Jump to content



προβλημα με 6600!!


cabdik

Recommended Posts

παιδια, αν μπορειτε, βοηθηστε με λιγο.... σε ενα πιο παλιο pc pentium 2,4 (2-3 ετων), αλλαξαμε την καρτα γραφικων που ειχε (nvidia gf 400, αν θυμαμαι καλα το μοντελο), με μια ASUS N6600LE/TD (AGP). καναμε την εγκατασταση των drivers κλπ απο το cd και βαλαμε να παιξει το need 4 speed underground. ομως, ενω δεν κολλαει το παιχνιδι, η εικονα του σπαει μερικες φορες και δεν βγαζει μερικα απο τα εφε-καπνους, ανθρωπους διπλα στις πιστες- ενω αλλα τα βγαζει. με την προηγουμενη καρτα δεν εβγαζε κανενα εφε! παντως σαν εικονα ειναι σαφως βελτιωμενη απο πριν! τι μπορει να φταει? μηπως τα drivers?

Link to comment
Share on other sites

κατεβασαμε τους drivers απο asus και διορθωθηκε αρκετα το προβλημα. τα εφε τελικα ηταν λαθος δικο μας!! ηταν στις ρυθμισεις του παιχνιδιου απενεργοποιημενα!! ομως εξακολουθει και κανει κατι ψιλογραμουλες....θα κατεβασουμε και τους drivers απο nvidia kαι βλεπουμε..!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.