Jump to content



Στήσιμο ασύρματου δικτύου


tahlias

Recommended Posts

Είμαι newbie στα δίκτυα και θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να στήσω δίκτυο ασύρματο μεταξύ 2 υπολογιστών (μελλοντικότερα και περισσότερων)Τι εξοπλισμό θα χρειαστώ? .Μπορώ να χρησιμοποιήσω usb wireless adapters χωρίς router ή είναι προτιμότερο να πάρω pci cards?

Link to comment
Share on other sites

Το διάβασα στην αρχή ότι θέλεις να στήσεις ασύρματο δίκτυο. Σου είπα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις (με το ασύρματο δίκτυο) μιας και μπορεί να μην κάνει για αυτό που θέλεις το ασύρματο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Επίσης θέλω να ρωτήσω το εξής....έχω συνδεμένους 3 υπολογιστές σε δίκτυο μέσω switch και θέλω να συνδέσω άλλον έναν στο δίκτυο αυτό,ασύρματα.Θα βάλω ασύρματη κάρτα δικτύου σε αυτόν αλλά πως θα τον συνδέσω πάνω στο switch?

Link to comment
Share on other sites

Βρες ενα ρουτερακι wireless σαν τα linksys ή τα usrobotics και συνδεσε το σε ενα πορτ του switch απο εκει και περα ενεργοποιησε το wireless ωστε να εχεις και στις δυο περιπτωσεις ιντερνετ και ασυρματα και ενσυρματα!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.