Jump to content

Εχει κανεις το κινιτο του "Elpis" ???

manosone1416003187

Recommended Posts

Posted

Καλησπερα.Εχει κανεις το κινιτο του?Θα ηθελα να τον ρωτησω κατι για μια αγγελια.Οποιος το εχει ας μοου το στειλει σε πμ.Ευχαριστω.

Posted

Αντε ρε σαχλε βασιλη:rofl: :rofl: :rofl: .fragma ναι για την αγγελια αναφερομαι.Εχω ολο το pc αλλα δεν εχω writer και rom.Το pc παει για δωρο και μεχρι το σαββατο πρεπει να ειναι εκει.Μην μου πεις οτι του εχεις πει για αυτα εσυ?Εγω εχω πει για αυτα και την slk.Man,αν εχεις πει γιαυτα,plz step back:nuke: :nuke: :nuke: :nuke:.Aπο τον Ιουνιο παλευω να κανω δωρο αυτο το pc.

Posted

...ρε παιδια ενας δεν το εχει?Αν καποιος μπορει να επικονωνησει μαζι του ας του πει οτ ι του εχουμε στειλει για την αγγελια.

Posted

Μπορεί να ψιλοφταίει λιγάκι και ο λάμπης που δε σου λέει τις περισσότερες φορές αν έχεις νέο μήνυμα. Ψάξτε τον και στο πισιτι

Posted

Βρε schumif το πισιτι τι ειναι?Σπιτι?Αν ναι,οκ να τον ψαξουμε,αλλα ουτε για εκει εχουμε το τηλεφωνο.Ας ελπισουμε να το δει συντομα.

Posted

Αν δεν κάνω λάθος το παλικάρι είναι πάτρα λόγω σπουδών και μέχρι να κανονίσει τα καθέκαστα ίσως το internet να μην είναι η μόνη του ανυσηχία :)

Posted

Γυρισα χθες απο Πατρα αλλα κοιμομουν ολη μερα και δεν προλαβα να μπω μεσα!

Μολις απαντησα σε ολα τα πμ που ειχα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.