Jump to content

Tρέμε Αmd

Georgesod

Recommended Posts

Posted

Δεν ξέρω πόσοι και κατά πόσο δίνετε βάση στο Αnandtech αλλά ρίχτε μια ματιά εδώ

Εdit: Δεν έχω δει να το 'χει ποστάρει κάποιος άλλος. Αν ναι delete it :whistling

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply
Posted
Αρχική απάντηση από georgesod

Δεν ξέρω πόσοι και κατά πόσο δίνετε βάση στο Αnandtech αλλά ρίχτε μια ματιά εδώ

Εdit: Δεν έχω δει να το 'χει ποστάρει κάποιος άλλος. Αν ναι delete it :whistling

δεν μπορω να καταλαβω γιατι η intel συγκρινει την μελλοντικη της τεχνολογια με την υπαρχουσα της AMD...

Posted

οτι και ναναι αξιζει...απο εκει που είχες μόνο μια εστια για να ψηνεις αυγα τωρα σου προσφερουν 4 και για να ετοιμασεις και το βραδινο...και για ολη την οικογενεια.

AMD I LOVE U

AMD+G_0X=LFE

Posted
Αρχική απάντηση από esdee

δεν μπορω να καταλαβω γιατι η intel συγκρινει την μελλοντικη της τεχνολογια με την υπαρχουσα της AMD...

κοίτα και εγώ με AMD παίζω.

αλλά μιλάμε για 20% πάνω με χαμηλότερα ρολόγια...

Posted
Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 15:04]

Aπ' ότι είδα όμως σε ένα preview τoυ ΑΜ2 oι επιδόσεις είναι χειρότερες ή το πολύ ίσες με την σημερινή πλατφόρμα. Δηλ με τι θα 'πρεπε να συγκρίνουν;

Posted
Αρχική απάντηση από g_0x [Σήμερα, στις 15:05]

οτι και ναναι αξιζει...απο εκει που είχες μόνο μια εστια για να ψηνεις αυγα τωρα σου προσφερουν 4 και για να ετοιμασεις και το βραδινο...και για ολη την οικογενεια.

AMD I LOVE U

AMD+G_0X=LFE

Εδώ είσαι πολύ λάθος my friend. Δες και αυτό λίγο

Posted
Αρχική απάντηση από esdee

πολυ σωστα.

Posted

εγω νομιζω οτι ο καθενα θα πεταει το μακρυ και το κοντο του όπως τοτε στο the power of 3 της nVidia.... θα ακουστουν πολλα και στο τελος θα αποδειχθει οτι και η AMD ειχε στα σκαρια της κατι τετοιο που θα το βγαλει 15 ωρες μετα την ιντελ.αυτη δε θα μεινει ετσι και θα βγαλει τον καινουριο επεξεργαστη ψυχρης συντηξης αλλα η AMD θα απαντησει με τον υπερκβαντικο της επεξεργαστη που θα δουλεβει και σαν διαστημοπλοιο.και στο τελος ο Bill Gates αποδεικνύεται οτι εχει σταλει απο τα UFO για να κυβερνησει το κοσμο...και παει λεγοντας η ιστορια...γιατι ερχονται οι καλοι να μας σοσουν απο τον GATES και φυσικα χρησιμοποιουν τους κβαντικους της AMD γιατι η τελικη θερμοκρασια ειναι μισος βαθμος κελσιου πιο κατω απο αυτους της ιντελ.και πλουτισαν αυτοι καλα και εμεις καθολου...:rolleyes:

Posted
Αρχική απάντηση από g_0x

εγω νομιζω οτι ο καθενα θα πεταει το μακρυ και το κοντο του όπως τοτε στο the power of 3 της nVidia.... θα ακουστουν πολλα και στο τελος θα αποδειχθει οτι και η AMD ειχε στα σκαρια της κατι τετοιο που θα το βγαλει 15 ωρες μετα την ιντελ.αυτη δε θα μεινει ετσι και θα βγαλει τον καινουριο επεξεργαστη ψυχρης συντηξης αλλα η AMD θα απαντησει με τον υπερκβαντικο της επεξεργαστη που θα δουλεβει και σαν διαστημοπλοιο.και στο τελος ο Bill Gates αποδεικνύεται οτι εχει σταλει απο τα UFO για να κυβερνησει το κοσμο...και παει λεγοντας η ιστορια...γιατι ερχονται οι καλοι να μας σοσουν απο τον GATES και φυσικα χρησιμοποιουν τους κβαντικους της AMD γιατι η τελικη θερμοκρασια ειναι μισος βαθμος κελσιου πιο κατω απο αυτους της ιντελ.και πλουτισαν αυτοι καλα και εμεις καθολου...:rolleyes:

:wall:

Posted

@g_0x "εγω νομιζω οτι ο καθενα θα πεταει το μακρυ και το κοντο του"

εσυ τι κανεις?

Posted

περιμενουμε απαντηση απο την amd εντος ολιγον ημερον:p :P

Posted
Αρχική απάντηση από def

περιμενουμε απαντηση απο την amd εντος ολιγον ημερον:p :P

το ξέρεις ή το μαντεύεις?????

Posted
Αρχική απάντηση από Malkav

το ξέρεις ή το μαντεύεις?????

ετσι δεν γινεται παντα?.Δες που καταντησε η κοντρα ATI VS VIDIA καθε τρις και λιγο καινουριες καρτες

Posted

πεταω το μακρυ και το κοντο μου :)

αφου κανενας δεν εχει δει τιποτε μεχρι στιγμης δε μπορει να μιλαει...αυτο πιστευω.οταν βγει τοτε ας συνεχιστει το ποστ...

μεχρι τοτε ο καθενας το μακρυ και το κοντο του.σωστα?

@georgesod μαλλον δικιο.εχω μεινει στα παλια...

Posted

Αναμενομενα αποτελεσματα.

Αμφιβαλλω αν εχει κατι στα σκαρια η AMD, ειδικα σε αυτα τα Watt.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.