tomhel Δεκέμβριος 31, 2005 #21 Δεκέμβριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από nkoumle Φίλε Petrossortep δεν πιστεύω να βρεις πιο ενημερωμένα μέλη από αυτά του thelab σε θέματα PC.Αν ψάξεις και σε άλλα forum θα καταλάβεις για ποιο λόγο σου το λέω.Αν θέλεις μπορείς να δεις και σε forum από εξωτερικό, αλλά από ελλάδαδεν το βλέπω να βρεις καλύτερο και πιο ενημερωμένο.Και πίστεψέ με δεν έχω κανένα συμφέρων από το thelab. Εκτός από την γνώση που μου προσφέρει.Κάτσε να παλιώσεις λίγο και θα καταλάβεις και μόνος σου.Κι εγώ προχθές έκλεισα ένα χρόνο!! Αυτο μην το λες..Υπάρχουν και άλλα ελληνικά φόρουμ που είναι εξίσου καλά και ενημερωμένα οσο και το λαμπ , με ορισμένα από τα τακτικά τους μέλη να είναι παιδία με βαθιά και εμπεριστατωμένη γνώση , πρόθημα να βοηθήσουν anytime ( όπως άλλωστε και τα παιδία σε αυτό το φόρουμ ) . Οπότε καλύτερα ασε τον νέο φίλο μας να ψάξει από μόνος του και θα βρει τι ζητάει η τι είναι αυτό που τον καλύπτει περισσότερο .Φίλε Petrossortep , ορισμένα αλλά ελληνικά φόρουμ που μπορείς να επισκεφτείς είναι τα :www.pctechnology.grwww.adsl.grwww.pcw.grwww.pcmaster.gr/forum/www.insomnia.grwww.octech.grwww.satleo.gr (δορυφορικη tv )www.noiz.grFeel free to xplor..
koumle Ιανουάριος 1, 2006 #22 Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από tomhel [Χθες, στις 04:07] Αυτο μην το λες..Υπάρχουν και άλλα ελληνικά φόρουμ που είναι εξίσου καλά και ενημερωμένα οσο και το λαμπ , με ορισμένα από τα τακτικά τους μέλη να είναι παιδία με βαθιά και εμπεριστατωμένη γνώση , πρόθημα να βοηθήσουν anytime ( όπως άλλωστε και τα παιδία σε αυτό το φόρουμ ) . Οπότε καλύτερα ασε τον νέο φίλο μας να ψάξει από μόνος του και θα βρει τι ζητάει η τι είναι αυτό που τον καλύπτει περισσότερο .Φίλε Petrossortep , ορισμένα αλλά ελληνικά φόρουμ που μπορείς να επισκεφτείς είναι τα :www.pctechnology.grwww.adsl.grwww.pcw.grwww.pcmaster.gr/forum/www.insomnia.grwww.octech.grwww.satleo.gr (δορυφορικη tv )www.noiz.grFeel free to xplor.. Εντάξει δεν είπα ότι όλα τα άλλα forums είναι χάλια, απλά ότι πολύ δύσκολα θα βρει πιο ενημερωμένα μέλη από του thelab.Ας αναφέρω τυχαία κάποια μέλη που μου έρχονται στο μυαλό.hipro5enduracellelevenκοπρίτηςRootX.38-.45unseenΣτο κάτω κάτω μία γνώμη είπα.Ας ψάξει ο φίλος και ας κατασταλάξει εκεί που τον καλύπτει περισσότερο.:flower:
greekfragma Ιανουάριος 1, 2006 #23 Ιανουάριος 1, 2006 φιλε Nkoumle θα συμφωνησω με τον Tomhell σε αυτο το θεμα.ουτε ελιτιστες ειμαστε ουτε η αφροκρεμα.ο καθενας μας κρινει καλυτερα εαν εχει να συγκρινει τις αποψεις των μελων thelab με αλλα φορουμ. στην τελικη μεγαλυτερη σημασια εχει να παει καποιος και να τα ψαξει ολα και να καταληξει εδω...........απο το να μεινει εδω χωρις να εχει γνωρισει κατι αλλο.
Vadergr Ιανουάριος 1, 2006 #24 Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragmaστην τελικη μεγαλυτερη σημασια εχει να παει καποιος και να τα ψαξει ολα και να καταληξει εδω...........απο το να μεινει εδω χωρις να εχει γνωρισει κατι αλλο. Σαν τις γυναικες ενα πραμα... Επισης spc δεν θα βρειτε πουθενα αλλου!
