Jump to content



πρόβλημα με ήχο σε φρέσκο pc


dpresv

Recommended Posts

έχω το εξής πρόβλημα σε τον ήχο : ότι αναπαραγωγή ήχου και να δοικμάσω, απο μπ3 μέχρι dvd και ήχο windows, όλα, τα πάντα ο ήχος κάνει κολλήματα, σαν να κολλάει το σύστημα και μετα να ξεκολλάει, είναι σαν τριξίματα στον ήχο...

ο υπολογιστής είναι άρτι-φορμαρισθείς (πςςς, μόλις έκανα format εννοώ) και πριν το format δεν είχα κανενα προβλημα. για την ακρίβεια εκανα format, έβγαλε το πρόβλημα και λέω κάποια μούφα έκανα, κάνε άλλο ένα στο καπάκι.

έχω δοκιμάσει τους ALC drivers που έχει το site της dfi και αυτούς στο cd που είχε μέσα η dfi και τους τελευταίους drivers που έχει το site της nvidia (nf4 ultra D).

έχω τσεκάρει όλα τα βύσματα πίσω μήπως έχω βάλει κάποιο λάθος, όλα κυριλέ.

όταν κάνω κάποια αναπαραγωγή ήχου έχω ανοιχτό το task manager μήπως κάτι τρώει cpu/μνήμη και σκαλώει από κει άλλα το μόνο που χρησιμοποιεί ειναι 2% το media player και έχω μόνο τα απολύτως απαραίτητα processes φορτωμένα

και με winamp δοκίμασα, πάλι το κάνει (άφου άλλωστε κολλάει και στους ήχους τών windows-dvd)

καμμία ιδέα???? :help:

Link to comment
Share on other sites

Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να επισκέφθεσαι τον πνευματικό σου. Υπο συγκεκριμένες συνθήκες επιτρέπεται και ο εξορκισμός αρκεί να μην το μάθει ο Τριανταφυλλόπουλος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.