hayabusa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Το ερωτημα εχει οπως και στον τιτλο. Θελω να μου πειτε μαγαζια στην Αθηνα που να κοβουν πλεξι σε οτι διαστασεις θελω. Στο πλαισιο που πηγα και ρωτησα ειδα οτι εχουν μονο συγκεκριμενες διαστασεις που δεν μου κανουν
GoriLLakoS Μάρτιος 27, 2006 #2 Μάρτιος 27, 2006 Eνοεις οτι εχεις το κομματι και θες να σου κναουν σχημα??? Η θες απο την αρχη ενα νεο κομμματι??? Αν θες το πρωτο...στειλε πμ στο Κοπριτη και ειμαι σιγουρος οτι θα σε βοηθησει.....μεχρι και λογοτυπο μπορει να σου σκαλισει... Αν ειναι το δευτερο....ψαξε για μαγαζι που φτιαχνει φωτεινες επιγραφες....
hayabusa Μάρτιος 27, 2006 Author #3 Μάρτιος 27, 2006 τιποτα απο τα δυο δεν με χαλαει αλλα αρχικα ηθελα ενα απλο κοματι στις διαστασεις του πλαινου μερους του κουτιου μου. τωρα αν μπορει να γινει και με σχεδια απο τον κοπριτη ακομη καλυτερα. Θα του κανω ενα πμ. Κανενα συγκεκριμενο μαγαζι στην Αθηνα που να κοβει ξερεις για να παω να κοιταξω και να κοψω κινηση σε τιμες και τετοια;
hayabusa Μάρτιος 27, 2006 Author #4 Μάρτιος 27, 2006 ρε συ τον κοπριτη δεν τον βρισκω πουθενα στα μελη. τι εγινε;;;;
spc Μάρτιος 27, 2006 #5 Μάρτιος 27, 2006 Κάνε ένα search και θα δεις ότι το θέμα έχει συζητηθεί ουκ ολίγες φορές (aka θα βρεις πολλές διευθύνσεις και τηλ).
Makis Hourdakis Μάρτιος 27, 2006 #7 Μάρτιος 27, 2006 Επίσης υπάρχουν κάποια καταστήματα γενικώς με υλικά (πλαστικά, μέταλλα κτλ). Θα βρεις και εκεί. Αν ήσουν Ηράκλειο θα είχα κάπου να σε στείλω αλλά τώρα...
firefox Μάρτιος 27, 2006 #9 Μάρτιος 27, 2006 κάτω στην πραξιτέλους στην αθηνα έχει ένα μαγαζί κοντά στην κολοκοτρώνη
hayabusa Μάρτιος 28, 2006 Author #10 Μάρτιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης ποια περιοχη σε βολευει φιλε hayabusa? καλως το παλικαρι. για ετοιμο οπουδηποτε στην Αθηνα. Εσυ αν σου φερω ενα κομματι μπορεις να μου το φτιαξεις;; Θα τα πουμε με πμ αν ειναιΑρχική απάντηση από firefox κάτω στην πραξιτέλους στην αθηνα έχει ένα μαγαζί κοντά στην κολοκοτρώνη Ενδιαφερον ακουγεται
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.