Jump to content



Thermaltake kandalf κ στηριξη motherboard


labros_b

Recommended Posts

Γεια σας παιδια! Αγορασα χθες το kandalf της thermaltake.... Το προβλημα ειναι οτι διαπιστωσα πως οι τρυπες του motherboard στις οποιες μπαινουν τα πλαστικα για να να το κρατουν σε αποσταση απο το κουτι δεν αντιστοιχουν στις στρυπες του κουτιου (ενω στις τρυπες για τις κανονικες βιδες δεν υπαρχει προβλημα). Μηπως μπορει να μ απαντησει καποιος που εχει το ιδιο κουτι τι παιζει κ αν χρεισιμοποιειται καμια πατεντα αλλη αντι για τα πλαστικα κλιψακια ωστε να μην ακουμπαει η motherboard στο κουτι? (Το motherboard μου ειναι το asus P5WD2 PREMIUM).

Link to comment
Share on other sites

μην τα βαζεις τα πλαστικα τζαμπα κουραση και χρονος ειναι ασε που δεν χρειαζονται

μονο τις βιδες βαλε σε σημεια που ειναι συμαντικα για την στιριξη τις μητρηκης.

δλδ στα ide στο socket και στις γωνιες

Link to comment
Share on other sites

Oντως. Ασε τα πλαστικα κ βαλε τους χρυσαφι αποστατες. Πιανουν καλυτερα...

- Μια συμβουλη για καλυτερο αποτελεσμα...Αγορασε κ εναν 2ο μπε ανεμιστηρα κ βαλτον στο μπροστινο φατνιο,

- Αν εχεις 2 σκληρους η εναν, βαλτους στο πανω κλουβι. Εχουν καλυτερη ψυξη, επειδη οι ανεμηστηρες ειναι κοντα κ κανουν κατι σαν ρευμα!

- Μην συνδεσεις καθολου το μαυρο κουτι ελεγχου για τα μπροστινα φωτα. (Μιλαω μονο για τα γραμματα "Thermaltake" που αναβοσβηνουν...

ΥΓ

Welcome to the Ηappy Kandalf Case Owners Club !:T::T::T:

Link to comment
Share on other sites

Να βαλω δηλαδη τους χρυσαφι αποστατες στα 9 σημεια που πρεπει (αντι για τα πλαστικα που εβαζα στον παλιο υπολογιστη) και μετα να βαλω βιδες στο πανω μερος τους αφου τοποθετησω τη motherboard ε? Κατι στρογγυλα πλαστικα μαυρα που ερχονται μαζι μηπως ξερετε που χρησιμευουν?

Link to comment
Share on other sites

Σωστα για τους αποστατες

Τα μαυρα ειναι για καποιες τρυπες που υπαρχουν στο πισω μερος του κουτιου, κατω απο το fan των σκληρων. Βγαζεις τα αλουμινενια και βαζεις αυτα....

16_JPG.JPG

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.