Jump to content



αγορα αθορυβου psu και ψυκτρας για p1.5


scrolllock

Recommended Posts

λοιπον θελω να κανω οσο πιο ησυχο γινεται τον η/υ ενος φιλου που εχει εναν p1.5 williamete σε μια gigabyte GA8ITX3 (με rambus) και δεν προκειται να αναβαθμιστει. Tο μηχανακι δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο μαλιστα τωρα εχει πανω 250w psu. Ετσι σκεφτομαι για τις παρακατω επιλογες για τροφοδοτικο:

Τροφοδοτικό Tagan TG330-U01 53ε

FORTRON 350 WATT 38ε

CHIEFTEC 350 WATT 24pin 37ε

το πρωτο απο Multirama τα αλλα απο Πλαισιο. Φανταζομαι οτι το πρωτο θα ειναι το πιο ησυχο (εχω και γω 480 Tagan) αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι καποια στιγμη ειχαν βγει αρκετα ελλατωματικα. Και μια ερωτηση για οποιον ξερει: οταν το εχω κλειστω ακουγεται ενας ελαφρος θορυβος (σαν τσικ τσικ). Φανταζομαι οτι ειναι φυσιολογικο αλλα απο την αλλη μιλαμε για τροφοδοτικο των 100+ ευρω. Δεν θα επρεπε να μην εχει τετοια συμπεριφορα;

Για ψυκτρα+φαν τι προτεινεται; Προτειμαω να ειναι πακετο και χωρις να χρειαζεται να βγαλω την μητρικη για τοποθετηση. το Socket ειναι 423 .

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα εγώ όταν αντιμετώπισα πρόβλημα με το τροφοδοτικό πήρα το Hyper.

Με λίγα λόγια αξιοπιστία 100%. :worship: :worship: :worship: :worship:

Έιναι λίγο ψιλή τιμή αλλά αξίζει για να ζήσει το μηχανιμά σου χρόνια. Έιχα ένα κουτι CHIEFTEC με 350 WATT 24pin, αλλά με άφησε ένα σαββατίατικο πρωίνο, οπότε πήρα αυτό που σου πα.

Κοίτα και το thread που είχα κάνει τότε.

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=21699

Για οτιδήποτε εδώ είμαστε.

Καλές Αγορές

:T: :T: :T: :T: :T: :T: :T:

Link to comment
Share on other sites

καλη ιδεα τα HEC, μια που το θελω για παλιο μηχανημα βρηκα το μικροτερο μοντελο HEC 385 windmil με 48ε στην Θεσ/νικη (45 στο e-shop) και μαλλον θα το χτυπησω. μπηκα και στην σελιδα της fortron και ειναι πολυ προχειρη και με αποθαρυνε απο αγορα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.