def Σεπτέμβριος 6, 2005 #21 Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Αυτό είναι το πρώτο από τα 127 μηνύματα με greeklish που έχεις γράψει. Τα περισσότερα θα τα αλλάξεις σε ελληνικά. Μερικά που είναι εντελώς σπαμ, μπορείς και να τα σβύσεις ;ρ ’λλα πάλι είναι σκέτα emoticons οπότε δεν χρειάζεται να τα αλλάξεις. Στο τελικό αποτέλεσμα να φροντίσεις να μην υπάρχουν greeklish στα posts σου, είναι ήδη άδικο για τους υπόλοιπους χρήστες... Πιστεύω πως με μια ωρίτσα στο PC τα έχεις καθαρίσει :flower: :flower:
magicman Σεπτέμβριος 6, 2005 #22 Σεπτέμβριος 6, 2005 εγω λεω να μην κανει τιποτα. μετραει ομως η γνωμη μου?
FrOsT Σεπτέμβριος 6, 2005 #23 Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN εγω λεω να μην κανει τιποτα. μετραει ομως η γνωμη μου? Τι εννοείς "τίποτα"? να μην τα διορθώσει?
magicman Σεπτέμβριος 6, 2005 #24 Σεπτέμβριος 6, 2005 αν γινεται. :P :P πλακα κανω. σε μια ωρα λευτερη εχεις τελειωσει. αυτα που ειναι στα off topic αμα δεν τα διορθωσει δεν νομιζω να γινει και τιποτα.
sotiris Σεπτέμβριος 6, 2005 #25 Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN αυτα που ειναι στα off topic αμα δεν τα διορθωσει δεν νομιζω να γινει και τιποτα. :-O :-O :-O :whip: πίσσα και πούπουλα
FrOsT Σεπτέμβριος 6, 2005 #26 Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaNαυτα που ειναι στα off topic αμα δεν τα διορθωσει δεν νομιζω να γινει και τιποτα. Γιατί το off topic εξαιρείτε από τους κανόνες του forum?
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 6, 2005 #27 Σεπτέμβριος 6, 2005 Μην τους ακους τους σαδιστες... Τραβα εδω Μπορει το τελικο αποτελεσμα να μην βγαζει πολυ ακρη αλλα θα ειναι με Ελληνικους χαρακτηρες .
def Σεπτέμβριος 6, 2005 #28 Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris :-O :-O :-O :whip: πίσσα και πούπουλα :cry: :daisy: :weep:
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 6, 2005 #29 Σεπτέμβριος 6, 2005 Να διορθώσει ότι greeklish υπάρχει στο forum για τιμωρία -Vote is here.... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: [Fun mode on] Το καλυτερο ειναι να αρχισεις να διορθωνεις απο εκει... περασε τα XP GR και γρηγορα.....[/fun mode off] :P :P :P :P
Chosen Σεπτέμβριος 6, 2005 #30 Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$Το καλυτερο ειναι να αρχισεις να διορθωνεις απο εκει... περασε τα XP GR και γρηγορα..... ΚΑΙ να τα διορθώσει ΚΑΙ να βάλει ελληνικά Home; Νομίζω ότι μια τιμωρία είναι αρκετή, δεν χρειάζεται να φτάνουμε σε ακρότητες... ;ο
sotiris Σεπτέμβριος 6, 2005 #31 Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen ΚΑΙ να τα διορθώσει ΚΑΙ να βάλει ελληνικά Home; Νομίζω ότι μια τιμωρία είναι αρκετή, δεν χρειάζεται να φτάνουμε σε ακρότητες... ;ο :worship: :worship:
Myralis Σεπτέμβριος 7, 2005 #33 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ [05-09-2005 22:52] εγώ λέω να γράφουμε όλοι για 1 μήνα με greeklish και ο def να διορθώνει..... :tomato: Συμφωνώ απόλυτα!!!! Αποφασίστε τι θα κάνετε, αν είναι να αρχήσω να γράφω μόνο greeklish και μάλιστα spam!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.