Jump to content



Προγραμμα για Screenshot


petaloudaki

Recommended Posts

Με το print screen κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.To πατας ειτε με alt(οπως ειπε ο power) ή σκετο,οπως εγω.Η εικονα αποθηκευαιται στο clipboard(δηλαδη στη μνημη του Η/Υ) μεχρι να κανεις κατι αλλο copy ή επανακινηση του υπολογιστη.Ο καλητερος τροπος για μενα ειναι:"τραβας" το screenshot με το print screen,ανοιγεις την ζωγραφικη και κανεις paste.Τοσο απλο.

Link to comment
Share on other sites

Gadwin PrintScreen 3.1

http://www.gadwin.com/

Μακράν το καλύτερο! Του λές που να αποθηκεύει τις εικόνες, σε τι μορφή και μπορείς να τραβί3εις επιλεγμένο screenshot (όχι αναγαστικά όλο το παρά8υρο η όλη την οθόνη).

+ Τραβάει τα πάντα! πχ media player.

+ Είναι free

+ 100% 'καθαρό'

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως είναι αδύνατον με αυτό το πρόγραμμα :-/. Τραβάει κανονικά όλους τους media players αλλα χωρίς την εικόνα. Σε μουσική τραβάει κανονικά τα πάντα (Playlists κτλ). Δεν ξέρω γιατί, μόλις τώρα το είδα και εγώ, δεν είχα ξαναδοκιμάσει να τραβί3ω απο video.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.