DarkSaga Posted April 25, 2006 #1 Posted April 25, 2006 Αρχική απάντηση από dimcar RD580!!! OCZ... στρατηγική !!!
ΝTG Posted April 25, 2006 #2 Posted April 25, 2006 dimcar δεν κανετε το εξης θεικο??? Παρτε την κλασικη dfi με οτι πιο ασυμβατο κυκλοφορει απο μνημες και αφηστε τους να δοκιμαζουν οσα 15λεπτα θελουν! Στο τελος αν υπαρξει νικητης εσεις θα εχετε το νικητη σας και η υπολοιπη ανθρωποτητα θα ξερει πλεον πως θα προσπερασει τυχον ασυμβατοτητες στο μελλον :hehe:
Qlim4X Posted April 25, 2006 #3 Posted April 25, 2006 Αρχική απάντηση από dimcar για Intel θα έχουμε 975 chipset και για AMD 99,9% RD580!!! οι μνήμες δεν ξέρω ακριβώς ακόμα, λογικά OCZ... ο χρόνος είναι μεν λίγος, αλλά αν μείνει ο κάθε ένας με τις ώρες... 10-15 λεπτά για όλους και ότι προλάβει ο κάθε ένας, ώστε να σκεφτεί και την στρατηγική του!!! δηλαδη μηλαμε για τελιος κολοφαρδο νικητη.......πως γινετε σε 15 λεπτα να δει αν ειναι σταθερο.....μιση ωρα ειναι το λιγοτερο που πρεπει να δοσετε αλλιος κατι θα μου βρομαει στην ολη κατασταση.....
Nos-Dio Posted April 25, 2006 #4 Posted April 25, 2006 ρε σ Αλεξη λυσσα κακια πια.Στην τελικη ολοι με τα ιδια μετρα και σταθμα θα παιξουνε.
dimcar Posted April 25, 2006 #5 Posted April 25, 2006 Ρε παιδιά, γιατί τόση καχυποψία με το όλο event? δεν το καταλαβαίνω... δεν είναι πανελλήνιες εξετάσεις ένα party είναι, όποιος θα πάει θα περάσει καλά και ίσως φύγει με κάποια δωράκια, μικρά ή μεγάλα! ;)
AN7 OverClocker Posted April 25, 2006 #6 Posted April 25, 2006 Ρε αλεξ...ελεος δλδ..Αμα δε σου αρέσει μην πάρεις μέρος...
dimcar Posted April 25, 2006 #7 Posted April 25, 2006 έχουμε πει άλλωστε... next time θα το επαναλάβουμε και όλες οι παρατηρήσεις δεκτές για να γίνει καλύτερο!
Qlim4X Posted April 25, 2006 #8 Posted April 25, 2006 Αρχική απάντηση από Nos-Dio ρε σ Αλεξη λυσσα κακια πια.Στην τελικη ολη με τα ιδια μετρα και σταθμα θα παιξουνε. ok ok Αρχική απάντηση από dimcar Ρε παιδιά, γιατί τόση καχυποψία με το όλο event? δεν το καταλαβαίνω... δεν είναι πανελλήνιες εξετάσεις ένα party είναι, όποιος θα πάει θα περάσει καλά και ίσως φύγει με κάποια δωράκια, μικρά ή μεγάλα! ;) γιατι ειμαστε ελληνες φιλε dimcar ξερω τι λεω γιατι γινοντε πολλα ασχετο αν δεν μηλανε μερικα ατομα ...... αν θελετε παραδιγματα(που παιζει να γινουν) εχω πολλαααααααα
DarkSaga Posted April 25, 2006 Author #9 Posted April 25, 2006 όχι όχι και εμένα το δηλώνω απο τώρα!!!! αν δεν νικήσω κάτι θα μου βρωμάει..... πιφ
GoriLLakoS Posted April 25, 2006 #10 Posted April 25, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ok ok γιατι ειμαστε ελληνες φιλε dimcar ξερω τι λεω γιατι γινοντε πολλα ασχετο αν δεν μηλανε μερικα ατομα ...... αν θελετε παραδιγματα(που παιζει να γινουν) εχω πολλαααααααα Για πες..για πες...Τι πολλα γινονται και ποιοι δεν μιλανε?Πες και παραδειγματα να ακουσουμε...
