axlvaled Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 Θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας σε κάτι σχετικό με την δημιουργία ιστοσελίδων. Πίο πρόγραμμα είναι καλύτερο και πιο εύκολο για noobades στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Ενημερωτικά σας λέω ότι έχω επαφή με προγραμματισμό. όχι πολλά βέβαια (C, Pascal). Και άν είναι εύκολο και αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει και κάποια βιβλία για σχεδιασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Δοκίμασε το dreamweaver. Είναι αρκετά εύκολο και έχει και κάμποσα templates για να ξεκινήσεις με κάτι που απλώς θα αλλάζεις ονόματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axlvaled Ιανουάριος 17, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 thnx a lot man. θα το δοκιμάσω λείαν συντόμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagSoul Ιανουάριος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 dreamweaver και εγω θα προτεινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Ιανουάριος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Μάθε πρώτα τα βασικά απο HTML και μετά μάθε και dreamweaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.