Jump to content

rafail1994

Premium Members
  • Posts

    1.184
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by rafail1994

  1. Έγινε η αίτηση μεσω ebill σε δυο ακίνητα, το ένα με home enter και μου λέει σε 3 εργάσιμες θα ενεργοποιηθεί, χωρις να μου ζητήσει κατι αλλο. Εκανα κατι λαθος η ετσι ειναι ;
  2. Αύριο ειχα σκοπο να κανω αίτηση, ελπιζω να προλάβω τον παλιο τιμοκατάλογο.
  3. rafail1994

    Αυτοκίνηση

    Τσεκαρε και το Protec P2231 Valves & Injection System Cleaner. Τελευταία άρχισα να χρησιμοποιώ προϊόντα της protec στο diesel και μπορω να πω οτι υπαρχει διαφοα στο αυτοκινητο, απο μειωση θορύβου πιο αμεση αποκριση κτλ. Με αντίστοιχα προϊόντα της liqui-moly δεν μπορω να πω οτι έβλεπα τοσο εντονη διαφορα.
  4. Τι θερμοκρασία έχει ο χώρος σου ; εχεις καλη ροή αέρα μεσα στο κουτι σου ; Γενικά ειναι λιγο τσιμπημενες
  5. Καλησπέρα, εχει χρησιμοποιήσει κάποιος το AutoGlym Bumper & Trim Gel ; Το αγόρασα για να επαναφέρω τα εξωτερικά πλαστικά του αυτοκίνητου, για μερικές μέρες το αποτέλεσμα ήταν τρομερό, με το που έβρεξε ολα ηταν οπως πριν (υποτίθεται αδιαβροχοποιεί κιόλας ? ) Γενικά παίζει να κάνουμε δουλειά η οσες φορες και να μπει παλι θα ειναι ξεθωριασμένα ;
  6. rafail1994

    Αυτοκίνηση

    χαχαχα ψάχνεις βιολογικό ; Πάντως, ένα απλό έχει που καθαρίζει καναπέδες, στρώματα. Δεν ειναι κατι ιδιαίτερο δλδ. Αυτά που είναι έτοιμα σε σπρέι πως τα αραιώνεις ; γιατί στις οδηγίες αναφέρουν ψεκάστε, αφήστε το να δράσει, σκουπίστε. Σε ευχαριστώ για την προταση, το εψαξα λιγο τωρα και βλέπω αρκετά καλές κριτικές. Εχει φύγει αυτό το μαυρο ματ που είχαν και παει σε κάποια σημεια να ασπρίσει. Σίγουρα δεν κρατάει για πολύ αλλα μια φορα τον μηνα να το περνάω σιγα σιγα θα ποτίσει.
  7. rafail1994

    Αυτοκίνηση

    Καλημέρα. Λόγο καραντίνας κτλ σκέφτηκα να πάρω μερικά αξεσουάρ για έναν καλό καθαρισμό/ συντήρηση του αυτοκίνητου. Οπότε χρειάζομαι καθαριστικά για όλα τα πλαστικά της καμπίνας (ταμπλό, τιμόνι, μαρσπιε, λάστιχα στις πόρτες κτλ), τζάμια, πατάκια*, μοκέτες*. Για το εξωτερικό μέρος θα πλυθεί σε πλυντήριο self service, οπότε δεν χρειάζομαι σαμπουάν. Παρόλα αυτά κοιτάω για κάποιο συντηρητικό ελαστικών και επαναφορά κάποιων μαύρων πλαστικών που με τον ήλιο έχουν ξεθωριάσει. Και ένα καθαριστικό/συντήρηση του χώρου της μηχανής, αλλά χωρίς νερό. Τα προϊόντα που έχω δει μέχρι τώρα είναι αυτά. Τι άλλο να κοιτάξω, εσείς ποια προϊόντα χρησιμοποιείται ; 1) Meguiar's New Car Scent Protectant 2) Meguiar's Heavy Duty Multi-Purpose Cleaner 3) Motip Dupli Bumper Black 4) Γυαλιστικό Συντηρητικό Ελαστικών 500ml Feral Ευχαριστώ! *έχει ο γείτονας μηχάνημα βιολογικού, οπότε μπορώ να το δανειστώ.
  8. rafail1994

    Ssd nvme

    Εαν μπορεις πες μας και ποιον δισκο έχεις. Και ανέβασε φωτογραφίες απο τις δυο φορες που θα το τρεξεις .
  9. rafail1994

    Ssd nvme

    Κατεβασε το CrystalDiskMark, τρεξτο κάνα δυο φόρες και δες θερμοκρασίες και τι ταχύτητες θα έχεις.
  10. rafail1994

    Ssd nvme

    Δυστυχώς, είναι πολύ συχνό πρόβλημα σε laptop που δεν εχουν χώρο να περνάει ο αέρας να έχουν τέτοιες θερμοκρασίες. Γενικά δεν και πολύ κάλο να έχει συνέχεια πάνω από 70 βαθμούς κελσιου, μειώνεται η ζωή τους και υπάρχει μεγάλη πτώση στην ταχύτητα τους. Τρέξε και ενα τεστ να δεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις κάποιο heatsink όπως είπε και ο Νικηφόρος.
  11. rafail1994

