Jump to content



Xbox 360: Απροσπέλαστο;


helloween

Recommended Posts

Σύμφωνα με τον Chris Satchell, έναν από τους κορυφαίους μηχανικούς της Microsoft, το νέο Xbox θα είναι περισσότερο δύσκολο να "σπάσει" σε σχέση με το προηγούμενο. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Satchell, ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι το Xbox 360 κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από τη Microsoft, οπότε και υπάρχει η δυνατότητα για τη λήψη δρακόντειων μέτρων. Από την πλευρά μας, αν και θεωρούμε απίθανο το Xbox 360 να αντέξει στις επιθέσεις των hackers σε όλο τον κύκλο της ζωής του, μάλλον πρόκειται να παραμείνει για περισσότερο χρόνο "ασφαλές". Με αυτό τον τρόπο, η η Microsoft καθώς και οι άλλοι developers θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν τα μέγιστα οφέλη κατά τους πρώτους κρίσιμους μήνες της κυκλοφορίας του όπου ουσιαστικά θα παίζει χωρίς ανταγωνισμό

post-2709-1416072185,7454_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Vadergr

oχι μονο για τους ελληνες.Και στο κατω κατω, στο Αμερικα, βγαινουν πολυ γρηγορα προσφορες σε παιχνιδια που εδω στην Ελλαδα τα κρατανε στα 60ε για χρονια...

Υπαρχει παντα το play.com

Link to comment
Share on other sites

ελατε μορε θα το σπασουν και αυτο... εδω και τι δεν εχουν σπασει hackers,crackers etc... εκει θα κολλησουν. για οτι καινουριο βγαινει ετσι λενε.... μεχρι να το σπασει καποιος.

Link to comment
Share on other sites

Ασε ρε Hellowen, microsoft και δρακοντια μετρα δεν πανε μαζι!(κακος mode on)Εδω δεν μπορει να φτιαξει ενα σταθερο λειτουργικο(βλεπε xp),εχουνε βγαλει με τo κιλο τα hotfix και επιπλεον για να πεις οτι δουλευει σωστα θες κι ενα service pack 3.Ασε που δεν μπορουν να κλειδωσουν τα windows ικανοποιητικα θα κλειδωσουν το xbox?Και να το κλειδωσουν θα το σπασουν με τη μια(κακος mode off).Δεν παει να κοψει το κεφαλι της η microsoft PLAY STATION 3 RULEZ:flex: :flex: :banging: :banging: :banging:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.