Jump to content



ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ(Asus n6600gt agp)


tavani

Recommended Posts

συνδεω την καρτα γραφικων με την τηλεοραση μου οπως ειχα κανει με την παλια,

και μου βγαζει ασπρομαυρη εικονα,στην παλια ειχα πειραξει τις ριθμισεις και ειχα βαλει g-pal και ολα ηταν καλα,εδω τα εχω κανει ολα οσα ξερω και παλι τα ιδια,ασπρομαυρα,μπορει καποιος να με βοηθησει?εχω χρισημοποιησει και τους wizards αλλα παλι τα ιδια,η οθονη μου ειναι sony trinitron και την συνδεω με τον υπολογιστη με καλωδιο s-video,το παραξενο ειναι οτι μεχρι να μπω στα windows η τηλεοραση εχει χρωμα αλλα οταν μπαινει γινεται ασπρομαυρη,μπορει να βοηθησει κανεις;

Link to comment
Share on other sites

το εκανα,αλλα παλι τα ιδια,μονο οταν βαζω το καλωδιο στην μια υποδοχη εχω εικονα στην τηλεοραση και αυτη ειναι ασπρομαυρη!! εχω δοκιμασει ολους τους τυπους τηλεορασης pal-b,pal-d κτλ... μιπως μπορει να βοηθησει κανειςςςςςςς?!!!

Link to comment
Share on other sites

λοιπόν το θέμα είναι σοβαρότερο απ' όσο φαίνεται.

θέλω να κάνω κάποιες δοκιμές πριν βγάλω οριστικό "πόρισμα" (:p),

αλλά το παρατήρησα κι εγώ με το laptop.

έχω μια μικρή υποψία ότι φταίνε οι omega drivers και μια μεγάλη υποψία ότι svideo -> composite = problem.

Link to comment
Share on other sites

Ρε ταβάνη..........όλο σε ταλαιπωρεί αυτή η κάρτα.......μια το ρεύμα, μια το tv-out........asus.....τι να πεις...........(πλάκα κάνω).

Λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα οφείλεται στο BIOS της κάρτας. Το ίδιο πρόβλημα είχα κάποτε και εγώ, αλλά η asus έχει βγάλει άλλο βιος που διορθώνει το πρόβλημα. Το έχω γράψει και στο 6600GT owners, αλλά που να το ψάχνεις τώρα...

Δοκίμασε εδώ

Link to comment
Share on other sites

αστα να πανε φιλε ,καλα με το ρευμα ημουν εγς τυφλος αλλα δυστηχως δεν ισχιει το ιδιο και εδω :(,εκανα αυτο που ειπες για να κανει update το bios αλλα μου εβγαλε οτι "not exist device to update from this software" <-στο περιπου αυτο ελεγε,καμοια αλλη ιδεα?

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δοκίμασες λάθος βιος. Θα πας στο λίνκ που σου έδωσα και θα πατήσεις στο ταμπελάκι ΒΙΟΣ και θα βάλεις το πρώτο που σου βγάζει. Αν διαβάσεις κιόλας, το λέει ότι είναι γι' αυτή τη δουλειά. ΜΗΝ βάλεις το ΒΙΟΣ που εμφανίζεται μόλις ανοίγει το λινκ γιατί αυτό είναι για άλλη κάρτα.

Link to comment
Share on other sites

για να κανω flash το bios πρεπει να κανω δισκετα και να ακολουθησω τις διαδικασιες που λεει;

απο τα windows δεν γινεται?στανταρ ειναι αυτο το προβλημα και δεν διχνει στην τηλεοραση χρωμα?

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, δε θυμάμαι να είχα χρησιμοποιήσει δισκέτα. Τρέχεις το αρχείο μέσα από τα παραθύρια και μετά κάνεις ριστάρτ. ’μα σου γράφει οδηγίες, ακολούθησέ τις.

Κανείς δε μπορεί να σου πει με σιγουριά αν είναι αυτό το πρόβλημα. Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι. Δοκίμασέ το και αν δε γίνει τίποτα βλέπουμε. Σε εμένα πάντως αυτό ήταν το πρόβλημα...

Πες και πιο βιος σου εμφανίζει ότι έχεις. Πάτα δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας, ρυθμίσεις, για προχωρημένους, 6600GT, και στο πρώτο καρτελάκι πρέπει να σου γράφει την έκδοση του βιος. Για πες τη..

Link to comment
Share on other sites

model : a7n8X2.0

version: asus a7n8x2.0 deluxe acpi bios rev 1003

chipset:nvidia-nforce

date:03/19/2003

bios type :award

αυτα ,πας να το κανω απο το προγραμα ολα καλα και μωλις παει το προγραμα να παρει πληροφοριες απο τα site της asus βγαζει οτι δεν υπαρχουν εκει αρχεια για bios!

πολυ γκαντεμια μουτζαααααααααα εχω φαει

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω το 5.43.02.61

Κατέβασέ το τιμημένο και βάλτο να δούμε τι γίνεται.

Αρχική απάντηση από Sbeetle

Θα πας στο λίνκ που σου έδωσα και ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ «ΒΙΟS» και θα βάλεις το πρώτο που σου βγάζει. Αν διαβάσεις κιόλας, το λέει ότι είναι γι' αυτή τη δουλειά. ΜΗΝ βάλεις το ΒΙΟΣ που εμφανίζεται μόλις ανοίγει το λινκ γιατί αυτό είναι για άλλη κάρτα.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον θα σε χρεώσω κάτι παραπάνω.... :D:p

Τα καρτελάκια είναι αυτά τα μπλέ κουτάκια που είναι στη σειρά. Γράφουν:

Latest - All - Bios - Drivers - Utilities - Manual

ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΛΕΞΗ : BIOS (μπλε κουτάκι με άσπρα γράμματα)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.