον ειναι τα : htc home,cpu meter(color pack),multi sensor,multi meter,gpu observer,switch_driveinfo,GreekWebRadios,volume control,ultima control και last one το skull bin..:T:

αμε! Επειδή ο λαμπης δεν αφήνει τοσο μεγάλο αρχειο (2mb) το ανέβασα εδώ

2shared - download randLandscapes (250).rar

Αν δεν κατεβαίνει το ανεβάζω άλλου (το όνομα του αρχειου ειναι οτι ναναι ..μην δώσεις σημασία )