Jump to content

Που κοβουν κοματια πλεξι γκλας;

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το ερωτημα εχει οπως και στον τιτλο. Θελω να μου πειτε μαγαζια στην Αθηνα που να κοβουν πλεξι σε οτι διαστασεις θελω. Στο πλαισιο που πηγα και ρωτησα ειδα οτι εχουν μονο συγκεκριμενες διαστασεις που δεν μου κανουν

Eνοεις οτι εχεις το κομματι και θες να σου κναουν σχημα???

Η θες απο την αρχη ενα νεο κομμματι???

Αν θες το πρωτο...στειλε πμ στο Κοπριτη και ειμαι σιγουρος οτι θα σε βοηθησει.....μεχρι και λογοτυπο μπορει να σου σκαλισει...

Αν ειναι το δευτερο....ψαξε για μαγαζι που φτιαχνει φωτεινες επιγραφες....:D

τιποτα απο τα δυο δεν με χαλαει αλλα αρχικα ηθελα ενα απλο κοματι στις διαστασεις του πλαινου μερους του κουτιου μου. τωρα αν μπορει να γινει και με σχεδια απο τον κοπριτη ακομη καλυτερα. Θα του κανω ενα πμ. Κανενα συγκεκριμενο μαγαζι στην Αθηνα που να κοβει ξερεις για να παω να κοιταξω και να κοψω κινηση σε τιμες και τετοια;

Κάνε ένα search και θα δεις ότι το θέμα έχει συζητηθεί ουκ ολίγες φορές (aka θα βρεις πολλές διευθύνσεις και τηλ).

Επίσης υπάρχουν κάποια καταστήματα γενικώς με υλικά (πλαστικά, μέταλλα κτλ). Θα βρεις και εκεί. Αν ήσουν Ηράκλειο θα είχα κάπου να σε στείλω αλλά τώρα... :(

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

ποια περιοχη σε βολευει φιλε hayabusa?

καλως το παλικαρι. για ετοιμο οπουδηποτε στην Αθηνα. Εσυ αν σου φερω ενα κομματι μπορεις να μου το φτιαξεις;; Θα τα πουμε με πμ αν ειναι

Αρχική απάντηση από firefox

κάτω στην πραξιτέλους στην αθηνα έχει ένα μαγαζί κοντά στην κολοκοτρώνη

Ενδιαφερον ακουγεται

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.