    Αυτοκίνηση

    Φίλος αγόρασε το 2018 το fiesta με τα 125hp. Εαν δεν έχεις οικογένεια (για τους χώρους) για έμενα η καλύτερη επιλογή που υπάρχει σε αυτά τα χρήματα . (με κάτι εξτρά εαν θυμάμαι καλά του βγήκε ένα 17αρι.) Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλή ηχομόνωση, ακόμη και με 150km δεν καταλαβαίνεις θορύβους, πολύ σταθερό και χωρίς ιδιαίτερες κλίσεις σε στροφές το σασί. Ακόμη και για 1000cc κάνει πολύ ωραίο θόρυβο. Απο θέμα κατανάλωσης απ' οτι μου εχει πει μεικτά είναι κάπου στα 5 με 7 λίτρα ανά 100. Γενικά είναι όσο το πατήσεις (υπάρχει και το eco mode που γίνεται 2 κυλινδο ). Σε ταξίδι έβλεπα στον υπολογιστή ταξιδιού και κάτω από 5. Το polo το ειχα κανει test drive, δεν ξερω γιατι, αλλα δεν μου άρεσε καθόλου, το μόνο κάλο που ειχε ειναι τους μεγάλους χώρους για την κατηγορία του. (σαν ενα golf είναι).
  12. rafail1994

    Αυτοκίνηση

    Δυστυχώς όσοι έχουν diesel με dpf και μη για μικρές αποστάσεις και λίγα χιλιόμετρα ακούω αρκετά προβλήματα. Γενικά με κακή χρήση λιπαντικών και οδήγηση σε πόλη κατά μέσο όρο τα dpf βγάζουν 200.000km, οπότε πολύ πιθανόν να είναι στα τελευταία του, για αυτό και οι συχνές αναγεννήσεις. Δοκιμασε για ενα διαστημα ακομη και στην πολη να κρατας υψηλες στροφές να δεις εαν θα το κανει το ιδιο σύντομα. Πάντως εαν εχεις σκοπό να το κρατήσεις καιρό το αυτοκίνητο πανε δες το σύντομα, μην σου βγάλει και τίποτα αλλο. Απο προσωπική εμπειρία με diesel (κοντεύει τα 350.000km), δυο μήνες που έκανε μικρές αποστάσεις εντός πόλης, το αυτοκίνητο μπούκωσε για τα καλά. Την Κυριακή εκανα ταξιδι σε αυτοκινητόδρομο και καμια 30km ανάβαση κατάβαση σε βουνό με αρκετή πίεση και ειναι λες και εχω αλλο αυτοκίνητο.
  13. rafail1994

    COVID-19

  14. rafail1994

    Πόσα W καταναλώνει το PC σας;

    Οθόνη: Dell ultrasharp u2311h Case: HAF 932 Psu: Corsair hx850 silver Cpu: Amd 1600 Mobo: Gigabyte B450 Aorus Pro Ram: 2X 8gb G.Skill Aegis 3000MHz Gpu: Asus rx 560 Hdd: western digital 1tb ssd: Samsung 850Evo 250gb Ολα σε stock (Μαζι με την οθόνη) Σε idle είμαι κάπου στα 80W Σερφαρισμα κάπου στα 90W με 100W Και σε Full stress ολα, μαξ 250W. Πραγματικά πλέον πάνω απο 500W τροφοδοτικά είναι τερμα υπερβολή για τα περισοτερα συστήματα.
  15. rafail1994

    COVID-19

    Σε μια φίλη μπήκε χθες. Εχω την εντύπωση οτι οσες αιτήσεις εγιναν εκ των υστέρων , η καταβολή των 800€ μπορεί να παει μέχρι 10 Μαΐου.
  16. rafail1994

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr

    Χρόνια πολλά σε όλους, καλές γιορτές και πάντα με υγεία. Στάλθηκε το email !
  17. Όσες φορές έβαλα διαφορετικές μνήμες με ίδια η παρόμοια χαρακτηριστικά δεν είχα πρόβλημα. Πάντα κοιτάω να έχουν ίδια τάση λειτουργίας (στις δικε σου βλέπω ειναι εντελώς ίδιες, οποτε έχεις μικρές πιθανότητες για πρόβλημα). Σίγουρα δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος εαν θα παιξουν, παίρνεις το ρίσκο και δοκιμάζεις.
  18. rafail1994

    Θέμα με Windows (ή σκληρό)

    Εαν δεν σου έχει κάποια περίεργη προειδοποίηση για το 96%, είναι μια χαρά.
  19. rafail1994

    Θέμα με Windows (ή σκληρό)

    Μπορείς να κατεβάσεις και το hard disk sentinel, να δεις σε τι κατάσταση είναι οι δίσκοι σου. Να ξέρεις οτι ολα είναι εντάξει δλδ
  20. rafail1994

    x86_64 bug (X86_BUG_CPU_INSECURE)

    Ηρθε το update και σε εμενα, πριν ανεβάσω μερικά τεστ που έκανα ξεκινάμε με αυτο. (Το τεστ εγινε στο σύστημα της υπογραφής) AsSSD Cinebench Aida64 CrystalDiskMark SuperPI Cpuz
  21. rafail1994

    x86_64 bug (X86_BUG_CPU_INSECURE)

    Κατέβασε το .exe αρχείο και βαλτο στον C, άνοιξε τον cmd και γράψε C:\SpecuCheck.exe. Υπάρχει περίπτωση εαν δεν εχεις κάνει το update να μην τρέξει και να σου βγάλει το αντίστοιχο μήνυμα. (Τουλαχιστον σε οσους το δοκιμασα)
  22. rafail1994

    x86_64 bug (X86_BUG_CPU_INSECURE)

    Και αλλη μια ανακοίνωση απο την AMD https://www.amd.com/en/corporate/speculative-execution
  23. rafail1994

    x86_64 bug (X86_BUG_CPU_INSECURE)

    Κυκλοφόρησε Scriptακι για να τσεκάρεις την ευπάθεια σε Meltdown, Spectre. https://github.com/ionescu007/SpecuCheck
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.