Jump to content



"Έσπασε" και το νέο firmware του PSP


helloween

Recommended Posts

Crackers ανακάλυψαν ένα πρόβλημα στην έκδοση 2 του firmware του PSP, που επιτρέπει την ενσωμάτωση και εκτέλεση κώδικα σε αρχεία εικόνας. Έτσι, οι crackers βρήκαν τρόπο να εκτελούν την εγκατάσταση του firmware 1.5 σε μία κονσόλα που διαθέτει το firmware 2, ουσιαστικά "αναγκάζοντάς" την να δεχτεί την παλαιότερη, μη-προστατευμένη έκδοση. Φυσικά, με τη διαδικασία υποβάθμισης του firmware σε αυτήν την παλαιότερη έκδοση, χάνονται και τα πλεονεκτήματα της νέας έκδοσης, που δεν περιορίζονται στην αυξημένη προστασία της. Η 2η έκδοση του firmware προσθέτει στο PSP έναν browser που καθιστά δυνατή την απεικόνιση ιστοσελίδων, καθώς και υποστήριξη για νέους τύπους αρχείων, όπως τα AAC (MPEG4 Audio) και ATRAC 3 Plus της Sony. Κάποιοι, όμως, έσπευσαν να δηλώσουν πως, μετά την υποβάθμιση, τίποτα δεν τους εμπόδισε να προβούν σε εκ νέου... αναβάθμιση, ουσιαστικά μεταβαίνοντας ελεύθερα και δίχως περιορισμούς ανάμεσα στα δύο firmware, ανάλογα με τις δυνατότητες που ήθελαν να υποστηρίζει η κονσόλα τους! Σίγουρα, συντομα θα δούμε την κυκλοφορία μίας νέας έκδοσης του firmware του PSP, που θα ακυρώνει και αυτή την "τρύπα ασφαλείας". Μέχρι να κυκλοφορήσει, όμως, το PSP θεωρείται, απλά, "σπασμένο".

post-2709-1416072219,1995_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κάποτε θα γινόταν:devil: Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο...Τα παιχνίδια για το psp παίζουν σε όλες τις εκδόσεις της κονσόλας ή βγαίνουν παιχνίδια πχ μόνο για το γιαπωνέζικο ή το αμερικάνικο Psp.

Link to comment
Share on other sites

Αν και για το σπάσιμο είχαμε κάνει αναφορές στο θρέντ για την ομαδική... Αλλά οκ

Οσο για το region ειναι free μονο στα παιχνίδια στις ταινίες όχι... Και πλέον αν κάνεις καταβάθμηση το psp σου το κάνεις region 1 θές δεν θές διότι το παλιό firmware που περνάς είναι αμερικάνικο. Αυτό γιατί δεν έχει κυκλοφορίσει ευρωπαική έκδοση για αυτό το firmware αφου οταν είχε βγεί δεν είχε κυκλωφορίσει το psp ευρώπη!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από leontas

καλό είναι, τώρα με το κρακάρισμα το σκέφτομαι για όταν πάω στρατό... Ελπίζω μόνο μη μου το φάνε και τρέχω....... :D

Δεν ξερεις ακομα ποσες τσεπες εχει η παραλλαγη? ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.