Jump to content



Restart,Restart και παλι Restart


giorgos_cupra

Recommended Posts

Δεν ξερω τι του την εχει βαρεσει τον τελευταιο καιρο και βαραει μονος του restart!Λοιπον,να σας πω ολο το ιστορικο:Πριν απο κανα δυο εβδομαδες εκανα format και εβαλα και αλλο ενα γιγα RAM,καμια αλλη αλλαγη τιποτα αλλο.Απο τοτε κανει restart οποτε θελει,δηλαδη μπορει να κανει μετα απο 2 ωρες ή μετα απο 2 λεπτα,οταν εχω το kazaa ή οταν παιζω παιχνιδια ή και καμια φορα δεν κανει και καθολου!Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα κανει τελειως τυχαια.Αποφασισα χθες να βγαλω την ψυκτρα του επεξεργαστη να δω μηπως δεν εχει παστα και ανεβαζει θερμοκρασια.Εβγαλα την παλια εβαλα λιγη ceramique που ειχε μεινει αλλα και παλι τιποτα:mad: .Βοηθαται παιδια γιατι τρελαινομαι:X:

Link to comment
Share on other sites

έχεις απενεργοπιήσει το automatic restart ?

μήπως είναι μπλε οθόνη που περνάει αυτόματα σε restart

my_computer->δεξί_κλικ->Properties->Advanced->Starup_and_Recovery->settings->system_Failure->automatic_restart

ξεκινα απο αυτο

οι blue οθόνες είναι must μη της αποφεύγετε

Link to comment
Share on other sites

Δεν τρεχεις και ενα memtest για καλο και για κακο μιας και εκανες αναβαθμιση μνημης. Σου το λεω αυτο γιατι τα τυχαια restart μπορει να συμβαινουν μονο οταν "γεμιζει" η μνημη του συστηματος σου μεσα στα windows και επειδη το ενα απο τα 2 στικακια εχει προβλημα ή το ενα απο τα 4(δεν ξερω το configuration που εχεις) να κανει restart.

Link to comment
Share on other sites

ρε φιλάρα αφου αλλάζεις μνήμες και έχεις μετα απο αυτό προβλήματα, τι δουλειά έχεις να πειράζεις τη cpu?? δες τι παίζει με τις μνήμες σου... δουλεψε τις δοκιμαστικα πρώτα το ένα ζευγάρι κ έπειτα το άλλο το νέο. αν εισαι οκ έτσι. παίζει πρόβλημα συμβατότητας. ίσως που είναι 4 στικ πάνω. ψάξε για πληροφορίες ρυθμίσεων για τη μητρική σου για περίπτωση 4 στικ. και καμία αναβάθμηση bios

Link to comment
Share on other sites

Ρε Duke,οι μνημες δεν ειναι καινουργιες ειναι ενος φιλου μου οποτε σαν τσιπακια δεν εχουν προβλημα γιατι σε αυτον λειτουργουσαν μια χαρα σε ιδια mobo με την δικια μου.Και ξεχασα να σας πω οτι λειτουργουσαν κανονικα στο pc μου για κανα 2-3 μερες χωρις προβληματα πριν κανω format.Τωρα τις εβγαλα για να δω αν θα αλαξει τιποτα

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε να βαλεις παλι αυτες που εβγαλες στην θεση αυτων που ηδη υπαρχουν (να δεις αν φταιει κπαοια μνημη η το γεγονος οτι γεμιζες ολα τα banks!(Mπορεις να βαλεις και μια μνημη ακομα και να αφησεις μια θεση κενη)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.