NoDsl Posted April 25, 2006 #11 Posted April 25, 2006 Σορρυ κιόλας αλλά επειδή νιώθω οτι αυτά που έγραψα ώθησαν την κουβέντα προς πράγματα που δεν πρέπει να σκεφτόμαστε να πω τα εξής.Ρε συ D.J.AleXXX_gr μην το λές έτσι. Εγώ ρώτησα όσα ρώτησα για να ξέρω οτι αν λάβω μέρος θα έχω την ευκαιρία να διαγωνιστώ. Όχι να πάω εκεί και να σπάσουν μόνο τα νευρά μου επειδή κάποιο κομμάτι απο το μηχάνημα που έτυχα είναι oub. For Fun Πάμε και όχι για να πιάσουμε το joker...
Qlim4X Posted April 25, 2006 #12 Posted April 25, 2006 Αρχική απάντηση από NoDsl Σορρυ κιόλας αλλά επειδή νιώθω οτι αυτά που έγραψα ώθησαν την κουβέντα προς πράγματα που δεν πρέπει να σκεφτόμαστε να πω τα εξής.Ρε συ D.J.AleXXX_gr μην το λές έτσι. Εγώ ρώτησα όσα ρώτησα για να ξέρω οτι αν λάβω μέρος θα έχω την ευκαιρία να διαγωνιστώ ΙΣΑ. Όχι να πάω εκεί και να σπάσουν μόνο τα νευρά μου επειδή κάποιο κομμάτι απο το μηχάνημα που έτυχα είναι oub. For Fun Πάμε και όχι για να πιάσουμε το joker... αυτο γιατι δεν το εβαλες???αφου ειμαστε ελληνες τι περιμενουμε.........
GoriLLakoS Posted April 25, 2006 #13 Posted April 25, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr αυτο γιατι δεν το εβαλες???αφου ειμαστε ελληνες τι περιμενουμε......... EDIT: Μαλλον να μην εκνευριστω γιατι δεν αξιζει να καθομαι να ασχολουμε....Αλλα πες μας βρε Αλεξη τις εικασιες σου...ολο ελληνες και ελληνες λες οτι ειμαστε αλλα τιποτα αλλο.....μα τι πραγμα εισαι εσυ??Οταν πρεπει να μιλησεις δεν μιλας....ΑΚΟΥΩ ΛΟΙΠΟΝ...
Qlim4X Posted April 25, 2006 #14 Posted April 25, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Για πες..για πες...Τι πολλα γινονται και ποιοι δεν μιλανε?Πες και παραδειγματα να ακουσουμε... Πχ Εσύ γορίλα μου (η ο dimcar ) που είσαστε μέσα σε αυτό.Λεμέ ότι τεσταρετε εσείς τα μηχανήματα για τα όρια τους(και αν είναι μπανάνες).Ποιος σας απαγορεύει να έρθετε να μου πείτε εμένα(η σε οποίον δηποτε άλλο) τα όρια τον μηχανημάτων???Και με την μια να τα βάλω πάνω Εεε???Για απαντά.
AN7 OverClocker Posted April 25, 2006 #15 Posted April 25, 2006 ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣΔεν σε καταλαβαίνω ρε Αλεξ...Σε αναγκάζει κάποιος να πάρεις μέρος?Δλδ τι πιστεύεις..ότι ο nodsl(τυχαίο όνομα..για αποφυγή παρεξηγήσεων)θα μπορεί να ξέρει καλύτερα από σένα τα χούγια του hardware?Please μην χαλάμε τις καρδιές μας και την αρμόσφαιρα χωρίς λόγο...δεν έχει νόημα...
