Jump to content

7800 gt & NVIDIA drivers

Recommended Posts

Posted

Πια έκδοση πιστεύετε από τους NVIDIA drivers είναι οι πιο κατάλληλοι (συνδυασμός σταθερότητας και ταχύτητας) για την 7800 GT?

Posted

Eγώ χρησιμοποίησα τους 81.95 και τους 81.98 χωρίς κανένα πρόβλημα, οι μετέπειτα δοκιμαστικές εκδόσεις 82.XX έχουν κάποια προβληματάκια στο Battlefield 2 από ότι άκουσα. Καλό θα είναι γενικά να χρησιμοποιείς τους τελευταίους official οδηγούς αν και ορισμένες φορές κάποιοι δοκιμαστικοί βγαίνουν καλύτεροι και σε απόδοση και παρόμοιοι σε σταθερότητα.

Πρόσφατα βγήκαν και οι 83.08 και οι 83.40, δεν τους έχω δοκιμάσει παρ'όλα αυτά (δεν έχω επεξεργαστή :) )

Κατ'εμέ 81.95 για αρχή και βλέπουμε. Μόλις μάθω κάτι για τους 83.ΧΧ θα σου πω.

Posted

Για την κάρτα μου (XFX 7800 GT) έχω τους 81.95, έλα όμως που όταν βάζω μάζι με την TFT και τον προτζέκτορα (στην δεύτερη DVI είσοδο) με αναλογικό μετατροπέα τα windows τον αναγνωρίζουν ώς δεύτερη TFT με αποτέλεσμα να μην βλέπω τίποτα. Μην βιαστεί κανείς να μου πεί για τις ρυθμήσεις γιατί τα έχω δει όλα ένα προς ένα....Και σας βεβαιώνω πως είναι θέμα driver. Και αυτό το διαπίστωσα δοκιμάζοντας clone monitoring χωρίς τους drivers όπου βέβαια δούλευαν όλα μια χαρά αλλά σε ανάλυση 640*480......Ευτυχώς που η μητρική μου έχει και AGP slot οπότε έβαλα και την παλιά μου FX 5700 και βλέπω πλέον και κανένα εργάκι !!! Απίστευτο???

Posted

Eγώ χρησιμοποίησα τους 83.40. Καλό θα είναι πάντως γενικά να χρησιμοποιείς τους τελευταίους official οδηγούς.Και όλα μια χάρα.:p:P:P:P:P:P

P.S:

Οι τελευταίοι drivers υπάρχουν μέσα σε καινούργια παιχνίδια.’πλα να είσαι ενημερωμένος με τους drivers της κάρτας γραφικών σου, και να μην μένεις πίσω.( Αν μείνεις φρόντισε να μην μείνεις πολύ.μείνε το πολύ μια έκδοση πίσω όχι παραπάνω).

Posted

Και αλλό κουφό...... Η ίδια κάρτα XFX 7800 GT στο δικό μου μηχανάκι ----3DMARK05--7734 και σε P4@3 GHz με 2 GB μνήμη, με τον ίδιο χρονισμό στο GPU και στις μνήμες με τους 81.95, 3DMARK05--6475!!!! Είναι δυνατόν ρε παιδιά??? Το μηχάνακι του P5 είναι πολύ προσεγμένο, με ASUS μητρική και πολύ καλές μνήμες (DDR II 667).....:confused:

Posted

Αν και το 2005 στηρίζεται πολύ στην κάρτα γραφικών, το ότι ο ένας επεξεργαστής είναι κοντά στα 4GHz ενώ ο άλλος είναι στα 3 παίζει να δημιουργεί αυτή τη διαφορά.

Posted

Μα είναι πάρα πολύ μεγάλη η διαφορά για να δικαιολογηθεί μέσο του επεξεργαστή...Μπορεί όμως και να έχεις δίκιοΥπάρχει κανείς με P5 - 3 GHz και 7800 gt (όχι SLI) για να μας πεί την δική του γνώμη?.Αν ναι, ποιους NVIDIA φορά?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.