Jump to content



θερμοαγωγιμη στο chipset?


gio7

Recommended Posts

μιας κ εγκατεστησα την νεα μου υδροψυξη(thanks unseen!) ειπα να βαλω as5 στο chipset(ultra-d).Καθαρισα λοιπον την κιτρινη τσιχλα απο το chipset καθαρισα κ απο την ψυκτρα αλλα ειχε κ ενα τετραγωνο πλαισιο(παλι κιτρινη τσιχλα)το οποιο δεν το εβγαλα(νομιζα οτι δεν ερχεται σε επαφη με το chipset).Εβαλα τεσπα as5 πανω στο chipset.To αποτελεσμα ειναι οτι εχω πλεον 48 βαθμους σε idle(4200 στροφες)ενω πριν ειχα 43(3600στροφες).το θεμα ειναι οτι πριν την υδροψυξη ειχα την si-120 με εναν 12αρι enermax να φυσαει προς τον επεξεργαστη κ ισως να βοηθουσε κ αυτος.Μηπως επρεπε να αφαιρεσω κ την την τετραγωνη τσιχλα?

Link to comment
Share on other sites

ίσως να ξαναδοκίμαζες να ξαναβάλεις (ξέρεις, καθάρισμα σε πυρήνα και ψύκτρα, και τοποθέτηση θερμοαγώγιμης) Επίσης να ξέρεις ότι θέλει τον καιρό της η as5, αν και μια διαφορά έπρεπε να την δεις ευθύς εξαρχής, νομίζω...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από soulkeeper

ναι αυτο το τετραγωνο πλαισιο λεω,αλλα αν θυμαμαι καλα δεν ηταν πανω στο chipset αλλα πανω στην μαμισια ψυκτρα του chipset.

Το μονό που έκανε αυτό το τετράγωνο είναι απλός να πατάει πιο ομαλά η ψήκτρα Πάνο για να μην σπάσει καμιά γωνιά από το chipset

Link to comment
Share on other sites

Εγώ το έβγαλα το πλαίσιο. Εντάξει δεν είναι πια και σοβαρό μέτρο ασφάλειας για να μην σπάσει το chipset. Αφήστε που καθάριζε με τίποτα η τσίχλα αν δεν το έβγαζα. Πως να τρίψεις μια επιφάνεια 1cm X 1cm;

Link to comment
Share on other sites

Χμμμ...παράξενο, εγώ που άλλαξα το ανεμιστήρι της δικιάς μου μια χαρά θερμοκρασίες έχω (βέβαια δεν έχω την DFI) αλλά γενικά δε μου προξένησε κανένα πρόβλημα η αλλαγή. Μήπως έβαλες πολύ λεπτή/παχιά στρώση πάστας και δε γίνεται σωστή επαφή? Η ΑS5 μπορεί να θέλει ώρες για να στρώσει αλλά από την αρχή δείχνει ότι είναι σωστά στρωμένη. Δείξε μας καμιά φωτο αν μπορείς πάντως.

Link to comment
Share on other sites

εβαλα το μισο μεγεθος του στραγαλιου as5 πανω στο πηρυνα κ κουνησα λιγο την ψυκτρα δεξια αριστερα ωστε να απλωθει.Τεσπα θα βγαλω την μητρικη για να ξαναβαλω..:mad: κ μαλλον θα βγαλω κ την κιτρινη τετραγωνη τσιχλα!!

Link to comment
Share on other sites

Γυρω απο το core τα smd στη φωτο καλυπτει αυτο το κιτρινο τετραγωνακι που εχει απο κατω η μαμα ψυκτρα. Και να το εβγαλες μεν μην αγχωνεσαι δεν τρεχει και τπτ αμα προσεχεις. Εγω το μαμισιο cooler το εχω αλλαξει καιρο τωρα και αυτο που εβαλα εννοειται δεν ειχε κατι τετοιο οπως το stock πανω του.

Link to comment
Share on other sites

δεν με κατάλαβες δε λέω οτι έκανες ζημιά

απλά δεν ξέρω το μπλοκ του μιχάλη(χαμηλου προφιλ) για το chipset της dfi

αυτό θέλω να δω

ceramique βάζουμε όπου δεν ξέρουμε αν έχουμε smd κλπ

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

φιλε η as5 θελει απειρα ελαχιστη ποσοτητα και οταν την απλωσεις πρεπει να δειχνει σαν μια απολυτη λια επιφανεια!!!τα ιδια προβληματα ειχα και εγω με τον 4400x2 μιας και ειχα βαλει μη γνωριζοντας την μιση παστα που ειχε το σωληναριο.42Cσε απολυτη ηρεμια!!!!!! ειχα παθει σοκ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.