street warrior Ιανουάριος 1, 2006 #25 Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 19:50] φιλε Nkoumle θα συμφωνησω με τον Tomhell σε αυτο το θεμα.ουτε ελιτιστες ειμαστε ουτε η αφροκρεμα.ο καθενας μας κρινει καλυτερα εαν εχει να συγκρινει τις αποψεις των μελων thelab με αλλα φορουμ. στην τελικη μεγαλυτερη σημασια εχει να παει καποιος και να τα ψαξει ολα και να καταληξει εδω...........απο το να μεινει εδω χωρις να εχει γνωρισει κατι αλλο. :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Πολύ σωστός
greekfragma Ιανουάριος 1, 2006 #26 Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 21:58] Σαν τις γυναικες ενα πραμα... με πιανεις λεμεεεεεε
koumle Ιανουάριος 1, 2006 #27 Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 21:50] φιλε Nkoumle θα συμφωνησω με τον Tomhell σε αυτο το θεμα.ουτε ελιτιστες ειμαστε ουτε η αφροκρεμα.ο καθενας μας κρινει καλυτερα εαν εχει να συγκρινει τις αποψεις των μελων thelab με αλλα φορουμ. στην τελικη μεγαλυτερη σημασια εχει να παει καποιος και να τα ψαξει ολα και να καταληξει εδω...........απο το να μεινει εδω χωρις να εχει γνωρισει κατι αλλο. Εντάξει ρε παιδιά! Μία γνώμη είπα! Και στο κάτω κάτω είπα: "Ας ψάξει ο φίλος και ας κατασταλάξει εκεί που τον καλύπτει περισσότερο." Ο καθένας έχει δικιά του γνώμη και άποψη και μπορεί να κάνει ότι θέλει! Δεν κάνω εγώ κουμάντο στο ποντίκι του και στο πληκρολόγιό του. Φιλικά! :flower:
helloween Ιανουάριος 1, 2006 #28 Ιανουάριος 1, 2006 παιδιά συνεχίστε να κάνετε το έργο σας όπως ξέρετε για να προσφέρετε στο forum και να είστε σίγουροι ότι θα αυξανόμαστε και θα πληθαίνουμε
Chosen Ιανουάριος 2, 2006 #29 Ιανουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από nkoumleΑς αναφέρω τυχαία κάποια μέλη που μου έρχονται στο μυαλό.hipro5enduracellelevenκοπρίτηςRootX.38-.45unseen Τώρα, για καλό τα παρέθεσες αυτά τα ονόματα; Ένας κι ένας είναι όλοιτ'ς...hipro5: Ιντελάκιας (κολλημένος)enduracell: ντιγκιντάγκας (πισω-κολλημένος)eleven: καμμένος (κατακαμμένος)κοπρίτης: τεμπέλης (+χωρίς καθόλου φαντασία)RootX: ... (...).38-.45: admin διευθαρμένος από την εξουσία (μα και το χρήμα)unseen: λαμόγιο (το μέγα)Οι παρατηριτικοί, θα πρόσεξαν ότι κακιά κουβέντα για τον RootX εγώ δε λέω, γιατί ο Σύριος θα μου κόψει την καλημέρα (ως γνωστόν, τον RootX τον έχει Corona στο κεφάλι του...)
sotiris Ιανουάριος 2, 2006 #30 Ιανουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ChosenΟι παρατηριτικοί, θα πρόσεξαν ότι κακιά κουβέντα για τον RootX εγώ δε λέω, γιατί ο Σύριος θα μου κόψει την καλημέρα (ως γνωστόν, τον RootX τον έχει Corona στο κεφάλι του...) [spc] εκτός αυτού, προσέξαμε και το ορθογραφικό σου :P [/spc] ΩΧ ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ όταν βάζω [spc] τα λόγια γίνονται ροζ!!!!!
greekfragma Ιανουάριος 2, 2006 #31 Ιανουάριος 2, 2006 μην μου πειραζετε τον εσπισακο............περιμενω μερικα ακομα πραγματακια που απο αυριο ξεκιναω νεες δοσεις.
Dj_Grego Ιανουάριος 2, 2006 #32 Ιανουάριος 2, 2006 Χωρίς πλάκα και χωρίς καμία θέληση για διαφήμιση εγώ πιστεύω πως το thelab.gr είναι το πιο ενημερωμένο και το πιο αξιόπιστο site απο όλα τα παραπάνω.Γενικά surf-άρω καθημερινά σε 4-5 από τα site που αναφέρατε πιο πάνω αλλά την ποιότητα των χρηστών και τα θέματα που αναφέρονται στο thelab είναι πάντα ένα σκαλί πιο πάνω.Γενικά το site δίχνει πιο σοβαρό και γενικά δεν είναι ο καθένας που θα λέει τα δικά του ή θα ρωτάει για σκούπες(!) αντί για pc.Από όταν το ανακάλυψα πάντως μπαίνω καθημερινά.Συγχαρητήρια παιδιά και να συνεχίσετε έτσι.!
koumle Ιανουάριος 2, 2006 #33 Ιανουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 04:56] Τώρα, για καλό τα παρέθεσες αυτά τα ονόματα; Ένας κι ένας είναι όλοιτ'ς... hipro5: Ιντελάκιας (κολλημένος) enduracell: ντιγκιντάγκας (πισω-κολλημένος) eleven: καμμένος (κατακαμμένος) κοπρίτης: τεμπέλης (+χωρίς καθόλου φαντασία) RootX: ... (...) .38-.45: admin διευθαρμένος από την εξουσία (μα και το χρήμα) unseen: λαμόγιο (το μέγα) Οι παρατηριτικοί, θα πρόσεξαν ότι κακιά κουβέντα για τον RootX εγώ δε λέω, γιατί ο Σύριος θα μου κόψει την καλημέρα (ως γνωστόν, τον RootX τον έχει Corona στο κεφάλι του...) :hehe: :hehe:
Petrossortep Ιανουάριος 3, 2006 Author #34 Ιανουάριος 3, 2006 Εντάξει παιδιά σας ευχαριστώ, με καλύψατε πλήρως
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.