Jump to content



FSX Thread.


def

Recommended Posts

για το anisotropic ισχύει αυτό που αναφέρεται στο nzone να διαχειρίζεται από την εφαρμογή ή να δώσουμε εμείς τιμή από το control panel της nvidia; επίσης vsync on ή off;

πολλές απορίες μαζί!!!! :confused:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ παιδιά σε όλα τα games τις ρυθμίσεις τις κάνω μέσα από το game - όχι από nVidia panel. Έχετε δει (γενικά - όχι μόνο σε FS) καλύτερες επιδόσεις με τα settings από nVidia? Θέλω να πώ, υπάρχει κάτι στα settings από nVidia που δεν μπορώ να το κάνω μέσα στο game?

Link to comment
Share on other sites

Ναι υπάρχει. Μπορεί για παράδειγμα το παιχνίδι να σε αφήνει να εφαρμόσεις μέχρι 4ΧΑΑ. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να επιλέξεις : enhanced the application setting από το nvidia control panel και να το βάλεις 16ΧQ.

Επίσης κάποια παιχνίδια, όταν ενεργοποιείς το v-sync από τα ingame options, ''κλειδώνουν'' το framerate στα 30fps (υποθέτω λόγω της καταραμένης console κληρονομιάς τους). Αν το ενεργοποιήσεις από το nvcpl, τότε κλειδώνει στα 60fps. Οχι πάντα βέβαια ή μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο.

Γενικά εγω χρησιμοποιώ το nvcpl και νομίζω ότι είναι χρήσιμο. Δε μου δουλεύει καλά εδω και μια εβδομάδα που έβαλα Vista ultimate 64bit και με βλέπω να την κάνω προς nhancer μεριά.

Αν θέλεις να δεις μια λεπτομερή περιγραφή του nvcpl και των λειτουργιών του ρίξε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό :

http://www.tweakguides.com/NVFORCE_1.html

Έγινε επεξεργασία από tamerlan
Link to comment
Share on other sites

οι ρυθμισεις να γινονται μεσα απο το flightsim-x,εκτος και αν εχεις εξτρα ADD για traffic,scenery,και καιρο,TOTE MONO NA τα κανεις μεσα απο τις ρυθμισεις του ADD

Link to comment
Share on other sites

αν εχετε την δυνατοτητα αγοραστε το, παρα πολυ καλο ADD

http://www.fspilotshop.com/product_info.php?products_id=2044

Έγινε επεξεργασία από def
διορθωση
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ρε σεις αυτα τα airbus ειναι πολυ ζορικα..προσπαθησα να προσγειωσω ενα 330(Multi Role Tanker Transport)και εφαγα τα μουτρα μου..δεν κατεβαινε με τπτ...ειμαι που ειμαι κ noobas με το fsx..:hehe::hehe:

Link to comment
Share on other sites

Το εχω αυτο...αλλα ακομα δεν το περασα(:p)..ειναι καλο δηλαδη ετσι?

Πολύ καλό και προσθέτει μερικά ωραία χαρακτηριστικά εκτός από τους ήχους. Αυτές τις ημέρες δοκίμασα και το FDC Live Cockpit το οποίο μου άφησε άριστες εντυπώσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.