Jump to content



Call of Duty 2 SP Demo


vdeseris

Recommended Posts

Καλά γραφικά ,αρκετα περισσοτερα πολύγωνα μου φάνηκε , αλλά ΒΑΡΥ το μπάσταρδο, σε 1024 με ολα "φουλ" χωρις ΑΑ και με trilinear αντι για anisotropic με την 6800GT στα 410/1120 αν και playable δε νομιζω οτι θα βγάλει ολο το game ετσι , στο φουλ που θα εχει τπτ πιστες με δεντρα/φυλλωματα , θα βλεπω 10αρες fps.το 2.6 fraps που ειχα δεν εδειχνε τπτ οποτε δεν μπορω να πω ακριβως αλλα τις 25αρες και παρακατω πρεπει να τις ειχα καποιες φορες.

Περα απο το τεχνικο, μου άρεσε πως κλοτσαει τωρα το τομσον , αλλα οχι ο 20αρης γεμιστηρας του (εχω συνηθισει να πεταω περισσοτερες σφαιρες με ενα γεμισμα :p ) .ΔΕ μου άρεσε που δεν εχω health indicator αν και απο οτι ειδα μετα απο λιγο ανεβαινει μονο του (τουλ. οταν τις ετρωγα αρκετα και μου εβγαζε να φυλαχτώ , σε λιγο ημουν οκ).

Απο πλευράς δυσκολίας και στο veteran που έπαιξα πέρα απο την πρώτη ψυχρολουσία επειδη οι χειροβομβιδες επεφταν αβερτα και δε φυλαγομουν , μετα σχετικά ανετο μου φάνηκε

update : με το 2.6 fraps , εβγαλε σε ολη τη διαρκεια του demo average 40 στις πιο πανω ρυθμισεις, και κοιτωντας το log είδα ενα 23 αλλά αρκετά 25αρια , οποτε no 1024 for me :( με ολα high

Link to comment
Share on other sites

Μου άρεσε πολύ παιχνίδι ... Θα το πάρω σίγουρα !! Έτσι και αλλιώς είμαι μεγάλος φαν του Cod ../! Όσο για το ποσό βαρύ είναι εγώ προσωπικά το περίμενα πολύ πιο βαρύ . Πρέπει να περιμένουμε την τελική έκδοση για να καταλάβουμε!!

Βελτιωμένος είναι και ο ήχος καθώς επίσης παρατήρησα πως τα πτώματα δεν εξαφανίζονται όπως στο 1 πράγμα που εμένα μου άρεσε. Πολύ γουστάρω να παίξω το 2 σε multiplayer .Θα είναι όλα τα λεφτά 1!!

:smoke:

Link to comment
Share on other sites

Mε το dsl down στο σπιτι τωρα ποσταρω,

Τα γραφικα ειναι σαφως βελτιωμενα αλλα ειναι αδικαιολογητα βαρυ μου φαινεται (40-50FPS στα 1280 χωρις ΑΑ και τα αλλα τερμα). Η δυσκολια οπως ειπε ο papatsonis δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο, στο veteran με ενα rifle και λιγη υπομονη το βγαζεις πολυ ανετα.

Μειωσαν τις σφαιρες τους γεμιστηρα του thompson στις 20 και εχει αλλαξει αρκετα η αισθηση του σε σχεση με του CoD 1.

Στα rifles εχει αλλαξει και εκει η αισθηση και το kar δεν φαινεται να ειναι το υπεροπλο που ηταν.

Τουλαχιστον παραμενει super το bren, το καλυτερο οπλο του demo για μενα (οπως αλλωστε και στο CoD 1)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.