Jump to content

Ερωτήσεις για forums

Petrossortep

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από nkoumle

Φίλε Petrossortep δεν πιστεύω να βρεις πιο ενημερωμένα μέλη από αυτά του thelab σε θέματα PC.

Αν ψάξεις και σε άλλα forum θα καταλάβεις για ποιο λόγο σου το λέω.

Αν θέλεις μπορείς να δεις και σε forum από εξωτερικό, αλλά από ελλάδα

δεν το βλέπω να βρεις καλύτερο και πιο ενημερωμένο.

Και πίστεψέ με δεν έχω κανένα συμφέρων από το thelab.

Εκτός από την γνώση που μου προσφέρει.

Κάτσε να παλιώσεις λίγο και θα καταλάβεις και μόνος σου.

Κι εγώ προχθές έκλεισα ένα χρόνο!!

Αυτο μην το λες..

Υπάρχουν και άλλα ελληνικά φόρουμ που είναι εξίσου καλά και ενημερωμένα οσο και το λαμπ , με ορισμένα από τα τακτικά τους μέλη να είναι παιδία με βαθιά και εμπεριστατωμένη γνώση , πρόθημα να βοηθήσουν anytime ( όπως άλλωστε και τα παιδία σε αυτό το φόρουμ ) . Οπότε καλύτερα ασε τον νέο φίλο μας να ψάξει από μόνος του και θα βρει τι ζητάει η τι είναι αυτό που τον καλύπτει περισσότερο .

Φίλε Petrossortep , ορισμένα αλλά ελληνικά φόρουμ που μπορείς να επισκεφτείς είναι τα :

www.pctechnology.gr

www.adsl.gr

www.pcw.gr

www.pcmaster.gr/forum/

www.insomnia.gr

www.octech.gr

www.satleo.gr (δορυφορικη tv )

www.noiz.gr

Feel free to xplor..

Αρχική απάντηση από tomhel [Χθες, στις 04:07]

Αυτο μην το λες..

Υπάρχουν και άλλα ελληνικά φόρουμ που είναι εξίσου καλά και ενημερωμένα οσο και το λαμπ , με ορισμένα από τα τακτικά τους μέλη να είναι παιδία με βαθιά και εμπεριστατωμένη γνώση , πρόθημα να βοηθήσουν anytime ( όπως άλλωστε και τα παιδία σε αυτό το φόρουμ ) . Οπότε καλύτερα ασε τον νέο φίλο μας να ψάξει από μόνος του και θα βρει τι ζητάει η τι είναι αυτό που τον καλύπτει περισσότερο .

Φίλε Petrossortep , ορισμένα αλλά ελληνικά φόρουμ που μπορείς να επισκεφτείς είναι τα :

www.pctechnology.gr

www.adsl.gr

www.pcw.gr

www.pcmaster.gr/forum/

www.insomnia.gr

www.octech.gr

www.satleo.gr (δορυφορικη tv )

www.noiz.gr

Feel free to xplor..

Εντάξει δεν είπα ότι όλα τα άλλα forums είναι χάλια, απλά ότι πολύ δύσκολα θα βρει πιο ενημερωμένα μέλη από του thelab.

Ας αναφέρω τυχαία κάποια μέλη που μου έρχονται στο μυαλό.

hipro5

enduracell

eleven

κοπρίτης

RootX

.38-.45

unseen

Στο κάτω κάτω μία γνώμη είπα.

Ας ψάξει ο φίλος και ας κατασταλάξει εκεί που τον καλύπτει περισσότερο.

:flower:

φιλε Nkoumle θα συμφωνησω με τον Tomhell σε αυτο το θεμα.ουτε ελιτιστες ειμαστε ουτε η αφροκρεμα.ο καθενας μας κρινει καλυτερα εαν εχει να συγκρινει τις αποψεις των μελων thelab με αλλα φορουμ.