NoDsl Posted April 25, 2006 #16 Posted April 25, 2006 Ρε συ ξεκόλα, τρελές ανυσηχίες.OMFG δηλαδή! Στο κάτω κάτω αν είναι μην διαγωνιστείς αν νομίζεις οτι δεν σε καλύπτει ο διαγωνισμός... Μην χαλάσεις τη ζαχαρένια σου για ένα pc. Έλα απλά να γνωριστούμε. Και θα σου δώσει ο γορίλας μια μπανάνα(καλό κομμάτι). Αυτό έχουμε αυτό σας δίνουμε είναι. Μην παρεξηγηθώ έτσι. Ετσι το βλέπω λογικά και ατομικά.
Qlim4X Posted April 25, 2006 #17 Posted April 25, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ Δεν σε καταλαβαίνω ρε Αλεξ... Σε αναγκάζει κάποιος να πάρεις μέρος? Δλδ τι πιστεύεις..ότι ο nodsl(τυχαίο όνομα..για αποφυγή παρεξηγήσεων)θα μπορεί να ξέρει καλύτερα από σένα τα χούγια του hardware? Please μην χαλάμε τις καρδιές μας και την αρμόσφαιρα χωρίς λόγο...δεν έχει νόημα... Αρχική απάντηση από NoDsl Ρε συ ξεκόλα, τρελές ανυσηχίες.OMFG δηλαδή! Στο κάτω κάτω αν είναι μην διαγωνιστείς αν νομίζεις οτι δεν σε καλύπτει ο διαγωνισμός... Μην χαλάσεις τη ζαχαρένια σου για ένα pc. Έλα απλά να γνωριστούμε. Και θα σου δώσει ο γορίλας μια μπανάνα(καλό κομμάτι). Αυτό έχουμε αυτό σας δίνουμε είναι. Μην παρεξηγηθώ έτσι. Ετσι το βλέπω λογικά και ατομικά. ρε θα ερθω αλλα απλος καυτιριαζω το θεμα..... ετσι και αλιος για την πλακα παμε ολοι αλλα ειναι οπως τα λεω η οχι???ειμαστε ετσι οι ελληνες η οχι???
dimcar Posted April 25, 2006 #18 Posted April 25, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Πχ Εσύ γορίλα μου (η ο dimcar ) που είσαστε μέσα σε αυτό.Λεμέ ότι τεσταρετε εσείς τα μηχανήματα για τα όρια τους(και αν είναι μπανάνες).Ποιος σας απαγορεύει να έρθετε να μου πείτε εμένα(η σε οποίον δηποτε άλλο) τα όρια τον μηχανημάτων???Και με την μια να τα βάλω πάνω Εεε???Για απαντά. Και για ποιο λόγο να το κάνω αυτό??? Για να δώσω τα "δώρα" σε φίλους μου??? ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, θα τα έδινα απευθείας και δε θα έχανα το ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΜΟΥ!!! αλλά πάμε εκεί για να κάνουμε πλάκα και να περάσουμε καλά και όχι να γκρινιάζουμε
GoriLLakoS Posted April 25, 2006 #19 Posted April 25, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Πχ Εσύ γορίλα μου (η ο dimcar ) που είσαστε μέσα σε αυτό.Λεμέ ότι τεσταρετε εσείς τα μηχανήματα για τα όρια τους(και αν είναι μπανάνες).Ποιος σας απαγορεύει να έρθετε να μου πείτε εμένα(η σε οποίον δηποτε άλλο) τα όρια τον μηχανημάτων???Και με την μια να τα βάλω πάνω Εεε???Για απαντά. Φιλε alex.....εγραψα ενα τεραστιο μηνυμα...και κατελυξα να το σβησω στην πορεια γιατι μαλλον δεν αξιζει να σου εξηγησω...διοτι πολυ απλα δεν θα καταλαβεις...Το quote το εχω κανει απο τις 20.33...Aμα νομιζεις οτι ''κλεβουμε εμεις οι Ελληνες''..μπορεις να μην ερθεις...Χαρηκα που τα ειπαμε...
DarkSaga Posted April 25, 2006 Author #20 Posted April 25, 2006 Αλέξανδρε έχεις κάτι με τους Έλληνες?με τους Γιουνάν ωρέ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.