Jump to content

Heroes of Might and Magic V Demo

Διόνυσος

Recommended Posts

Posted

Εγώ τέλειωσα τα 2 campains που εχει και το custom game. Το βρίσκω πάρα πολύ καλό. Έχει τέλεια γραφικά και μοιάζει πολύ με το Heroes Of Might & Magic III. Είναι ακριβώς όπως φαίνεται στα video. Από απαιτήσεις δεν έχει πολλές. Γύρω στα 450-500ΜΒ χρειάζεται από τη μνήμη και αρκετό επεξεργαστή.

Posted

Πολύ ωραίο το demo και όντως το V θυμίζει πιο πολύ το III παρά το ξενέρωτο IV. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει υποστήριξη για wide οθόνες... :TD: Ελπίζω να το φτιάξουν στην τελική έκδοση...

Posted
Αρχική απάντηση από eNoS|S

Έχουμε προσθέσει mirror και στο TC , χωρίς registration ;)

:T:

πολύ ωραίο! όμορφα γραφικά (ιδιαίτερα στα castles), ωραίες μάχες, φαίνεται να έχει πολύ ζουμί η εξέλιξη των ηρώων!

μου την έδινε λίγο όταν πάταγα δεξί κλικ για info οπουδήποτε και μπερδευόταν περιστρέφοντας την κάμερα.

επισης μου φάνηκε να μην ελέγχω ακριβώς το που θα πάει ο ήρωας στο χάρτη, το 'αλογάκι' cursor δεν ήταν πολύ ακριβές.

Posted
Αρχική απάντηση από vdeseris

Πολύ ωραίο το demo και όντως το V θυμίζει πιο πολύ το III παρά το ξενέρωτο IV. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει υποστήριξη για wide οθόνες... :TD: Ελπίζω να το φτιάξουν στην τελική έκδοση...

Το ΙΙΙ για εμενα ισως το καλυτερο παιχνιδι που εχει βγει για pc ........

Μακαρι το V να εχει την ιδια επιτυχια....

Posted

Είχα παίξει την pre-alpha.

Το demo δεν πρόλαβα, τό βαλα στον αδερφό, τουλάχιστον από γραφικά σκίζει ;)

Posted

Aν κρινω απο το demo το παιχνιδι θα ειναι παρα πολυ καλο.

Υπομονη ενα μηνα μεχρι να κυκλοφορησει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.