Georgesod Posted March 8, 2006 #1 Posted March 8, 2006 Δεν ξέρω πόσοι και κατά πόσο δίνετε βάση στο Αnandtech αλλά ρίχτε μια ματιά εδώΕdit: Δεν έχω δει να το 'χει ποστάρει κάποιος άλλος. Αν ναι delete it :whistling
Dagalidis Posted March 8, 2006 #2 Posted March 8, 2006 OoooH my GOD.... To τέλος της AMD εποχής ? Θα δούμε σύντομα....
Malkav Posted March 8, 2006 #3 Posted March 8, 2006 Αρχική απάντηση από georgesodΕdit: Δεν έχω δει να το 'χει ποστάρει κάποιος άλλος. Αν ναι delete it :whistling SLN my friendhttp://www.thelab.gr/showthread.php?postid=358762#post358762
esdee Posted March 8, 2006 #4 Posted March 8, 2006 Αρχική απάντηση από georgesod Δεν ξέρω πόσοι και κατά πόσο δίνετε βάση στο Αnandtech αλλά ρίχτε μια ματιά εδώΕdit: Δεν έχω δει να το 'χει ποστάρει κάποιος άλλος. Αν ναι delete it :whistling δεν μπορω να καταλαβω γιατι η intel συγκρινει την μελλοντικη της τεχνολογια με την υπαρχουσα της AMD...
g_0x Posted March 8, 2006 #5 Posted March 8, 2006 οτι και ναναι αξιζει...απο εκει που είχες μόνο μια εστια για να ψηνεις αυγα τωρα σου προσφερουν 4 και για να ετοιμασεις και το βραδινο...και για ολη την οικογενεια. AMD I LOVE UAMD+G_0X=LFE
Malkav Posted March 8, 2006 #6 Posted March 8, 2006 Αρχική απάντηση από esdee δεν μπορω να καταλαβω γιατι η intel συγκρινει την μελλοντικη της τεχνολογια με την υπαρχουσα της AMD... κοίτα και εγώ με AMD παίζω.αλλά μιλάμε για 20% πάνω με χαμηλότερα ρολόγια...
Georgesod Posted March 8, 2006 Author #7 Posted March 8, 2006 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 15:04] δεν μπορω να καταλαβω γιατι η intel συγκρινει την μελλοντικη της τεχνολογια με την υπαρχουσα της AMD... Aπ' ότι είδα όμως σε ένα preview τoυ ΑΜ2 oι επιδόσεις είναι χειρότερες ή το πολύ ίσες με την σημερινή πλατφόρμα. Δηλ με τι θα 'πρεπε να συγκρίνουν;
Georgesod Posted March 8, 2006 Author #10 Posted March 8, 2006 Αρχική απάντηση από g_0x [Σήμερα, στις 15:05] οτι και ναναι αξιζει...απο εκει που είχες μόνο μια εστια για να ψηνεις αυγα τωρα σου προσφερουν 4 και για να ετοιμασεις και το βραδινο...και για ολη την οικογενεια. AMD I LOVE UAMD+G_0X=LFE Εδώ είσαι πολύ λάθος my friend. Δες και αυτό λίγο
def Posted March 8, 2006 #11 Posted March 8, 2006 Αρχική απάντηση από esdee δεν μπορω να καταλαβω γιατι η intel συγκρινει την μελλοντικη της τεχνολογια με την υπαρχουσα της AMD... πολυ σωστα.
g_0x Posted March 8, 2006 #12 Posted March 8, 2006 εγω νομιζω οτι ο καθενα θα πεταει το μακρυ και το κοντο του όπως τοτε στο the power of 3 της nVidia.... θα ακουστουν πολλα και στο τελος θα αποδειχθει οτι και η AMD ειχε στα σκαρια της κατι τετοιο που θα το βγαλει 15 ωρες μετα την ιντελ.αυτη δε θα μεινει ετσι και θα βγαλει τον καινουριο επεξεργαστη ψυχρης συντηξης αλλα η AMD θα απαντησει με τον υπερκβαντικο της επεξεργαστη που θα δουλεβει και σαν διαστημοπλοιο.και στο τελος ο Bill Gates αποδεικνύεται οτι εχει σταλει απο τα UFO για να κυβερνησει το κοσμο...και παει λεγοντας η ιστορια...γιατι ερχονται οι καλοι να μας σοσουν απο τον GATES και φυσικα χρησιμοποιουν τους κβαντικους της AMD γιατι η τελικη θερμοκρασια ειναι μισος βαθμος κελσιου πιο κατω απο αυτους της ιντελ.και πλουτισαν αυτοι καλα και εμεις καθολου...
unseen Posted March 8, 2006 #13 Posted March 8, 2006 και με τι να την συγκρινει? Με αυτην που δεν εχει?
ea6gka Posted March 8, 2006 #14 Posted March 8, 2006 Αρχική απάντηση από g_0x εγω νομιζω οτι ο καθενα θα πεταει το μακρυ και το κοντο του όπως τοτε στο the power of 3 της nVidia.... θα ακουστουν πολλα και στο τελος θα αποδειχθει οτι και η AMD ειχε στα σκαρια της κατι τετοιο που θα το βγαλει 15 ωρες μετα την ιντελ.αυτη δε θα μεινει ετσι και θα βγαλει τον καινουριο επεξεργαστη ψυχρης συντηξης αλλα η AMD θα απαντησει με τον υπερκβαντικο της επεξεργαστη που θα δουλεβει και σαν διαστημοπλοιο.και στο τελος ο Bill Gates αποδεικνύεται οτι εχει σταλει απο τα UFO για να κυβερνησει το κοσμο...και παει λεγοντας η ιστορια...γιατι ερχονται οι καλοι να μας σοσουν απο τον GATES και φυσικα χρησιμοποιουν τους κβαντικους της AMD γιατι η τελικη θερμοκρασια ειναι μισος βαθμος κελσιου πιο κατω απο αυτους της ιντελ.και πλουτισαν αυτοι καλα και εμεις καθολου...
unseen Posted March 8, 2006 #15 Posted March 8, 2006 @g_0x "εγω νομιζω οτι ο καθενα θα πεταει το μακρυ και το κοντο του"εσυ τι κανεις?
def Posted March 8, 2006 #16 Posted March 8, 2006 περιμενουμε απαντηση απο την amd εντος ολιγον ημερον :P
Malkav Posted March 8, 2006 #17 Posted March 8, 2006 Αρχική απάντηση από def περιμενουμε απαντηση απο την amd εντος ολιγον ημερον :P το ξέρεις ή το μαντεύεις?????
def Posted March 8, 2006 #18 Posted March 8, 2006 Αρχική απάντηση από Malkav το ξέρεις ή το μαντεύεις????? ετσι δεν γινεται παντα?.Δες που καταντησε η κοντρα ATI VS VIDIA καθε τρις και λιγο καινουριες καρτες
g_0x Posted March 8, 2006 #19 Posted March 8, 2006 πεταω το μακρυ και το κοντο μου αφου κανενας δεν εχει δει τιποτε μεχρι στιγμης δε μπορει να μιλαει...αυτο πιστευω.οταν βγει τοτε ας συνεχιστει το ποστ... μεχρι τοτε ο καθενας το μακρυ και το κοντο του.σωστα? @georgesod μαλλον δικιο.εχω μεινει στα παλια...
unstoppable Posted March 8, 2006 #20 Posted March 8, 2006 Αναμενομενα αποτελεσματα.Αμφιβαλλω αν εχει κατι στα σκαρια η AMD, ειδικα σε αυτα τα Watt.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.