blexo Μάρτιος 24, 2006 Author #21 Μάρτιος 24, 2006 Βασικα τα led που βλεπεις τα εχω αγορασει απο το alphacool.Εχω παραγειλει ακομα 4 ανεμιστhρια για το εξωτερικο ψυγειο και το αλλο θα το βαλω στο εσωτερικο που ειναι κατω απο τα drives!!!
blexo Μάρτιος 24, 2006 Author #22 Μάρτιος 24, 2006 H διαταχη ειναι (εξωτερικο)tank, αντλια(eheim 1250), cpu, μετα στο (εσωτερικο)tank 120ψυγειο μετα παλι στο αλλο 120 μετα στο 80 μετα στιν καρτα μετα στο (εξωτερικο)tank , και στο τριπλο ψυγειο και παλι στην eheim
blexo Μάρτιος 24, 2006 Author #23 Μάρτιος 24, 2006 Σημειωτεον αγορασα απο το praktiker σωληνα 5m. ο οποιος οπως βλεπετε και στις φωτο ειναι παρα πολυ ευκαμπτος και εβαλα γυρω στα 4m μεσα!!!!!!!!!Eπισης αν αφησετε νερο μεσα για κανα μηνα στασιμο δεν θολωνει ο σωλινας και δεν χανει την ευλυγισια του.(το μετρο εχει 1.60euro)
gocu Μάρτιος 24, 2006 #24 Μάρτιος 24, 2006 δεν βαζουμε νερο βρυσης φιλεειπες παρακολουθεις το θεμα...αυτο δε το ειδες?σχηματιζει αλλατα στα μπλοκ..θα θες viacal μετα...αλλα και γενικοτερα μη βαζεις κανονικο νερο γιατι μια στραβη να γινει την πατησες
blexo Μάρτιος 24, 2006 Author #25 Μάρτιος 24, 2006 ΟΧΙ ρε φιλαρακι δεν εχω βαλει κανονικο νερο μεσα στο wc απιονισμενο εχω βαλει απο εκεινο που βαζουν στα σιδερα.Εχω ριξει και λιγακι αντιβιοτικο μεσα για τα μικροβια εχω ακουσει οτι κανει καλο.
gocu Μάρτιος 24, 2006 #26 Μάρτιος 24, 2006 τρομαξα οπως το ειπεςεμενα μια μερα απο βλακεια γινανε λυπμα μεσα στο πισι (φαντασου κατι σαν : οπως καθεται εκει πανω αρχοντικα το μεγαλο σου ψυγειο να αδειασει οσο νερο εχει και αλλο τοσο απο κατω στο πισι ενω δουλευει....και να το λουσει ολο)
totally_wired Μάρτιος 25, 2006 #27 Μάρτιος 25, 2006 Από θερμοκρασίες τι γίνεται; Σε σχέση με το... περιβάλλον
Makis Hourdakis Μάρτιος 25, 2006 #28 Μάρτιος 25, 2006 Καλά, αφού έχεις φτάσει να έχεις τόσα ανεμιστήρια για τα ψυγεία και να πάρεις ακόμα κιάλλα, ποιός ο λόγος της υδρόψυξης; Εγώ το πραγματικά καλό που βλέπω στην υδρόψυξη είναι ο θόρυβος επειδή τα μόνα κινούμενα μέρη είναι ένας (άντε το πολύ δυο) αθόρυβος ανεμιστήρας και μια αθόρυβη επίσης αντλία. ’μα βάλεις τόσους ανεμιστήρες, δλδ να έχεις φτάσει στο ίδιο επίπεδο θορύβου με την κλασική ψύξη, χάνεις το πλεονέκτημα του θορύβου. Κερδίζεις μεν σε θερμοκρασίες αλλά αν ο στόχος σου τελικά είναι οι θερμοκρασίες, γιατί δεν πας σε κάτι πιο "extreme"; Πάντως όντως ρε παιδί μου πολύ σωληνοκαλωδιομάνι... Συγχαρητήρια για το κουράγιο σου πάντως.
Qlim4X Μάρτιος 25, 2006 #29 Μάρτιος 25, 2006 Ωραίο είναι αλλά με ψιλό χαλάει όλη η κατάσταση που έχεις κάνει.3 ψυγεία , σωλήνες με το κιλό , 2 τανκ , πολλά κολλόδια είναι λίγο υπερβολή.Καλυτέρα θα ήταν ένα τριπλό ψυγείο η και 2πλο στον πάτο του κουτιού παρά άλλο αυτό..Όσο για extra φανακια που να τα βάλεις???Ίδη βλέπω 2 στο πίσω ψυγείο 1 στο Πάνο και κανένα στο κάτω δεξιά(αλήθεια αυτό τι κάνει εκεί???
thrasher Μάρτιος 25, 2006 #30 Μάρτιος 25, 2006 Ρε απο πιο praktiker πηρες του σωληνες?Σε αυτο στη Πειραιος δεν εχει.
