Daytime Dreamer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2005 Καλησπερα σε ολους!:bigsmile: Απεκτησα απο το ebay τα 2Χ512 Mushkin Special 2-2-2-6 Τα συγκεκριμενα τα ειχε ενας user ο οποιος τα ετρεχε σε DFI με 3,2 volt σε 232 FSB 2-2-2-6 Εμενα τωρα που τα δοκιμασα σε Nforce 2 σε 200FSB 2-2-2-6 2,6 volts (default δηλαδης) εβγαζαν λαθη ... με το που ανεβασα ταση στα 2,9 σε 210 FSB εχω σε 800+ λουπες του Memtest 2 λαθη ... μετα απο 24 ωρες εβαλα 215 FSB και βγαζει καποια λαθη τα οποια εμφανιζονται οσο παει και πιο αραια Το θεμα ειναι το εξης : Τα λαθη φαινονται να ειναι παντα τα ιδια ... (GOOD : 01000000, BAD : 01800000) ... σημαινει κατι αυτο? Μεχρι ποσο πανε συνηθως τα BH6? Τελικως καποια στιγμη θα μπουνε σε αλλη μητρικη και θα τους δωσο λιγο "σοβαρο" ρευμα να ψηθουν τα κ@ριολι@! Και κατι αλλο : Το οτι συνηθισαν τα Modules σε αρκετη ταση σημαινει οτι δεν μπορουν να λειτουργησουν παλι σε default? Α, και να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο "σκαθαρι" for his help and guidance!:daisy: Παραπεμπω μια pic να δειτε τα λαθη που λεω
mauros Οκτώβριος 7, 2005 #2 Οκτώβριος 7, 2005 λιωστες εκεί στο ψήσιμο και δοκίμασε να ανταλλάξεις τα dimms στα slot.τι μητρική έχεις?με το nForce2 η ζωή σου χαλαρά παίρνει άλλο νόημα,γίνεται θρίλερ.Εκτός αμα έχεις dfi Σκέψου το καλά πριν μπείς στο τριπάκι,έχει καεί κόσμος
Daytime Dreamer Οκτώβριος 7, 2005 Author #3 Οκτώβριος 7, 2005 ABIT NF7-S Rev.2 με BIOS του Tic-Tac ... απο τα πρωτα το 3D Fire Revision 1. Εχει 1Τ στις μνημες ... Nforce 2 sucks αλλα τι να κανουμε ... αυτο εχουμε προς το παρον για ψηστηρι
stratos1978 Οκτώβριος 7, 2005 #4 Οκτώβριος 7, 2005 Καλο ειναι μην το υποτιμας το mobo σου ...Τουλαχιστον για την εποχη του... εδινε "ρεστα"
Daytime Dreamer Οκτώβριος 7, 2005 Author #6 Οκτώβριος 7, 2005 Τις βρηκα σε πολυ καλη τιμη georgesod ... σε ebay stores ειχαν 250 dollars και εγω τα πηρα κοντα στα 120 ευρω με μεταφορικα και ολα ...
mortisboy Οκτώβριος 7, 2005 #7 Οκτώβριος 7, 2005 .....εκανες πολυ καλη αγορα φιλε μου σε αυτην την τιμη.... ...μεγιες... ...λοιπον οσον αφορα το ψησιμο....θα σε απογοητευσω αλλα αυτα τα τσιπακια δειχνουν τα δοντια τους μετα τα 3.0v+ :devil: ...οπως φαινεται και απο το screen....τα λαθη ειναι στα 0.00mb.... με 3v λογικα θα εξαφανιστει ...οποτε μετα πλεον ξεκινα το καψιμο με πολλες λουπες memtest στο #5 ,#8 test ...ανεβαζοντας σιγα-σιγα fsb ...το θεμα ειναι ομως οτι για να πανε ψηλα θα χρειαστεις οπωσδηποτε ρευμα μεχρι ~3.4v και καποιο φαν να τις βαραει....και χαλαρα αντεχουν μεχρι 3.6v ....οποτε μαλλον σε βλεπω για κανα βοοστερ... ....η βασικα μπορεις να κανεις το vdimm mod στην abit που εχεις ...ειναι αρκετα ευκολο ..
Daytime Dreamer Οκτώβριος 7, 2005 Author #8 Οκτώβριος 7, 2005 Σε 214 FSB βγαζουν αρκετα λαθη τα οποια δεν φαινονται να φευγουν με τις πολλες λουπες ... θελουν 3.0V+ οπως λες φιλε mortisboy ... Εχεις καποιο link για το πως γινεται το vdimm στην μητρικη mortisboy? Παει καιρος απο τοτε που ψαχνομουν με την NF7-S ...
mortisboy Οκτώβριος 7, 2005 #9 Οκτώβριος 7, 2005 ...βασικα το καλυτερο και πιο ευκολο ειναι να κανεις αυτο εδω γιατι ανεβαινει συγχρονως και το vtt (που πρεπει παντα να ειναι το 1/2 του vdimm) ...εγω παλιοτερα ειχα κανει το αλλο με το τριμερακι ....αλλα δεν λεει γιατι δεν ανεβαινει το vtt και θα εχεις προβλημα στα ψηλα fsb ... ...στην φωτο οπως φαινεται εσυ θα κανεις μονο αυτο με την κιτρινη γραμμη ..... ...βασικο επισης ειναι να μας πεις και τι psu εχεις??
Daytime Dreamer Οκτώβριος 7, 2005 Author #10 Οκτώβριος 7, 2005 Εχω ενα αθλιο για κλοκαρισμα Herolchi 350 Watt το οποιο ειναι σκυλι ομως ... ισως θα πρεπει να παρω καποιο καλυτερο ξερω :whistling Αν κανω αυτο το mod απλα κανω solder τα 2 points με ενα καλωδιο στην κιτρινη γραμμη ετσι?Αν δηλαδη δωσω απο bios 2,6 στις μνημες ποσο θα εχω επιπλεον?Το chipset voltage ποσο θα ειναι/ποσο να το εχω?
apostglen46 Οκτώβριος 7, 2005 #11 Οκτώβριος 7, 2005 Εγω παλι λεω οτι με νφ2 ΓΕΝΙΚΑ αμα δεν ειναι dfi θα υπαρξει σιγουρα προβλημα μετα τα 230...................Το τροφ δεν ειναι αθλιο το εχω σε εναν α64@2555@1,7 και ειναι σκυλι............Το μοντ ειναι το λεγομενο vio μοντ δλδ οτι και να βαλεις στο βιος στις μνημες θα εχεις οσο ειναι η 3αρα σου......... σαν μοντ ειναι τελιως γελιο...........Το τσιπσετ βολταζ εγω πιστευω οτι καλο ειναι να το εχεις τερμα γιατι κερδιζεις καπου 5 μηζ.....Υπαρχουν και χειροτερα...........στην παλια μου ασους κολλαγε το συμπαν μετα τα 210 με 2-3-3-6..........ΒΗ και εγω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.