ΝΙΚΟΣΒΟΥ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2005 ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ . ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΚΑΝΙΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΙΑ , ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΟ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ Η ΤΟΝ ΣΒΗΣΩ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΗ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΩΝΗ (ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΔΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ) ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ . ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ . ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ::::::ΚΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΩΒΛΗΜΑ::::::::!!!!!
ison Οκτώβριος 27, 2005 #2 Οκτώβριος 27, 2005 Καταρχας γραφε μικραΚατα δευτερον τα στοιχεια που δινεις ειναι λιγα (τι συνθεση εχεις ποια win κλπ)Κατα τριτον δουλευε παλιοτερα (πριν το format) κανονικα?Αλλαξες τπτ (μνημες κλπ)
ΝΙΚΟΣΒΟΥ Οκτώβριος 27, 2005 Author #3 Οκτώβριος 27, 2005 win xp home sp2 δουλευε κανονικα πριν δεν εβαλα τιποτα καινουριο. ωποσ ηταν οταω τον αγωρασα
def Οκτώβριος 27, 2005 #4 Οκτώβριος 27, 2005 για πες μας τι μητρικη εχεις?εβαλες την δισκετα κανονικα οταν αρχισες να κανεις φορματ αναγνωρισε τα παντα?drivers κ.τ.λ?
ΝΙΚΟΣΒΟΥ Οκτώβριος 27, 2005 Author #7 Οκτώβριος 27, 2005 αυτο που μου κανει εντυποση ειναι οταν κλεισω το ρευμα τα αναγνωριζει κανονικα
pontium Οκτώβριος 27, 2005 #8 Οκτώβριος 27, 2005 ’μα δεν έχεις άλλη επιλογή δοκίμασε να κάνεις clearcmos.Εγώ πάντως θα έλεγχα τις μνήμες και θα μέτραγα τις τάσεις του τροφοδοτικού.Τι τροφοδοτικό έχεις?Δοκίμασες άλλο?
ΝΙΚΟΣΒΟΥ Οκτώβριος 27, 2005 Author #9 Οκτώβριος 27, 2005 καινουριο ειναι το τροφοδοτικο 350βατ . πως κανω clearcmos
ison Οκτώβριος 27, 2005 #10 Οκτώβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από ΝΙΚΟΣΒΟΥ καινουριο ειναι το τροφοδοτικο 350βατ . πως κανω clearcmos RTFM
ΝΙΚΟΣΒΟΥ Οκτώβριος 27, 2005 Author #11 Οκτώβριος 27, 2005 εκανα οτι ηξερα . εγκατεστησα τα windows pali χωρισ format κατα την διαδικασια οταν ο υπολογιστης στησ επανεκινησεισ δουλεψε κανονικα περασα στην αρχη την δισκετα των drivers (sata/raid) η εγκατασταση ητνα επιτυχησ χωρισ κανενα erros οταν τελειωσε η εγκαταστση και μπηκα windows ολα καλα εκανα επανεκκινηση και το προβλημα παραμενει. μεχρι και το τροφοδοτικο αλλαξα αλλα τιποτα . ευχαριστω τους κυριοσ που εχουν απαντησει μεχρι τωρα ελπιζω καπιος να με βοηθειση περισοτερο ευχαριστο για το χρονο σας.
sotiris Οκτώβριος 27, 2005 #12 Οκτώβριος 27, 2005 Clear cmos μπορείς να κάνεις είτε αλλάζοντας κάποιο jumper θέση είτε βραχυκυκλώνοντας κάποια συγκεκριμένα pin. Δοκίμασέ το. Η λογική λέει ότι τα windows δεν έχουν παίξει κάποιο ρόλο σε αυτή τη συμπεριφορά του υπολογιστή, μάλλον εντελώς άσχετο πρέπει να είναι το format που έκανες. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι τα boot priorities που πείραξες στο bios, αν τα έχεις επαναφέρει ακριβώς όπως ήταν πριν. Δοκίμασε και πες μας
ΝΙΚΟΣΒΟΥ Οκτώβριος 27, 2005 Author #13 Οκτώβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris Clear cmos μπορείς να κάνεις είτε αλλάζοντας κάποιο jumper θέση είτε βραχυκυκλώνοντας κάποια συγκεκριμένα pin. Δοκίμασέ το. Η λογική λέει ότι τα windows δεν έχουν παίξει κάποιο ρόλο σε αυτή τη συμπεριφορά του υπολογιστή, μάλλον εντελώς άσχετο πρέπει να είναι το format που έκανες. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι τα boot priorities που πείραξες στο bios, αν τα έχεις επαναφέρει ακριβώς όπως ήταν πριν. Δοκίμασε και πες μας μπορεισ να μου δοσεις περισοτερεσ πληροφοριες πανω σε αυτο Clear cmos
ison Οκτώβριος 27, 2005 #14 Οκτώβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από ΝΙΚΟΣΒΟΥ εκανα οτι ηξερα . εγκατεστησα τα windows pali χωρισ format κατα την διαδικασια οταν ο υπολογιστης στησ επανεκινησεισ δουλεψε κανονικα περασα στην αρχη την δισκετα των drivers (sata/raid) η εγκατασταση ητνα επιτυχησ χωρισ κανενα erros οταν τελειωσε η εγκαταστση και μπηκα windows ολα καλα εκανα επανεκκινηση και το προβλημα παραμενει. μεχρι και το τροφοδοτικο αλλαξα αλλα τιποτα . ευχαριστω τους κυριοσ που εχουν απαντησει μεχρι τωρα ελπιζω καπιος να με βοηθειση περισοτερο ευχαριστο για το χρονο σας. Εγω θα προτεινα να κανεις ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ format και οχι να τα ξαναβαλεις απο πανω (repair εκανες?)...κανε αυτο και αν και τοτε εχεις το ιδιο προβλημα θα δουμε...
ΝΙΚΟΣΒΟΥ Οκτώβριος 28, 2005 Author #15 Οκτώβριος 28, 2005 παιδια πολυ μυστηριο αυτο που γινεται με τον υπολογιστη το προβλημα δεν εχει λυθει. εκανα αποκατασταση τιποτα!!!
satkok Οκτώβριος 28, 2005 #16 Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από ΝΙΚΟΣΒΟΥ [Σήμερα, στις 11:09] παιδια πολυ μυστηριο αυτο που γινεται με τον υπολογιστη το προβλημα δεν εχει λυθει. εκανα αποκατασταση τιποτα!!! τι δίσκο έχεις?
ΝΙΚΟΣΒΟΥ Οκτώβριος 28, 2005 Author #19 Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από satkok [Σήμερα, στις 09:21] τι δίσκο έχεις? σκληρο εννωοεις; excelstor techology 80Gb
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.