xrist Μάρτιος 25, 2006 #31 Μάρτιος 25, 2006 Ποιος ο λογος υπαρξης τοσων Ψυγειων και Τανκ για να ψυξεις μονο εναν επεξεργαστη και μια καρτα γραφικων?Δεν ειναι υπερβολικα?
blexo Μάρτιος 25, 2006 Author #32 Μάρτιος 25, 2006 το pc επανω δεν εχει καλη mobo(ASUS P4P800) ουτε cpu(Northwood 2.6ghz Pentium 4) ουτε καρτα γραφικων(Asus N6600). θα αγορασω το καλοκαιρι με το καλο μολις κλεισουν και τα σχολεια.Αυτην την στιγμη εχω 1 ανεμιστηρι 80αρι στην οροφη ενα 120 μπροστα για τους δισκους και ενα για το πισω ψυγειο ολα αυτα φισικα δουλευουν στα 7 volt.Aπλα θα βαλω αλλα τρια στον εξωτερικο ψυγειο τα οποια και αυτα θα τα εχω στα 7 volt η και κλειστα και θα τα ανοιγω οποτε χρειαζετε!!!!!!!Βασικα αυτην την στιγμη δεν επιδιωκω θερμοκρασιες λογο του hardware απλα ειχε τοσο ελευθερο χωρο το κουτι που δεν αντεχα να το βλεπω αναξιοποιηστω και επισης μ' αρεσει να το αλλαζω συνεχως γενικα μ' αρεσει να ασχολουμε με το modding.Για το extreme ισως ασχολιθω το καλοκαιρι αλλα ειναι κατα βεβαια αρκετα αποδοτικο αλλα στασιμο δεν μπορεις να το σκαλιζεις και να το αλλαζεις συνεχως!!!!!(Το praktiker στην θεσσαλονικη)
Makis Hourdakis Μάρτιος 25, 2006 #33 Μάρτιος 25, 2006 Πάντως η μητρική σου και ο επεξεργαστής σου (αν είναι με 800αρι FSB, δλδ D1 stepping) όπως και η κάρτα γραφικών σου είναι καλά κομμάτια για overclocking. Μπορείς να αρχίσεις απο εκεί και να πας αργότερα σε κάτι καλύτερο...
blexo Μάρτιος 25, 2006 Author #34 Μάρτιος 25, 2006 Ποιο παλια τον ειχα overclocked στα 3.2 αν θυμαμαι καλα. Αλλα αν θελετε να δειτε επιδοσεις του wc απο βδομαδα θα τον ανεβασω και θα σας πω
Qlim4X Μάρτιος 26, 2006 #36 Μάρτιος 26, 2006 Βασικά ένα καλό που πρέπει να έχεις από αυτήν την κατάσταση είναι η παραμονή του νερού περισσότερο στα ψυγεία απ ότι θα είχες με ένα..Τελικά η μεγάλη ροΐ δεν κάνει και τόσο καλό..γιατί δεν προλαβαίνει το νερό να δίωξη την θερμοκρασία στο ψυγείο
blexo Μάρτιος 26, 2006 Author #37 Μάρτιος 26, 2006 απο θερμοκρασιες θα σας απο απο βδομαδα πειρμενω ενα φιλαρακι να ερθει να τον ανεβασουμε οπως και τις μνημες εχω δυο 512 400αρες kingston. Βασικα αυτο με τα ψυγεια που λες ειναι καλο αλλα την θερμοκρασια πιστευω οτι την διωχνει γιατι για να παει στην καρτα γραφικων περναει απο τρια ψυγεια απο τα οποια τα δυο εχουν ανεμιστηρες .Επισης η ροη του αερα μεσα στο κουτι ειναι ενας 120αρης μπροστα που βαζει αερα μεσα στο κουτι και ψυχη τους δισκους και ενας πανω ο οποιος βγαζει τον αερα και τραβαει και την ζεστη απο το 80 ψυγειο και ενας πισω ο οποιος φυσαει το ψυγειο και βγαζει τον αερα εξω.
blexo Μάρτιος 26, 2006 Author #38 Μάρτιος 26, 2006 Απο μπλοκ εχω για cpu της zalman αγορασμενο απο το πλαισιο και για την καρτα γραφικων ενα silverprop απο τα multirama.
athlon=greek Μάρτιος 26, 2006 #39 Μάρτιος 26, 2006 Μην βιαζεσαι να το μονταρεις το συστημα σου φιλε μου,να ακους τα παιδια του lab γιατι εχουν πειρα σε τετοια συστηματα και παιρνουν επαινο.Η υδροψυξη θελει πολλα κολπα και πειρα να την στησεις μην εχεις διαορρες και αλλα παρατραγουδα!
blexo Μάρτιος 26, 2006 Author #40 Μάρτιος 26, 2006 Βασικα τωρα καθομαι και ξυλωνω τα καλοδια για να τα ξανατοποθετησω γιατι τα ειχα βαλει βιαστικα την τελευταια φορα για να δω το αποτελεσμα λιγακι μολις τελειωσω αν τελειωσω θα ανεβασω φωτο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.