στην τελικη μεγαλυτερη σημασια εχει να παει καποιος και να τα ψαξει ολα και να καταληξει εδω...........απο το να μεινει εδω χωρις να εχει γνωρισει κατι αλλο.:)

Αρχική απάντηση από greekfragma

στην τελικη μεγαλυτερη σημασια εχει να παει καποιος και να τα ψαξει ολα και να καταληξει εδω...........απο το να μεινει εδω χωρις να εχει γνωρισει κατι αλλο.:)

Σαν τις γυναικες ενα πραμα... :p

Επισης spc δεν θα βρειτε πουθενα αλλου! :jump:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 19:50]

φιλε Nkoumle θα συμφωνησω με τον Tomhell σε αυτο το θεμα.ουτε ελιτιστες ειμαστε ουτε η αφροκρεμα.ο καθενας μας κρινει καλυτερα εαν εχει να συγκρινει τις αποψεις των μελων thelab με αλλα φορουμ.

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Πολύ σωστός

Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 21:50]

Εντάξει ρε παιδιά! Μία γνώμη είπα!

Και στο κάτω κάτω είπα:

"Ας ψάξει ο φίλος και ας κατασταλάξει εκεί που τον καλύπτει περισσότερο."

Ο καθένας έχει δικιά του γνώμη και άποψη και μπορεί να κάνει ότι θέλει!

Δεν κάνω εγώ κουμάντο στο ποντίκι του και στο πληκρολόγιό του.

Φιλικά!

:flower:

παιδιά συνεχίστε να κάνετε το έργο σας όπως ξέρετε για να προσφέρετε στο forum και να είστε σίγουροι ότι θα αυξανόμαστε και θα πληθαίνουμε:T:

Αρχική απάντηση από nkoumle

Ας αναφέρω τυχαία κάποια μέλη που μου έρχονται στο μυαλό.

hipro5

enduracell

eleven

κοπρίτης

RootX

.38-.45

unseen

Τώρα, για καλό τα παρέθεσες αυτά τα ονόματα; Ένας κι ένας είναι όλοιτ'ς...

hipro5: Ιντελάκιας (κολλημένος)

enduracell: ντιγκιντάγκας (πισω-κολλημένος)

eleven: καμμένος (κατακαμμένος)

κοπρίτης: τεμπέλης (+χωρίς καθόλου φαντασία)

RootX: ... (...)

.38-.45: admin διευθαρμένος από την εξουσία (μα και το χρήμα)

unseen: λαμόγιο (το μέγα)

Οι παρατηριτικοί, θα πρόσεξαν ότι κακιά κουβέντα για τον RootX εγώ δε λέω, γιατί ο Σύριος θα μου κόψει την καλημέρα (ως γνωστόν, τον RootX τον έχει Corona στο κεφάλι του...)

Αρχική απάντηση από Chosen

Οι παρατηριτικοί, θα πρόσεξαν ότι κακιά κουβέντα για τον RootX εγώ δε λέω, γιατί ο Σύριος θα μου κόψει την καλημέρα (ως γνωστόν, τον RootX τον έχει Corona στο κεφάλι του...)

[spc] εκτός αυτού, προσέξαμε και το ορθογραφικό σου :p :P :p [/spc]

ΩΧ ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ όταν βάζω [spc] τα λόγια γίνονται ροζ!!!!! :hehe:

Χωρίς πλάκα και χωρίς καμία θέληση για διαφήμιση εγώ πιστεύω πως το thelab.gr είναι το πιο ενημερωμένο και το πιο αξιόπιστο site απο όλα τα παραπάνω.

Γενικά surf-άρω καθημερινά σε 4-5 από τα site που αναφέρατε πιο πάνω αλλά την ποιότητα των χρηστών και τα θέματα που αναφέρονται στο thelab είναι πάντα ένα σκαλί πιο πάνω.

Γενικά το site δίχνει πιο σοβαρό και γενικά δεν είναι ο καθένας που θα λέει τα δικά του ή θα ρωτάει για σκούπες(!) αντί για pc.

Από όταν το ανακάλυψα πάντως μπαίνω καθημερινά.

Συγχαρητήρια παιδιά και να συνεχίσετε έτσι.!

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 04:56]

Τώρα, για καλό τα παρέθεσες αυτά τα ονόματα; Ένας κι ένας είναι όλοιτ'ς...

hipro5: Ιντελάκιας (κολλημένος)

enduracell: ντιγκιντάγκας (πισω-κολλημένος)

eleven: καμμένος (κατακαμμένος)

κοπρίτης: τεμπέλης (+χωρίς καθόλου φαντασία)

RootX: ... (...)

.38-.45: admin διευθαρμένος από την εξουσία (μα και το χρήμα)

unseen: λαμόγιο (το μέγα)

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.