Jump to content



thermaltake soprano και 7800 ---Στα όρια


Mainframe

Recommended Posts

Θέλω να επισημάνω πως το κουτί της thermaltake Soprano δεν έχει το απαραίτητο χώρο για μαι 7800 με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μπει δίσκος απέναντι από την κάρτα Πάραυτα μπορούμε να κάνουμε τρύπές στο κάτω μέρος του HD box για να εκμεταλλευτούμε την χασούρα στην περίπτωση βέβαια που έχουμε πάνω από πέντε δίσκους. Κατά τα άλλα το κουτάκι παίρνει αρκετές modes και σε επίπεδο εξαερισμού. όπως φαίνεται εγώ έχω προσθέσει άλλους δύο ανεμιστήρες στο πλαϊνό μέρος χωρίς να κόψω το Logo. Το θέμα είναι απλά ενημερωτικό.

post-4025-1416072502,0116_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

έχω κάνει μελέτη φίλε μου...Τα ανεμηστηράκια είναι Zalman και δουλεύουν στις 2000 στροφές. Αν προσθέσεις και την ηχομόνωση δεν ακούγονται πολλά πράγματα. Βέβαια δεν μπορείς πάντα να τα έχεις όλα..........

Link to comment
Share on other sites

To χάος ειναι που με φτιάγνει στην όλη κατάσταση.....Καλώδια, σκληροί, dvd, το ένα πάνω στο άλλο και από θερμοκρασία....32 - 42. Γιατί στα τακτοποιημένα κουτία με αερόψηξη τι Θερμοκρασία παίζει...? Τα μπαούλα δεν τα γουστάρω...είναι σαν τα αυτοκίνητα του ΄50...Πλάκα κάνω μάγκες και όλα τα σχόλια δεκτά... Περιμένω τον Κοπρίτη να απαντήσει...40 χρόνια φούρναρης.....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από louis_gas [Σήμερα, στις 17:16]

πολυ στριμωγμα βρε παιδι μου... :p ενα μεγαλυτερο κουτι το χρειαζεσαι οπωσδηποτε... :);)

Δώστε καμιά ιδέα για κουτακι. Το CHIEFTEC FULL ATX BA-01 ( http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=302065&Merchant_Id=1&sts_cid=3) μου φαίνεται καλή επιλογή. Δώστε ιδέες μέρχρι 200 E.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.